Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
och ty a ten tvoj futbal!!! ale ved na slovensku ani neni futbal halloooooo!!!! 😀
no dobre nieje to to co v anglicku ale sme jeden zo sponzorov Ruzomberku 😀 tak sa idem kuknut za co im platime 😀
zbytocne vyhodene eura!!
aj nas mna oslovili ze ci nechcem na drese mat nazov firmy a atak ze 500 eur na rok!! blazni..radsej som dal sponzorske k dobrovolnym hasicom!!! tam viem za co minaju!!! ale ako ze len moj nazor 😎 😎 😎
nase meno nosia na zadkoch 😀
no vidis dalsi komentar to nepotrebuje! 😀 😀 😀
ale nie. no podla mna futbal na slovensku este neni v takom stadiu aby nieco dosiahli... ja som navrhol vedenie nech radsej nove talenty hladaju ze na to by som aj este psispel a nie na starych ktory aj tak prechlascu nase peniaze a ubor maju za par supiek kupene a kam idu tie peniaze!! ????????????
😎 😎 a oni na to ze volaak moc mudrujem ....
dobre si povedal az mi to je divnou 😀
juko, talenty sa hladaju, aj podmienky maju ale mysli, ze SK je male na hladanie talentov aby ich bolo aspon na dve 11ky 😅 ved len u nas v malom meste su 2futbalove skoly!!!! a kde su tie talenty a ta podpora co sa do nich stale dava??? (mam to zo zdrja, mama robi na jednej z nich 😉 )
blesq: 😀 😀 😀 no an nemal som pravdu??
emmka3: vies ked mas penieze a podporis skolu tak tam tvoj syn urcite ma buducnost aj ked vobec nevie hrat futbal. ale ked si chudobna a mas syna ktory vie hrat futbal ale nemas ho z coho dotovat tak sa tam on nedostane............
ja sa len pytam kde su tie peniaze od sponzorov?? nove auta 😎, nove vybavenie do obyvacky 😎, nove neviem co??? 😎
ale kvaliten ubor a lopty nemaju!!!!
no co som ja videl!! ale mozno u vas je to fakt ine!!!!!! 😅
Zena moja nejako sa vyznas do vsetkeho tusim 😀 Z Juniora bude futbalista o to sa postaram aj keby som na chleba nemal, ak bude mat len trosku talent 😀 a ak bude po tatovi tak ho bude mat do alelujaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 a dobre si povedal Juko
blesq: ja talent nemam.. a ani som nemal 😀
mno ked junior bude po tebe talentovaný tak treba tlacit ...... mozno bude na ihrusku ako blesq 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ano ved zeny sa vyznaju ved ked ty zaspis pri telke tak kuka ona ten futbal!!! 😅 😅
Moja isto 😀 mam sestranicu a raz sa ma spytala na futbale ze kedy bude tretia trenina 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
já jsem nepatřím, jsem z českého MK, ale zaujmula mě vaše debata a vzpomněla jsem si, že jsme kdysi vzali jendu holčinu s sebou na hokej a ona se nás ptala proč ty pruhovaní hráči nemají hokejky 😀 😀 😀 . Však prdel, ne? Ale fotbal já moc nemusím.
aleachim: 😀 😀 😀 😀
aleachim tak toto je za 100 bodov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som KO 😀
mno raznici sa uz peci ekym pride mangelk az roboty bude to hotoveee 😠 😠 😠
ja som ale taky sikovný ze az..... 😝 😝 len som zabudol posolit 😨 😨
Sol skodi 😀 dobre bude aj bez soli 😀
diky!!! tvoja podpora je cool 😀 😀
zdraviiiiiiim.. 😎
blesq-dnes budu davat,oko-niekoho???? 😀 😀 ale s polovoce mas pravdu..budu davat oko dravca.. 😉 😉 😉
a co hovorite na famooozneho Pistu??kazdy vikend nam ho prestieraju na veceru.. 😀 😀 😀
juko-raznici???mnamky-mnam.. 😉
a co poviete na takeho Vienny Jonesa?alebo Gerharda Butlera??
co kto koho? neznam
a Piasta tak to hej , ten je cool ? A kto je Pista?
aky Pista?? na co?
koho zabilo?
Ruzomberok : Slovan 2:0 slusneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No blesq pekny ze vykon!!!!!!!!
zdraviiiiiim.. 😉 neviete kto je Pista?no predca Stevko..alias-Steven Segal.. 😀
pistik nam zapadol v 2 triednych filmoch, ale inak je celkom fajn a co tak Jean Claude Van Damme 😀

to OKO niekoho? no to budem aj ja kukat ale vecer idem asi na futbal Ruzomberok : Slovan tak snad stihnem 🙂