Sú tieto šaty vhodné na skúšku na vysokej škole?
Ahojte, aky je vas nazor?🙂

Na skusky sme chodili obleceni uplne v beznom obleceni, ako kazdy den, rovnako aj skusajuci. Trosku ma to zaskocilo. Som technicky smer, na oblecenie sa nehladelo, ale na vedomosti. Statnice uz sme boli vsetci prilezitostne obleceni, to bola ina uroven, ako maturity - komisia, upravena ucebna, 1 student sa.potil pred komisiou, dvaja sa pripravovali.
Ale saty su pekne a samozrejme vhodne
@deti95060810 my na matfyze tiez tak. Rifle, tricko a ide sa 🙂 Na statnice uz samozrejme oblek / saty.
Aka skúška? Statnice? Hocijaká?
Inak hocičo moze byt, v podstate ak je to slušne, čisté a nesmrdis, nik to nebude rieait. Budu riesit co mas v hlave. Ja som mala nohavive a koselu na štátniciach, obycajne skusky sme aj v rifliach vybavili.
@kkovacovak nie, nie je to jedno. Školy mávajú svoj dress code, to, že to študenti casto ignorujú, je druhá vec. Ba ústnu skúšku určite košeľa, sako, saty
Áno, v pohode.
@ivka225 to s tym nema nic spolocne. Ale urcity bonton na skuskach plati…
@kkovacovak u nás na škole, keď niekto prišiel v rifloch a tričku, tak ich poslali domom na opravný termín...na skúšky sme chodili v šatách, kostýmoch, slušne oblečený

@kisskiss to kde prosím Ťa? Syn musí mať na skúške aspoň sako - a to je pomocná sila na skúške - písomke... 😉
minule som sa pýtala ako chodia študenti... vraj slušne, nemusí to byť nič nóbl, ale bežne slečny majú blúzku a nohavice... chlapci majú nohavice a košeľu....
štátnice sú zas o inom...