Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
blesq určite take capiny nekuka 😀 😀 😀 danka pravdu maš 😀 😀 😀
juko nekukaj to ani ty panelak je lepši hento ta zblbne 😀
dobre ranko!
danka: no pekne to vymisleli videl som ako kradli tu mrtvolu
blesq: no kua kua a este k tomu aj ta cervena! ej ej nic moc
jenn: nemaj boj panelak je lepsi len dnes budem musiet pozriet reprizu!
no nazdar!
ze mne sa ako dnes nechce pracovat! mam na krku 2 zmluvy a zenuske som slubil ze dnes jej pomozem upratat a prichistam na varenie ked ze je vcera bolo trosku zle!
chcem spat!!!!!
spat naco spat, ber to ako trenovanie na bezenne noci so spuntom na rukach 😀 inak dnes je akysi spaci den, neviem sa rozbehnut, len zyvam ani kava nezabrala .................
ale ja som po sluzbe a ani vcera som cez den nespal moc! a este to upratovanie jooj! by som si najradsej dal taku dobru vonavu kavicku!!!!!
pomooooc
ako vzdy ja viem ze t yma povzbudis
a co ti brani dat si kavu? jasne na to sme tu povzbudit 😀 som povedal ze ta prichystame na vsetko 🙂
no fajcim a dost to koli stresu...
ale alkohol mi nic nehovori a kavu som nepil uz od 20.8.2010 som to troska prehnal pracou a som stravil 10 dni na JIS - ke ! od vtedy kava no, este odviknut iod mastnych jedal.. hmm no ale pri mojej zienke to nepojde!!
no pekne, ono az taketo veci cloveka donutia zamysliet sa a odpustit si nezdrave veci
ved prave, a tak kava uz neni. este keby ta ciga a bol by som ze uplne idelany
zatial neeeee!!
vidis ja ani pivko, ani kava, ani futbal... len seriali .... no neviem cim to je!
kde ze si baby? dnes zas maju maniu?? a aku?
a aky je teraz rok??? nie je este len teraz rok 2010???? 😀 😀 😀 ci juko ty uz vies dopredu co bude?? 😀 😀 😀
a kto napokon ten futbal vyhral??

ze daniela 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 teba tusim dunco este nenahanal 😀 .. ved ale kto ma vediet ze ty kukas ked kvakas s nami 😀 😀 😀 😀