icon

Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?

19. júl 2022

Ahojte, aky je vas nazor?🙂

Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?
Strana
z2
deti95060810
19. júl 2022

@kisskiss to kde prosím Ťa? Syn musí mať na skúške aspoň sako - a to je pomocná sila na skúške - písomke... 😉
minule som sa pýtala ako chodia študenti... vraj slušne, nemusí to byť nič nóbl, ale bežne slečny majú blúzku a nohavice... chlapci majú nohavice a košeľu....
štátnice sú zas o inom...

ddaassuullaa
19. júl 2022

Na skusky sme chodili obleceni uplne v beznom obleceni, ako kazdy den, rovnako aj skusajuci. Trosku ma to zaskocilo. Som technicky smer, na oblecenie sa nehladelo, ale na vedomosti. Statnice uz sme boli vsetci prilezitostne obleceni, to bola ina uroven, ako maturity - komisia, upravena ucebna, 1 student sa.potil pred komisiou, dvaja sa pripravovali.
Ale saty su pekne a samozrejme vhodne

viky173
19. júl 2022

@deti95060810 my na matfyze tiez tak. Rifle, tricko a ide sa 🙂 Na statnice uz samozrejme oblek / saty.

simca06022011
19. júl 2022

Aka skúška? Statnice? Hocijaká?
Inak hocičo moze byt, v podstate ak je to slušne, čisté a nesmrdis, nik to nebude rieait. Budu riesit co mas v hlave. Ja som mala nohavive a koselu na štátniciach, obycajne skusky sme aj v rifliach vybavili.

grace55
19. júl 2022

@kkovacovak nie, nie je to jedno. Školy mávajú svoj dress code, to, že to študenti casto ignorujú, je druhá vec. Ba ústnu skúšku určite košeľa, sako, saty

mikadooo
19. júl 2022

Áno, v pohode.

gabriela_obzerova
19. júl 2022

@ivka225 to s tym nema nic spolocne. Ale urcity bonton na skuskach plati…

lasona
19. júl 2022

@kkovacovak u nás na škole, keď niekto prišiel v rifloch a tričku, tak ich poslali domom na opravný termín...na skúšky sme chodili v šatách, kostýmoch, slušne oblečený

stvura
Odpoveď bola odstránená
au1994
20. júl 2022

@benit čudovala by si sa, ale u nás kolovala leganda o jednom starom profesorovi, ktorý sa počas skúšky prišiel pozrieť von, kto k nemu ešte čaká a bola tam baba v minisukni a chalan v motýliku a on zahlásil: ,,Ku*vy a čašníkov neskúšam.” A zabuchol im dvere pred nosom. 😂😂

Strana
z2