icon

Sú parfémy kupované cez internet originály?

teodorka
12. júl 2009

baby chcem sa opytat ...myslite ze parfemy kupovane cez internet su naozaj originaly?Nikdy som si nebola uplne ista ci ano ale nie ...ale vcera bola u mna kamoska a ona mi tvrdila ze si kupila chanel 5 v parfumerii a potom cez net a ze vona bola sice taka ista ale intenzita ovela ,ovela slabsia .Rychlo vyprchala [myslim vona]Tak teraz neviem ...su to originaly alebo nie?

katusikkk
7. jún 2018

@loulou02811
Ta moja sa na original ani len nepodobala.Dala som ju mame nech sa vonia do zahrady .
To,ze su to originaly povie len ten,kto original naozaj nemal 🤔
Este aj ten vrchnak bol o dost bledsi.Ligh blue ponali doslova 😂😂😂

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

zaleží na tom z ktorého eshopu chceš parfem kupovat. Ktorý a kde si chceš kupit?

arasidka11
10. jún 2018

@damoska a ty vieš v ktorom sú fakt originály?

lubisvecko
11. jún 2018

Tak oni na to maju certifikaty, ze tie parfemy su prave takze preto tomu verim aj ja 🙂 Keby neboli tak by tie certifikaty asi nemali ;) Treba aj na taketo veci pozerat, mne napriklad pridu tie parfumy v kamennych predajniach hrozne predrazene na to, ze mozem mat taky isty a za ovela lepsiu cenu. Nakupovanie v tych kamennych parfumeriach mi pride ako dobrobolne zbytocne vyhadzovanie penazi 😕☹

macik34
11. jún 2018

@lubisvecko a Ty si tie certifikaty pravosti videla? Nikto z nas nevie, ci ide o fake. Ale fakt je, ze z Notina vonaju inak a hlavne ovela slabsie. Oni dobre vedia, ze sa tu parfumy netestuju. Ak tak iba vynimocne. A SOI nema na nich ziadny dosah. Takze si predaju hocico s Ciny alebo neviem odkial. Odporucam vsetkym pozriet testovanie parfemov pre Test magazin.

falbala132
11. jún 2018

tak za seba mozem povedat, ze uz som mala z Notina urcite fejk a asi uz aj original. je to loteria. Bvlgari Omnia klasicka hneda - cisty fejk, flakon krivy, vydrz tak 5 minut... vratila som ju, v pohode ju vzali spat a vratili peniaze... a tiez Bvlgari Omnia Crystalline - vydrz cely den, z vlasov aj na druhy den.... takze ako vravim, fakt loteria, ja to sem tam risknem, ak mi to nesedi, vratim to, ak sedi, necham si ju...

macik34
11. jún 2018

@lubisvecko no daj sem jeden certifikat, ktoremu tak veris... ale len ten, ktory potvrdzuje pravost parfemov. Nie bezpecny nakup.Neklam a nezavadzaj. Co si myslis, ze tu vychvalis parfemy z Notina. Lebo tvoja svokra ma nos na to a kamaradka znalkina sa fakt vyzna😂😂😂😂😂. Akym peavom si ju povysila na znalkinu?😂😂😂😂Otrasne zvasty, nic nepodlozene. Pracujes tam? Si blogerka a mas za to prachy???

loulou02811
12. jún 2018

Baby, chcem sa opytat, mate niektora parfem z alzy? Ako ste s nim spokojne? Rozmyslam, ze by som este vyskusala tento obchod a nerada by som sa zas sklamala. Ak je tu niekto, kto ma edt, alebo edp z alzy, odfotili by ste mi tu nalepku na spodu flakonu? Lebo som si vsimla, ze vsetky vone, ktore mam z kamennych predajni zo sk, alebo zahranicia maju podobny typ nalepky a ta jedna z notina ma celkom inu nalepku...

thisisthepayback
18. jún 2018

@lioo To je pravdive asi len z 20%. Nikde nenajdete potrvdenie o tom, ze parfem, starsi napr. 2 roky, bude na tom kvalitativne horsie, ako "ten najnovsi". Dokonca by som povedal, ze to v niektorych pripadoch bude presne naopak. Treba si uvedomit, ako funguje biznis - dost caste reformulacie voni. Do vone vyrobca po urcitom obdobi prida lacnejsie latky, vonne zlozky, ktore mozu vonat identicky, ale nebudu identicke aj kvalitativne. Vysledok? Slabsia intentiza, slabsia vydrz. Kvalita? Pre niekoho mozno. Neotvoreny a nepouzity parfem vydrzi velmi dlho, nebavil by som sa preto o datume spotreby. Dovoz z Azie? Dalsi nezmysel. Kto bude platit vysoke naklady na dovoz z Azie, ked moze dovazat z Ceska, z Talianska, Britanie, atd. Na zaver: Vsetko, aleze vsetko pri parfemoch je len o ich spravnon skladovani. Skladovanie pri prevazani, na externom sklade dodavatela, alebo na internom sklade predajcu? Teplota, svetlo, vlhkost vzduchu? Porozmyslajte.

thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
18. jún 2018

Precitaje si Emmu.Tam mate napisany clanok ako to naozaj funguje.
A aj to, ze v on line obchodoch je prelepovanie kodov ,alebo vypalovanie laserom bezna prax.

nada847
5. júl 2018

@macik34 myslim, ze kazda mame nejaku svoju skusenost :slightly_smiling_face: poviem ti, ze pred dakym casom som si ja klepkala na celo, ze preco ludia si vobec cez net taketo veci objednavaju, ze k comu im to je dobre a dnes si ja klepkam, ze som to neskusila skor 😂 kopa penazi odo mna isla von oknom len preto, ze som sa obavala objednavat cez internet 🙏 sebe som objednavala z Notina parfum uz dvakrat a ten isty ako som si uz aj predtym kupovala v kamennych parfumeriach a rovnako krasne vonia, aj mi rovnako vydrzi, cize podla mna netreba robit nejake vseobecne zavery 🤐

macik34
5. júl 2018

@nada847 ja som nikdy nemala ten isty parfem.. a ako citam nebola som sama. Negativne recenzie nezverejnia asi vedia preco..

12romi34
19. júl 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

neviem v čom to bude, ale ak som si v parfumerii skušala tuto vonu https://www.notino.sk/joop/wow-for-women-toaletna-voda-pre-zeny/ tak skoro nevydržala, ale velmi sa mi pačila, tak som si ju kupila. Samozrejme som objednala z Notino a ta vydrž je neskutočná. Okolie chvali a ja sa jej neviem nabažit

thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
arasidka11
19. júl 2018

@12romi34 tak si vždy kupuj iba v Notino

macik34
20. júl 2018

@12romi34 blbost.... pracujes tam? Alebo reklama😀

thisisthepayback
Autor odpoveď zmazal
sonka1981
25. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

baby, ono ide o to, že každá mame ine pižno a inak pohlcujeme vone, každá vona na nás inak vydrží a inak vonia. To čo na niekom vydrží, na inom zase nevydrží vobec. To je celé. V parfumerii som pracovala 15 rokov, takže viem o čom hovorim. 🙂

lucka227
28. júl 2018

Inak sranda je ze mam parfumy z fann, z elnina a notina a ani jeden mi v tom coametics calkulator nenaslo 😂😂😂

nada847
29. júl 2018

@macik34 to je tvoja skusenost, ja taku nemam ako som ti uz pisala 🙏 ja som problem nemala prave naopak, takze ja nemam dovod si z tade prestat objednavat, ked mne sa zatial nakupy osvedcili a hlavne po cenovej stranke sa mi aj viac oplatili 🙂

macik34
29. júl 2018

@nada847 tak si tam nakupuj... to, ze Ty si spokojna neznamena, ze musia byt vsetci😁

nada847
31. júl 2018

@macik34 ja som ani nikde nic take nenapisala, kazda mame nejaku skusenost, ale ty nemusis byt na mna neprijemna len preto, ze ja mam inu ako ty 🙂 🙏

macik34
1. aug 2018

@nada847 ako som bola na Teba neprijemna??

damoska
15. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

každý obchod a eshop može byt podorzivý pretože može predavat imitacie. Su eshopy a obchody kde by som sa toho nebala.

evita11223
24. aug 2018

@damoska napodobne aj ja si myslim, ze netreba stresovat pri kazdom jednom eshope, treba si skusit, ja si uz bezne parfumy objednavam len cez internet, na jednej strane mi to setri aj cas, aj peniaze a mozem potom tie usetrene peniaze aspon do niecoho ineho investovat alebo si este cosi naviac mozem kupit, ved to je radost 🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená
dominka11
27. aug 2018

Ja mam skusenost, ze to nie su originaly. Obal iny, vona sa sice "podoba", ale po hodine vyprcha, co pri originale z parfumerie som ju citila cely den. Ja uz len v obchode nakupujem.

macik34
27. aug 2018

@dominka11 presne tak

doriss_po
Odpoveď bola odstránená