Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
dobre ranecko!!
som prave dopozeral show dance!!
tu nikde nikdo?? 😀 😀
caute 🙂
ahoj ahoj!!!!!! 😅 😅
Zdar muži a ženy ! 😀
Lubi ty tu aj tam? Či tam aj tu? 🤐 😀
Juko, aká dobrá náladička takto hneď zrána, čo to čo to?? 😕 😀
Lek uz nie som nikde, varim 😖 🙂
Veď sa nemrač cicaaaa, aj to treba, musíme nakŕmiť tie naše hladné krky 😉 🙂
Caute krasny chlapi a namalovane zeny 😀 jak mame?
cau blesq uprsano sa mame, uprsano 😠 Chcela som ist s malym na vychadzku a nic s toho 🙄
ahooojte 😅 .....nakupene navarene upratane a za chvilku sa može ist spať 😀 😀 😀 ...som dnes ak mechom praštena ....o 6 sme mali budik 😝
už by mohol ten april aj skončit...to počasie mi lezie na nervy 😠
tu to rano dokonca vyzerala na slnko, celkom slusne je u nas zatial. No musite vydrzat a crechadzat sa po byte
lubi ale je ten blesq vtipny že? 😀 ....aj tu rano vykukalo slniečko ale si to rozmyslelo 😖 ...mrholi a je hnusne chladno 😝
sledujem jenn, ze mu je veselo, mohol by ma vystriedat pri tej kope pradla, ktoru prave zehlim 😉
konecne nieco prospesne robite 😀
ja žehlenie nemusim 😝 preto kupujem väčšinou veci čo netreba žehliť 😀 😀 😀
ha ha ha blesqači my všetko iba prospešne robime makame nevieme ani kde nam hlavy stoja 😅
no jasne zraloky nakupujete , zo susedkami kavu chlastate ohovarate, to je prospesne?
😝 😝 😝 ..... a ešte keby vieš ako a večer ake unavene do postele padame 😀 😀 😀
jenn zasa sme mali rovnako budicek??? 😀 😀 😀 😀 ale ja som maleho poslala ku tatovi a spala dalej a teraz som vyhnala spať ich 😀 😀 noked uz zacalo liat co budu robit.. aspon mi zavadzat nebudu 😀
a co so zehlenim???? ja si castejsie vlasy zehlim ako pradlo 😀 keby muz nenosil kosele do roboty tak asi ani zehlicku nemame 😀
ja som cez zimu nezehlila vobec, akosi sa to nekrcilo 😅 😅 v lete hadam zas zacnem 😝 😀
no ze dobry den
mne sa dnes normalne nechcelo ani do roboty...... tak som sa isiel flakat a bol som o doktorky objednat sa na krv ze aku mam krvnu skupinu ked ze sme uz tehotny!!!
ako ze sa dnes mate:???? 😎
ty nevies aku mas krvnu skupinu? strasneeeeeeeeeeeeeee 😀 sice ani ja to neviem, tak nist 😀 a mame sa zimno, kosa tu je
Ahojte, čo si tu zas kto žehlí???? Niekto niečo vyviedol? 😝 😀
Mne žehlenie ani tak nevadí, len tie košele.... 😝
Aj u nás ráno svietilo slnko, ale už išlo het, už prší.
Blesq, no najskôr tú kávu so susedkami a potom s vami, aby sme z cviku nevyšli 😉 A že ohovárame. tssss, no dovoľ, vy chlapi idete do krčmy a viete viac jak my, kde kto s kým kedy ako... 😀 A neříkej že ne 😀
no ja potrebujem kazdy tyzden min 3 kosele 😀 a neviem ako to moju naucit aby mi ich zehlila 😀
NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOŽNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO DOBRE 🙂 🙂
lekno! ja do krčmy ani nevkrocim. minimalne som tam nebol jooj ani sam neviem... davno!!!! 😉 😉 😀
blesq: hmm neviem. ale uz budem vediet no len 26. idem na odber......
Blesq, šak jej to ukáž, ani ja kým neuvidím, neuverím 😅
Juko, dobre dobre, česť výnimkám 😉 A nekrič na mňaaaaaaaaa 😀
cvo? ako? 😎
a sakra
veru sakra, asi budem musiet castejsie chodit 😝 za trest si tu kopu, co mame doma zehlis sam 😝 😠 😀 😎
Čo, manželka??? 😅

neee, nenecham neboj 🙂