icon

Sú tieto šaty vhodné na štátnice?

15. máj 2023

Som plnšia a sedia mi doma, samozrejme výstrih zašijem vyššie, takže prsia nebudú vidieť, nechce sa mi kupovať nič nové.

Sú tieto šaty vhodné na štátnice?
Strana
z4
autor
15. máj 2023

@jajka257 Neurážam, keď si niekto zoberie môj názor ako urážku, jeho problém 😕

obleckodogymu
15. máj 2023

Na štátnice sa skutočne nehodia 😊a áno, aj moje statnicove šaty boli oblečené raz, kupované z vreckového študentky, zháňané asi mesiac aby vyhovovali a nebola som úplne ako stará tetka😅a aj tak odvtedy lezia v skrini lebo ja skrátka nosím a mám rada úplne iný štýl, nie takýto príliš seriózny 😊takže chápem ta

viestta
15. máj 2023

zlatinko, netrafila si 😀 Ta predavacka vie, na rozdiel od teba, co je etiketa

autor
15. máj 2023

@viestta Trafila, lebo ťa poznám, áno tá mikina ktorú nosíš 3x do týždňa je etika ako lusk 😉

andrea1809
15. máj 2023

Nie, prilis vzorovane. Strasne lacno vyzerajuce saty. A na tu postavu tiez vobec nie, rozsiruju. Absolutne mimo

betulinka1
15. máj 2023

Kludne. Tiez nevidim zmysel kupovat saty, co oblečies raz. Daj k tomu lodičky a pekne sa vymaluj a urob si vlasy.

simihu
15. máj 2023

Šaty vcelku pekné,ale príliš nápadité na takú udalosť.Potrebuješ niečo jednoduchšie,decentné, klasiku, ktorá nič nepokazí.Určite jedno, maximálne dvojfarebné,elegantné.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. máj 2023

Zuzka, to si ty?

babulkomale
15. máj 2023

Ty si ešte aj mýliš etiku s etiketou a kynológiu s gynekológiou 🤦
Už si nerobím žalúzie, že vysoká škola nám dáva kvantitných ľudí.

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2023

@viestta toto vyzera na pukance😀

kukuk29
15. máj 2023

Tak niekto tam ide zaujať vedomosťami a niekto aj výzorom 🙂 to je už na každom z nás čo si vyberie 🙂 Ja som síce mala štátnice viac ako 20 rokov dozadu a heslo bolo hlavne niečo pohodlné ,elegantné a strohé..dnes sa už také niečo nenosí...

missviolet
16. máj 2023

@evamarek77 hoci ocenujem krajcirske remeslo a urcite si tie peniazky zasluzia, krajcirske sluzby prekracuju moje financne moznosti, myslela som, ze som to naznacila v prispevku, kedze som spomenula moznost sitia na mieru (ktoru som nemohla vyuzit)

dskjhfdlkdjhl
20. jún 2023

@jajka257 slubila som, ze sa ozvem po statniciach (trochu som na to zabudla). Tak nastastie ziaden takyto outfit som tam nevidela😉

jajka257
20. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl skoda🤣🤣🤣🤣bola by sransa

Strana
z4