Sú tieto šaty vhodné na štátnice?
Som plnšia a sedia mi doma, samozrejme výstrih zašijem vyššie, takže prsia nebudú vidieť, nechce sa mi kupovať nič nové.

@martinka13 kostým určite nie, by som vyzerala ako totka, krátke šaty tiež nie.
Nie
Nie, ako pisu vyššie kostým alebo puzdrové šaty. Tmavé najlepšie.
Za mna nie, ale tak vzdy lepšie ako niektoré absolventky, ktorým pri preberaní diplomu trčí rit.
Ved ideš na štátnice. Nie na pláž. Aká totka... ?
Nie. Hľadaj niečo viac formálne, menej vyrazne
ked zasijes ten vystrih, tak v klude. uz som videla aj horsie veci na statniciach, riflove saty, koktejlove saty....
@heln Veď aj tak som myslela, ja nie som taká samica ako tá baba na fotke, tak to bude vyzerať inak, bez tých výrazných pŕs. Som myslela že na skúšky OK, ale zase hľadať niečo iné, čo celý rok neoblečiem sa mi nechce, ale tak uvidím.
Keby bol ten vzor jednoduchší. Tieto by som na seba nedala nikdy, nie ešte na takú udalosť.
nie... to radšej úzku sukňu a blúzku
Na štátniciach prezentuješ vedomosti, stačí úplne obyčajná blúzka a slušná sukňa/ nohavice.
Urobis ovela lepsie ak si das obyc bielu bluzku,nohavice, lodicky..urcite vyuzijes aj v buducnosti
daj si cierne nohavice (nie rifle), slusnu bluzku, svetrik na to.
tieto saty vobec nie su vhodne na statnice (dokonca ani na bezne nosenie podla mna), to mozno tak na plaz alebo v lete na nejaku party.
Mne sa tie saty velmi pacia, ale na statnice urcite nie...
Daj si radsej spominany kostym, suknu a bluzku alebo puzdrove saty, urcite najdes aj take, v ktorych nebudes ako tetka...😉
Príliš kikiriky, na štátnice sa chodí v "biznis" oblečení. Nohavice+top/košeľa.... prídu sa nie pozerať na teba.
Takéto saty si nechaj na letný večer, party a tak. Alebo kašli na názory a chod v čom chceš🙂
Mne pripominaju obrus.🙂 Pre mna na dovolenku mozno, na statnice velmi nie, ale, samozrejme, je to vec vkusu. Ide skor o to, ze mne sa celkovo nepacia, takze neviem byt objektivna.
Teraz čítam štátnice, nie promócie... Tak to je vpohode, daj si k tomu iný opasok, lodičky, prechod sako a môžeš ist
@domiklik opasok som nechcela žiadny si dávať.
Stačí slušné, elegantné oblečenie. Toto by som si vybrala možno na svadbu ako hosť. Saty veľmi nelichotia postave, musíš byť vysoká a štíhla, aby si v tom vyzerala dobre. Baba na obrázku vyzerá, že ma metrák.
Kazdy rok sedim na statniciach a toto nie, v tom chod po statniciach na kavu.
Toto určite nie, ten vzor nie je vhodný na takú udalosť. Tam sú vhodné šaty púzdrové, v dĺžke aspoň po kolená. Najlepšie jednofarebné a sako, ak bude tak ako napr. dnes. Ale mohli by byť aj slušné nohavice + sako a kvalitná biela blúzka.
Nie. Na štátnice treba niečo neutrálnejšie, formálnejšie. Toto by som si nedala ani na svadbu a to je omnoho menej formálna udalosť ako štátnice
Mne sa saty ako take pacia, ale na statnice za mna absolutne nevhodne.
Na statnice by som zvolila nieco menej vyrazne, formalnejsie, bisnis cassual. Neutralne farby - biela, cierna, modra, siva, bezova, hneda.
Kup si nohavice v strihu co lichoti tvojej postave, teraz su v mode od cigaretobeho strihu po siroke strihy, klasicka biela bluzka, lodicky a tuto kombinaciu vyuzijes aj do buducna na xy prilezistosti.
Pravidelne chodim do komisii na statnice a ver mi, ze podstatne je to, co tam povies.
Na statnice nie.
za mňa v pohode.
Aká totka prosím tá ?? 🤣🤣 ty si ešte asi nemala na sebe elegantný moderne stíhaný kostým , ktorý pri správne zvolených doplnkoch vyzerá extrémne ženský a na úrovni . Hentie šaty skôr na prezentáciu majoliky 😃😃
Co ja viem... Daj foto ako vyzerajú na tebe... Ta slečna na foto v nich posobi že na štátnice nejde 😂 ale verím že na inej postave s inými topankami by to možno slo 🙂
stačili by jednofarebné šaty (bez hlbokého výstrihu) v dĺžke midi alebo maxi. Pohľadaj niečo v skrini a vezmi to, čo už máš doma. Nekupuj nové, načo?
.. Alebo odfoť zopár možností (blúzka+ nohavice, nejaký top, šaty) z tovjej skrine a my ti vyberieme 😉

Za mňa nie. Na štátnice kostým alebo puzdrove šaty + sako.