Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
a nist
anoooooooooooooo alelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mozem spokojne spat 😀
inak ......... PRVYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 😀
az TRIDSIATY 😀
to ma tu fakt nechate sameho?
blesk ty si taky rozcarovany z tej cesty ze sa inak nudis 😀 😀 😀
sme boli von doteraz a domov sme prisli ako keby sa maly v bazene kupal.. 😀 nasiel krhlu a sud s vodou.. no reku dieta potes sa 😀 😀
sak si mala mydlo zobrat by ste doma vodu usterili 😀
vidis ma nenapadlo 😀 ale tak myslim ze zajtra to zopakuje tak si ho hned nachystam 😀
uterak a zupan este a mas vybavene
no jasne.. plnu tasku nabalim 😀
vyborny napad
jasne nedojdete aj juniora okupat?:?? 😀
ja radsej obetujem trochu vody doma 😀
no skoda no 😀
ako si oslavila? aj som gratuloval? nepametam si. bud som bol opity alebo som zabudol . Ak nie tak seckooooooo najlepsieeeeeeeeeeeeeee
jasne ze si zabudol 😀 lebo sa flakas po blave... ale tak do pol noci si to stihol takze je to v pohode. takze dakujeeeeeeeeeeeem .. oslavovat budeme vecer ked mamina dojde z roboty... skoda ze tam musi byt do desiatej.. ale tak budeme aj zajtra
a ja som myslel ze to bolo vcera 😀 aky som ja sikovny 😀
nie nie dnes 😀
a policia ta nestopla v blave?? keby som vedela ze ides tak im dam info na teba 😀 😀 😀 😀
sak jasne kamaratka to sa hned vidi 😀 nie nestopli, som ukazneny vodic a obcan tejto republiky
ukazneny?? to je co?? 😀 😀 😀
to som ja
😀
Tak po slovensky vzorny vodic a obcan slovenskej republiky
no tak to je super 😉 😉 😉 😉 len tak dalej 😉
no dobre tak ja pre dnesok koncim, ale ja sa vam v najblizsich dnoch urcite ozvem 😉 😉 😉 😉 tak sa tu majte kraaasne a neohovarajte ma bo sa mi bude čkať 😀 😀 😀
no vas prčitat ..teda uja blesqa 😀 je umenie ...keby ti to nepokazia tie kočky cela strana je tvoja 😀 ale fajine si si popisal aj sa to dalo čitat 😀
danka samozrejme ja som tu neni ty si tu a naopak ...hrozne s tebou ženska 😀
a kdeže ste zase všetcia ????? 😕 je tu niekto? 😨
pane Boze!! si dohnal vsetko a cely den ze si tu nebol!!! 😀 😀
Brý večeeeeeeeeeeer 😝
Meteresku plesku Blesqu, trpíš samomluvou 😅 A že sú baby ukecanééééééééééééé 😀 Ale dobre ti to išlo 😀
Dani, čo čkať... len aby si hrču na jazyku nemala 🤐 😀
Jenn tu som, boli sme na nákup, lebo mangel zajtra ide do roboty... to sú móresy, čo?? 😕 😅
Juko, čo dobré ste pokúpili?? 🙂 A príď častejšie, lebo vidíš čo to potom s Blesqom robí, kecá aj za teba 😀

na starom by som bol na novej