icon

Sú tu aj muži?

juko25
1. apr 2010

Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!

blesq
10. apr 2010

to OKO niekoho? no to budem aj ja kukat ale vecer idem asi na futbal Ruzomberok : Slovan tak snad stihnem 🙂

juko25
autor
10. apr 2010

och ty a ten tvoj futbal!!! ale ved na slovensku ani neni futbal halloooooo!!!! 😀

blesq
10. apr 2010

no dobre nieje to to co v anglicku ale sme jeden zo sponzorov Ruzomberku 😀 tak sa idem kuknut za co im platime 😀

juko25
autor
10. apr 2010

zbytocne vyhodene eura!!
aj nas mna oslovili ze ci nechcem na drese mat nazov firmy a atak ze 500 eur na rok!! blazni..radsej som dal sponzorske k dobrovolnym hasicom!!! tam viem za co minaju!!! ale ako ze len moj nazor 😎 😎 😎

blesq
10. apr 2010

nase meno nosia na zadkoch 😀

juko25
autor
10. apr 2010

no vidis dalsi komentar to nepotrebuje! 😀 😀 😀
ale nie. no podla mna futbal na slovensku este neni v takom stadiu aby nieco dosiahli... ja som navrhol vedenie nech radsej nove talenty hladaju ze na to by som aj este psispel a nie na starych ktory aj tak prechlascu nase peniaze a ubor maju za par supiek kupene a kam idu tie peniaze!! ????????????
😎 😎 a oni na to ze volaak moc mudrujem ....

blesq
10. apr 2010

dobre si povedal az mi to je divnou 😀

emmka3
10. apr 2010

juko, talenty sa hladaju, aj podmienky maju ale mysli, ze SK je male na hladanie talentov aby ich bolo aspon na dve 11ky 😅 ved len u nas v malom meste su 2futbalove skoly!!!! a kde su tie talenty a ta podpora co sa do nich stale dava??? (mam to zo zdrja, mama robi na jednej z nich 😉 )

juko25
autor
10. apr 2010

blesq: 😀 😀 😀 no an nemal som pravdu??

emmka3: vies ked mas penieze a podporis skolu tak tam tvoj syn urcite ma buducnost aj ked vobec nevie hrat futbal. ale ked si chudobna a mas syna ktory vie hrat futbal ale nemas ho z coho dotovat tak sa tam on nedostane............
ja sa len pytam kde su tie peniaze od sponzorov?? nove auta 😎, nove vybavenie do obyvacky 😎, nove neviem co??? 😎
ale kvaliten ubor a lopty nemaju!!!!
no co som ja videl!! ale mozno u vas je to fakt ine!!!!!! 😅

blesq
10. apr 2010

Zena moja nejako sa vyznas do vsetkeho tusim 😀 Z Juniora bude futbalista o to sa postaram aj keby som na chleba nemal, ak bude mat len trosku talent 😀 a ak bude po tatovi tak ho bude mat do alelujaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 a dobre si povedal Juko

juko25
autor
10. apr 2010

blesq: ja talent nemam.. a ani som nemal 😀
mno ked junior bude po tebe talentovaný tak treba tlacit ...... mozno bude na ihrusku ako blesq 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ano ved zeny sa vyznaju ved ked ty zaspis pri telke tak kuka ona ten futbal!!! 😅 😅

blesq
10. apr 2010

Moja isto 😀 mam sestranicu a raz sa ma spytala na futbale ze kedy bude tretia trenina 😀 😀 😀

juko25
autor
10. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aleachim
10. apr 2010

já jsem nepatřím, jsem z českého MK, ale zaujmula mě vaše debata a vzpomněla jsem si, že jsme kdysi vzali jendu holčinu s sebou na hokej a ona se nás ptala proč ty pruhovaní hráči nemají hokejky 😀 😀 😀 . Však prdel, ne? Ale fotbal já moc nemusím.

juko25
autor
10. apr 2010

aleachim: 😀 😀 😀 😀

blesq
10. apr 2010

aleachim tak toto je za 100 bodov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som KO 😀

juko25
autor
10. apr 2010

mno raznici sa uz peci ekym pride mangelk az roboty bude to hotoveee 😠 😠 😠
ja som ale taky sikovný ze az..... 😝 😝 len som zabudol posolit 😨 😨

blesq
10. apr 2010

Sol skodi 😀 dobre bude aj bez soli 😀

juko25
autor
10. apr 2010

diky!!! tvoja podpora je cool 😀 😀

vodnarky
10. apr 2010

zdraviiiiiiim.. 😎
blesq-dnes budu davat,oko-niekoho???? 😀 😀 ale s polovoce mas pravdu..budu davat oko dravca.. 😉 😉 😉
a co hovorite na famooozneho Pistu??kazdy vikend nam ho prestieraju na veceru.. 😀 😀 😀

vodnarky
10. apr 2010

juko-raznici???mnamky-mnam.. 😉

vodnarky
10. apr 2010

a co poviete na takeho Vienny Jonesa?alebo Gerharda Butlera??

blesq
10. apr 2010

co kto koho? neznam

blesq
10. apr 2010

a Piasta tak to hej , ten je cool ? A kto je Pista?

juko25
autor
10. apr 2010

aky Pista?? na co?

centik
10. apr 2010

koho zabilo?

blesq
10. apr 2010

Ruzomberok : Slovan 2:0 slusneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

juko25
autor
10. apr 2010

No blesq pekny ze vykon!!!!!!!!

vodnarky
11. apr 2010

zdraviiiiiim.. 😉 neviete kto je Pista?no predca Stevko..alias-Steven Segal.. 😀

blesq
11. apr 2010

pistik nam zapadol v 2 triednych filmoch, ale inak je celkom fajn a co tak Jean Claude Van Damme 😀