icon

Sú tieto šaty vhodné na štátnice?

15. máj 2023

Som plnšia a sedia mi doma, samozrejme výstrih zašijem vyššie, takže prsia nebudú vidieť, nechce sa mi kupovať nič nové.

Sú tieto šaty vhodné na štátnice?
autor
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl len si mysli 😉

autor
15. máj 2023

Nemyslím si, že je tu niekto z akejkoľvek komisie, maximálne tak maturitnej.

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

No, pozri, ved ak by nahodou doslo k tomu, ze sa by som Ta skusala, mozes byt kludna, ja by som si saty nevsimala. A darmo si myslis, ze tu nie je nikto zo statnicovej komisie, ja na 100% kazdy rok v takych komisiach som, ako skusajuca. Verit mi nemusis, mne je to jedno.

autor
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl to na 100% teda nie si, max. tak v obývačke pred televízorom, ale pobavila som sa 😀

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

No, ved ako pisem, verit mi nemusis, mne je to jedno😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
missviolet
15. máj 2023

@irenka_peinlich tych siat sa nezastavam, ale o kostyme sa mi moze snivat - s kosikom H az J (podla mojej vahy) ziaden kostym, kym by len na mieru sity nebol asi, nezozeniem... za cely svoj zivot. ani bluzka mi jakziv nesedela. strasne mi to luto bolo na statniciach. mala.som ciernu puzdrovu suknu a obycajne tricko, lebo proste som navrch ozaj nic nezohnala.... chodit na pohovory, rovnaky problem. Jedine saty raz za cas zozeniem a dam zuzit v pase. kostym - kiezby raz teda... po redukcii prs operacne si raz kupim. to len na margo toho, ze nie je to pre kazdu zenu jednoduche, akonahle je nejake specifikum postavy....

janai1
15. máj 2023

Preboha ty máš tak otrasné správanie 🤦‍♀️ tie tvoje odpovede a ponižovanie ostatných a to tvoje dám si dám si a vy choďte do riti...
Nechápem... Dospelá osoba... No, aspoň vidno, že VŠ fakt nie je znakom inteligencie

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
elviku11
15. máj 2023

@missviolet autorka na prvej strane pise, ze nema velke prsia. Ale ze nie je ani uplne stihla. Cize asi by nejaku bluzku nasla, alebo aj ine saty

lelet1609
15. máj 2023

Prosím mohla by si mi do správy poslať link na tieto šaty? Ďakujem krásne 🙂

Mne sa veľmi páčia

kikavadi
15. máj 2023

Šaty nie sú škaredé, nie úplne typické pre štátnice. Ale čo som bola už vo viacerých komisiach, nikto sme nikdy neriešili oblečenie študentov, len ich vedomosti. Budúci týždeň budem tiež ako oponent v komisii, tak by bola dobra náhoda, keby si bola práve študentka odtiaľ 😀 možno by som si dala trochu pozor na prezentaciu tvojej osobnosti, lebo ozaj podľa šiat je tu riziko, že ta niektorá na statniciach spozname.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kikavadi
15. máj 2023

@evamarek77 neviem, či úplne zábavu, ja mam vždy taky stres za tých študentov, vždy si spomeniem, ako som ich ako študentka prežívala 😁

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kikavadi
15. máj 2023

@evamarek77 rozumela som 😊 drzim palce, nech vám to dobre dopadne 👍

viestta
15. máj 2023

Latka je zaujimava, strih viac ako neformalny, ale z tej latky by som si vedela predstavit postelne pradlo

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@viestta ja by som to brala na obrus na terasu😉

jajka257
15. máj 2023

Autorka, garantujem ti, ze
@dskjhfdlkdjhl je v štátnic ovej komisii. A ak študuješ predmety, ktoré vymenovala, tak ti držím palce🤣🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@jajka257 No, keby k tomu doslo, tak moze byt v klude-s usmevom by som ju vyskusala😉

jajka257
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl ja viem
Len ta zábava, keď ju tam uvidis🤣🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@jajka257 No, bola by som z celej komisie najveselsia😀

viestta
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl @jajka257 obavam sa, ze to budu statnice na niektorej z "prestiznych" slovenskych univerzit a urcite to bude jeden z tych "narocnych" studijnych odborov.

moonlight1210
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl “kludne hore bez a dolu cvicky” 🤣🤣🤣 skvele.

jajka257
15. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl potom napíš, či prisla🤣🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@moonlight1210 tak to je outfit pre take, ktore sa chcu odlisit😉

jajka257
15. máj 2023

@viestta ale sebavedomie jej nechýba. A urážať iných jej ide. Dúfam, že tak ako uráža, ovláda aj ucivo🤣

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@jajka257 jasne, potom sa ozvem😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
autor
15. máj 2023

@viestta Keď mi to napíše predavačka Coop Jednoty, tak to tak asi bude 😉