Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
centik: vies manzelka ma znasilnila medzy dvoma službami... 😀
vodnarky: to nem vadi ja som tiez neni z vychodu, som len madar ale to tu je jedno!
no ja idem k uctovnikovi a pre manzelku....
a zatial nijaky pipok mimkao!
ze ju zdravime 🙂
mimi kaslem na robotu.. chlapi spia no neodychnem si aj ja 😀 😀 😀
zeby sme s bleskom boli rodina?? no jasne, ael iba ak by som bola jeho dcera 😀 😀 😀 😀
bleskac a to som o tebe nevedela ze si robil sbs..... a neboj pri druhom uz nebudes pit s brachom cez skype ale vies s kym 😀
No vysku na to mas Dani 😀
Ano uz viem kde hlavku sklonim 😀
ved prave preto 😀
juko 😀 😀 sikovna 😀
zijeme tu uz 5 rokou a pred tym som zila v spanielsku..ale zaciname pocitovat aj z mm,ze je cas na navrat do rodnej zeme.. 😉 😉 😉 😉
Ja som toho porobil 😀 len pre srandu SBS - výrabal som surfi, manualna praca za pasom zopar rokov, joj toho by sa este naslo 😀
ty aky pracant 😀
musim ist nakrmit rodinku...zatial sa majte.. 😀 😀 😀
vodnarky, vsade dobre doma najlepsie
a su tu len zadani muzi ? 😀
zeby toto bola nejaka zoznamka 😀 😀
zajAciq no tito dvaja co tu zatial su tak asi hej 😀 😀
ideme sa zoznamovat? 😀
ja len tak, skoro mi oci z jamiek vypadli , ked som precitala temu ,ze "muzi"... taky druh som uz dlho nestretla 😀 😀 😀
my sme ohrozeny druh tak to preto
zajaciq no este ze len skoro, lebo neviem ako by si vyzerala 😀
nedalo mi nenakuknut..tu je ale sranda.. 😀 😀 😀
no vsetci ste posli tak idem aj ja.. dufam 😀
dani, len sa ty neponukaj na "zapitkovanie" ku druhemu, bo bleskac ti tam zlozi Jr. a pojde na besy do mesta 😀
dani, sak nechod ... ja sa teaz liecim pred PC a ked vsetci zdrhnete, bude mi smutno
vodnarky, a to si najdi tu v skupine tem "živitelov" a tam bola ina sranda, skoda, ze stare casti s novou verziou konika vymazali 😒
jo, a asi si idem viest monolog .... sa na to sme uz zvyknuti 😉
emmka nedrazdi.. vies ze ja tu s tebou ostanem 😀
a neboj.. deti dame dakomu postrazit a pojdeme na besy s bleskacom 😀
mna bleskac posiela stale spat, naparovat sa nad sol ... nechce sa mi .... ma donutil potriet si herpesa cesnakom ... pako ... stipalo to jak das a ze to ma zmiznut, tak uvidim 😀
jj, tak este jeden detail ... musim otehotniet a znova porodit 😅 aj ha ... to bude este na dlho ..

ale pozeram ze tam mas Irsko, zijete tam teraz?