Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
blesqu, ona to vie už od narodenia 🤐 😅 zatial sa nesťažuje 😝
povysávala som, tak už ozaj idem cvičiť, neskôr nakuknem.... bye bye 🙂
szia
vidím, že nič nevidím 😎
kde sa flákate 😝
Ja hladam tlmice na auto a mierne sa rozculujem nad dementnostou niektorych ludi ............
jémine, dúfam že nespadám do tej kategórie 🤐 😀
dufas spravne, ako som napisal rodinu a susedov si nevyberas ...............................
hm.... to poznám 🙄 čo narobíš
a kdeže sme všetcia? ....ja som si za vzor vzala emku a pustila sa do žehlenia 😝 aj ked som išla o 18 dostala som sa k tomu až o 20 nie a nie sa do toho pustit 😀 😀 😀
😀 ale zase neprehnala som to dako nebojte hodka skludom stači ....netreba nič prehanat 😅
Danka dnes na nas dlabe ako aj zajtra aj pozajtra a aj neviem kedy 😀 ale aby som nezabudla.....všetkych pozdravujeeeee 😉 😅 ....
Danka asi stojí v rade na párky 😀
Jenn, pekné od teba, že si žehlila, aj ja sa zajtra chystám 😝 😀
no veru pekne že som sa odhodlala ...ja ti to moc nemusim 😝 ...mala som sa lepšie vidat a nemusela žehliť 😅
ty trdlo 😀
jáj moja, keby sme so všetkým na chlapov čakali, ani my tu dnes nie sme 🤐 😅
ved to ja dobre viem preto na nich nečakam 😀 😀 😀
prečo vždy ked pridem všetcia odidu? 😀
Lekno, len preto, že som to tu hľadala, nejakú tému o tom, a som tam našla aj teba, len som nevedela, či si to aj užívala. Bo si chcem kúpiť, tak len som chcela nejaké overené info, či to funguje... 😅
Bombul, no, bývam asi cca 8 km od maďarských hraníc... Ale priamo v maďarsku nie... 😝
Už sme v Košicoch a švici tu slunko... 😀 😝
dobre ranecko sa praje!!!!! 😀 😀 😀
jenn diky za odkaz 😀 nedlabem na vas.... tvrdo pracujem, nasim doviezli drevo tak sa prace do pivnice... xiiii ale vsak ja sa vam zas vratim..
kráásne dobre ranko prajem 🙂 .... Danulka všetko najsamlepšie k meninkam a bež chlastat nie sa s drevom za....ť 😀 😀 😀 ..... u nas slniečko vykuka že by bolo aj pekne 😕 ...nooo na vikend hlasia 😅 ....
Dani a kedy sa meiniš akože vrátit??? 🙂
ja už mam obed navareny včo čul mam robit? 😕 😀
juko a ty čože taky vysmiaty ? 😅 ...jasneeee ja som to vravela že nakupy prinašaju radost 😅 ,nooo aj prazdnu penaženku ale to nie je až take podstatne ked nam to prinaša šťastie 😀
jenn: ty uz mas obed? 😲 😲 😲
žehlit???
jenn: noo radost to ano ale j stou penazenkou mas pravdu! ale sme neboli spolu flakat sa uz zopar mesiacov.. uz len koly tomu sa tesim!!!!
😉 😉
juko ja to stale tvrdim že som šikovna a nikto mi neveri 😀 ...za chvilku vypinam ruru a je to 😉
tak super si asi prvy muž ktorý ma radost z nakupov zo svojou manželkou 😀 ostatní sa tomu vyhybaju ako sa len da 😝 😀
noooooo noooo noooo 😀 😀 😀
ja som take netvrdil ze mam radost! ja mam radost z toho z asi po 3 mesiacoch sme si nasli cas ist sa niekam flakat spolu a ked uz aj tie nakupy do toho zapadli!! 😝 😝 😝
si šťastny vidno to na tebe niet čo dodat 😀 😀 😀
jenn dakujem 😀 😀 😀
no v nedelu vecer sa planujem vratit domov... teraz nachvilu okupujem bratovi pc kym nie je doma 😀 😀 😀 😀
dani tak to sme si domysleli ty potvorka jedna 😀 😀 😀
v nedelu už aj tu ....normalne tu chybaš 😝
jenn ale ved si musite trosku aj oddychnut odomna 😀
ale ja som zavysla od Teba nemam s kym vykecavat po večeroch 😅 aj ti dvaja na mna dlabu včera večer sa ani neukažu preistotu 😀 a ani tu kde nikoho tu nikoho 😕
to je pre teba ako trest vsak 😀

no povedz malej ze ma salenu mamu 😀 a bez a bez penazi sa nevracaj ............... 🙂