Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
a este mal rad macka Ruperta ked byval vo vecernicku.... nas prebera este aj co bude pozerat 😀
mimkao-tak drzim palce.. 😉 a u nas je to saxasana ,kacer,mickey maus a o bambulke ani nehovorim..to uz pesnicky pozname naspamet.. 😀 a televizne noviny?to co je??? 😀 😀 😀
kokso,to kolko ste toho dnes popisali???
jarinosik iba tak trosku sme popisali 😀 😀 😀 😀
mimkao, to hej az o 9 stran 😀
Aha! No dakujem tak ze vsade len rozpravky???
Este ze ich mam rad! Ale to je este daleko u nas! Tak ze panelak ti isti este par rokov!
juko zvykaj si 😀 😀 😀 a pomaly nakupuj uz teraz 😀
juko ze panelak to isti este par rokov?? ha ha haaa 😀 to tazkooo jedine ze vam dieta bude o 20tej uz spat 😀
na dnes sa s vami lucim..panelak vola... 😀 😀 😀 dobru noc vsetkym.. 😉
ja som tiez rozpravkovy, gumkaci, stryko drzgros, lietajuci balu ........... soboty doobeda su moje ani maly nemoze kukat co chce 😀
mu nedovolis?? 😀 😀 😀 u nas sa vsetko podla maleho pozera 😀 😀 sme my ale dobry na neho 😀
este nema na to vek aby mi mohol rozkazovat 😀
no este pockaj rok. ked ti zacne usi pilit ako nas tak mu hned pustis 😀
mame dve telky 😀
aj my.. ale neznasam ked idu obe 😀
Otazka da sa dieta za 4 dni volna rozmaznat? Ze nie 😀
da sa aj za jeden 😀
no to tazko
ale fakt... ved vidim na nasom ked pride oco domov na jeden den
juko ako ide sluzba?
Ale udsudene dopozerane ide sa na profesionalov
Strasna nuda chvala Bohu......
Kde je este rano!
Brusko pofotime....
ahoooojte možem sa pridat aj ja??? ...takto dako som tušim začinala aj do jednej super temy ktora už žial nie je 😖 ale som vdaka nej spoznala super ludí ktorí stale sú super 😉 a su to moji takí denno denný spoluzávislaci 😀 😀 😀 nebudem ich menovat aby sa necitili moc blbo že Danka, Emmka a Blesq. 😀 😀 😀 😀
Ziadne mena 🤐
ooooo, vitaj pani Jenn 😉 ... pan blesk, a co vy tak tajnostkarcite? 😉
ludze, mne je dnes ta zleeeeee ... este ze si Jr. dal povedat a spinka, dnes keby prespal aj cely den, tak by mi nevadilo 🙄
juko, pozeram, ze si rovesnik s mm 🙂 aj ja pozeram Odsudene, ale len teraz tuto seriu, ma nejak lapla ... na Profesionalov uz nemam sily, to uz jednym okom spim ...
A dobre ranecko!
blesq futbal ako?? messi to zvladol pekne! a komu si vlastne fandil?
a fakt ziadne mena!