Sú tieto šaty vhodné na štátnice?
Som plnšia a sedia mi doma, samozrejme výstrih zašijem vyššie, takže prsia nebudú vidieť, nechce sa mi kupovať nič nové.

Na štátnice sa skutočne nehodia 😊a áno, aj moje statnicove šaty boli oblečené raz, kupované z vreckového študentky, zháňané asi mesiac aby vyhovovali a nebola som úplne ako stará tetka😅a aj tak odvtedy lezia v skrini lebo ja skrátka nosím a mám rada úplne iný štýl, nie takýto príliš seriózny 😊takže chápem ta
zlatinko, netrafila si 😀 Ta predavacka vie, na rozdiel od teba, co je etiketa
@viestta Trafila, lebo ťa poznám, áno tá mikina ktorú nosíš 3x do týždňa je etika ako lusk 😉
Nie, prilis vzorovane. Strasne lacno vyzerajuce saty. A na tu postavu tiez vobec nie, rozsiruju. Absolutne mimo
Kludne. Tiez nevidim zmysel kupovat saty, co oblečies raz. Daj k tomu lodičky a pekne sa vymaluj a urob si vlasy.
Šaty vcelku pekné,ale príliš nápadité na takú udalosť.Potrebuješ niečo jednoduchšie,decentné, klasiku, ktorá nič nepokazí.Určite jedno, maximálne dvojfarebné,elegantné.
Zuzka, to si ty?
Ty si ešte aj mýliš etiku s etiketou a kynológiu s gynekológiou 🤦
Už si nerobím žalúzie, že vysoká škola nám dáva kvantitných ľudí.
@viestta toto vyzera na pukance😀
Tak niekto tam ide zaujať vedomosťami a niekto aj výzorom 🙂 to je už na každom z nás čo si vyberie 🙂 Ja som síce mala štátnice viac ako 20 rokov dozadu a heslo bolo hlavne niečo pohodlné ,elegantné a strohé..dnes sa už také niečo nenosí...
@evamarek77 hoci ocenujem krajcirske remeslo a urcite si tie peniazky zasluzia, krajcirske sluzby prekracuju moje financne moznosti, myslela som, ze som to naznacila v prispevku, kedze som spomenula moznost sitia na mieru (ktoru som nemohla vyuzit)
@jajka257 slubila som, ze sa ozvem po statniciach (trochu som na to zabudla). Tak nastastie ziaden takyto outfit som tam nevidela😉
@dskjhfdlkdjhl skoda🤣🤣🤣🤣bola by sransa

@jajka257 Neurážam, keď si niekto zoberie môj názor ako urážku, jeho problém 😕