icon

Sú tu aj muži?

juko25
1. apr 2010

Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!

blesq
15. apr 2010

no povedz malej ze ma salenu mamu 😀 a bez a bez penazi sa nevracaj ............... 🙂

lekno
15. apr 2010

blesqu, ona to vie už od narodenia 🤐 😅 zatial sa nesťažuje 😝
povysávala som, tak už ozaj idem cvičiť, neskôr nakuknem.... bye bye 🙂

blesq
15. apr 2010

szia

lekno
15. apr 2010

vidím, že nič nevidím 😎
kde sa flákate 😝

blesq
15. apr 2010

Ja hladam tlmice na auto a mierne sa rozculujem nad dementnostou niektorych ludi ............

lekno
15. apr 2010

jémine, dúfam že nespadám do tej kategórie 🤐 😀

blesq
15. apr 2010

dufas spravne, ako som napisal rodinu a susedov si nevyberas ...............................

lekno
15. apr 2010

hm.... to poznám 🙄 čo narobíš

jenn
15. apr 2010

a kdeže sme všetcia? ....ja som si za vzor vzala emku a pustila sa do žehlenia 😝 aj ked som išla o 18 dostala som sa k tomu až o 20 nie a nie sa do toho pustit 😀 😀 😀

😀 ale zase neprehnala som to dako nebojte hodka skludom stači ....netreba nič prehanat 😅

Danka dnes na nas dlabe ako aj zajtra aj pozajtra a aj neviem kedy 😀 ale aby som nezabudla.....všetkych pozdravujeeeee 😉 😅 ....

lekno
15. apr 2010

Danka asi stojí v rade na párky 😀

Jenn, pekné od teba, že si žehlila, aj ja sa zajtra chystám 😝 😀

jenn
15. apr 2010

no veru pekne že som sa odhodlala ...ja ti to moc nemusim 😝 ...mala som sa lepšie vidat a nemusela žehliť 😅

lekno
15. apr 2010

ty trdlo 😀
jáj moja, keby sme so všetkým na chlapov čakali, ani my tu dnes nie sme 🤐 😅

jenn
15. apr 2010

ved to ja dobre viem preto na nich nečakam 😀 😀 😀

jenn
15. apr 2010

prečo vždy ked pridem všetcia odidu? 😀

mimkao
16. apr 2010

Lekno, len preto, že som to tu hľadala, nejakú tému o tom, a som tam našla aj teba, len som nevedela, či si to aj užívala. Bo si chcem kúpiť, tak len som chcela nejaké overené info, či to funguje... 😅

Bombul, no, bývam asi cca 8 km od maďarských hraníc... Ale priamo v maďarsku nie... 😝

Už sme v Košicoch a švici tu slunko... 😀 😝

juko25
autor
16. apr 2010

dobre ranecko sa praje!!!!! 😀 😀 😀

danka.k
16. apr 2010

jenn diky za odkaz 😀 nedlabem na vas.... tvrdo pracujem, nasim doviezli drevo tak sa prace do pivnice... xiiii ale vsak ja sa vam zas vratim..

jenn
16. apr 2010

kráásne dobre ranko prajem 🙂 .... Danulka všetko najsamlepšie k meninkam a bež chlastat nie sa s drevom za....ť 😀 😀 😀 ..... u nas slniečko vykuka že by bolo aj pekne 😕 ...nooo na vikend hlasia 😅 ....

Dani a kedy sa meiniš akože vrátit??? 🙂

ja už mam obed navareny včo čul mam robit? 😕 😀

jenn
16. apr 2010

juko a ty čože taky vysmiaty ? 😅 ...jasneeee ja som to vravela že nakupy prinašaju radost 😅 ,nooo aj prazdnu penaženku ale to nie je až take podstatne ked nam to prinaša šťastie 😀

juko25
autor
16. apr 2010

jenn: ty uz mas obed? 😲 😲 😲
žehlit???

juko25
autor
16. apr 2010

jenn: noo radost to ano ale j stou penazenkou mas pravdu! ale sme neboli spolu flakat sa uz zopar mesiacov.. uz len koly tomu sa tesim!!!!

😉 😉

jenn
16. apr 2010

juko ja to stale tvrdim že som šikovna a nikto mi neveri 😀 ...za chvilku vypinam ruru a je to 😉

jenn
16. apr 2010

tak super si asi prvy muž ktorý ma radost z nakupov zo svojou manželkou 😀 ostatní sa tomu vyhybaju ako sa len da 😝 😀

juko25
autor
16. apr 2010

noooooo noooo noooo 😀 😀 😀
ja som take netvrdil ze mam radost! ja mam radost z toho z asi po 3 mesiacoch sme si nasli cas ist sa niekam flakat spolu a ked uz aj tie nakupy do toho zapadli!! 😝 😝 😝

jenn
16. apr 2010

si šťastny vidno to na tebe niet čo dodat 😀 😀 😀

danka.k
16. apr 2010

jenn dakujem 😀 😀 😀

no v nedelu vecer sa planujem vratit domov... teraz nachvilu okupujem bratovi pc kym nie je doma 😀 😀 😀 😀

jenn
16. apr 2010

dani tak to sme si domysleli ty potvorka jedna 😀 😀 😀

v nedelu už aj tu ....normalne tu chybaš 😝

danka.k
16. apr 2010

jenn ale ved si musite trosku aj oddychnut odomna 😀

jenn
16. apr 2010

ale ja som zavysla od Teba nemam s kym vykecavat po večeroch 😅 aj ti dvaja na mna dlabu včera večer sa ani neukažu preistotu 😀 a ani tu kde nikoho tu nikoho 😕

danka.k
16. apr 2010

to je pre teba ako trest vsak 😀