icon

Sú tu aj muži?

juko25
1. apr 2010

Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!

mimkao
4. apr 2010

aha, takže žienka... 😀 sorry... 😀

centik
4. apr 2010

mimkao vidim ze niesi z tych coby mali traumu z porodu 😀 wau neviem si predstavit tolko deti, ako to zvladas? 🙂

mimkao
4. apr 2010

centik, ale čosi..,. práve naopak, traumu mám... 😀 😀 😀 a ešte akú. Čím ďalej, ta tým je to horšie... 😀 Ani ja som si nevedela predstaviť toľko detí a teraz moja predstavivosť siaha za hranice nemožného.. teda toho, čoho sú tie deti schopné... 😠 😀
Ináč, to zvládam v pohode... ...keď spia... 😀 Ale políciu na nás ešte nikto nevolal... 😀 😀 😀

danka.k
4. apr 2010

mimkao nazdar... 😀

mimi ved ty si sikulka, ty zvladnes potom aj sieste a to uz budu dvojcata 😀 😀 😀 😀

juko25
autor
5. apr 2010

Kokso že uz 5. cakate a mas stale traumu... neverím! Tak už v hokeji jeden útok zabezpečený ale gratulujem!

mimkao
5. apr 2010

Juko: Vidíš, to mi nenapadlo, že aj hokej existuje... každý spomínal len futbalovú "jedenástku"... 😀 Takže asi začneme s hokejom... 😀 Ibaže "chlapa" mám len jedného... ...zatiaľ... 😀
Danka, ne, ne, bo dvojčatá mali byť tieto, ak niesu, tak ďalšie dvojčatá už nechcem... Bo potom nám už nebudú vychádzať miesta v aute... 😝 😀

danka.k
5. apr 2010

mimi tak potom este aspon jedno 😀

mimkao
5. apr 2010

danka, ta ak teraz bude baba, ta jedno bude ešte určite. Ale mám pocit, že aj keď bude chlapček ta aj tak ešte jedno bude... 😀

danka.k
5. apr 2010

mimi tak to sa tesim 😉 😉 😉 😉 budete mat deti ako smeti... ale ono je to pekne.. aj ja by som brala tolko len kde by sme ich ulozili spat netusim. 😀 😀

mimkao
5. apr 2010

danka, my to máme už teraz na hrane so spaním. Ale drobec, keď sa narodí, tak min. rok bude v postieľke a do vtedy už snáď budeme presťahovaní....

danka.k
5. apr 2010

no tak my mozme mat este dve. kedze maly tata vystahoval zo spalne tak dve sa nam tam este zmestia 😀

jarinosk
5. apr 2010

dalsi muz na konovi 🙂

juko25
autor
6. apr 2010

No ako že cakal som že sa ozve viac mužov ale nic moc!
ale aspon viem ze som neni sam!
este volaku dobru temu a hotovo!

emmka3
6. apr 2010

juko, tak mm to tu rozbiehal pred 2mi rokmi, a tusim boli tiez len dvaja-traja a potom same zenske sa na nich chytili 😀 sak danka 😉 ale bolo srandy, vyse 40tis. prispevkov 😎

blesq
6. apr 2010

Tem bude neboj, kazdy den daco nove 🙂 ja som bol pred porodom vyskoleny profesionalny rodic ale aj tak som zdupkal zo salu 🙂

juko25
autor
6. apr 2010

ale dufam ze sa take podbne nieco moze aj opakovat!!

emmka3
6. apr 2010

"ja som bol pred porodom vyskoleny profesionalny rodic " 😀 ty si nejak vtipny poranu 😀 😉

emmka3
6. apr 2010

jo, idem ja ... dieta vola a btw. minkao, klobuk dole, tolko deticiek ale aspon mate veselo 🙂

danka.k
6. apr 2010

kopec srandy bolo 😀

juko my zeny sa budeme tvarit ze sme chlapi 😀

mimkao
6. apr 2010

emmka, dík, tak tu je veselo, že dakedy až plačem... 😝

blesq
6. apr 2010

Juko a tym babam to ide dobre tvarenie a hranie sa na chlapov, mne len chybali chlapske ohovaracky za ktorym ucelom to bolo stvorene 😀 asi som aj zozenstel za ten cas 😀

juko25
autor
6. apr 2010

danka.k : no tak dobre si ma prehovorila som zvedavy

blesq: ale ved chlapi neohovaraju len vydiskutuju problemy 😝

centik
6. apr 2010

mimkao to si ma prekvapila s tou traumou 😀 som si myslela ze ty rodis uz len tak cca hodinu dve, clup a je to vonku 😀

blesq
6. apr 2010

juko neohovaraju? 😀 ok tak to nazvyme diskusou 🙂

juko25
autor
6. apr 2010

ne v nijakom pripade! diskutuju a vselicom ..... vyznie to tak lepsie 😅

blesq
6. apr 2010

Ok ja by som odiskutoval moju , len nemozem bo to tu cita a prispieva 😀

blesq
6. apr 2010

Co robis? myslim zamestnanie.

juko25
autor
6. apr 2010

pracujem v oblasti služieb!

blesq
6. apr 2010

tajnostkar 🙂 ok . tak co rozoberieme?

mimkao
6. apr 2010

centik, no, dlho to síce netrvá, ale tie sviňa bolesti... Ach jaj, to je to, čo muži "chúďatka " nikdy nezažijú.... 🙄 Škoda... 😀 JA by som môjmu dopriala... 😝 😀
P.s., ani ženy neohovárajú, len diskutujú... 😝 😀 😀