Sú tu aj muži?
Len som zvedavý či sú tu aj chlapi ktorý by si rád niečo vy diskutovali!!
mam, dala som si to rano a co ti ja vem, ja uz ncom neverim ... som vcera vecer zjedla skoro celu hlavu cesnaku a len co mi z nej bolo zle 😝 vysledok sa ndostavil ...
co ty vies mozno to nebude na dlho.. na chate vas zamkneme a nepustime pokial to nebude 😀 😀 😀 😀 😀 a cesnak na to pomaha??? som necula nikdy
dani 😀 😀 😀 ty cislo ... a kde zdupkali chlopi???? 😎
neviem.. tvoj ma ignoruje uz 20 minut 😀 a juko siel za uctovnikom a po manzelku 😉
tak a zas mam chvylku volno...je tu este niekdo? 😀
co ja preco zasa ja? a nahodou to som cital na nate ze na herpes cesnak
vodnarky kto by tu jedol 😀
na herpes cesnak?cesnak je sice prirodne antibiotikum..
no poradim mojmu m.. 😉
blesq-este si nejedol?? 😀 😀 😀
Jemine, ta ja dokiaľ zožerem jednu kačku, tak vy tu toho toľko popíšete... 😀 😀
danka, nože sa priznaj, že sa ti robiť nechce... 😀
Taže vy s Belskom spolu chlastate a emmka stráži deti, zatiaľ...? správne som to pochopila...? 😀 😀
juko, juko, segiň tvoja žena tá už musela mať akútny nedostatok sexu, keď ťa medzi dvoma službami znásilňovala... 😀 😀
mimkao uz som obyvku stihla upratat.. a kuchynu az ked sa zobudia lebo ja dokazem perfektne buchotat ked sa snazim byt potichu 😀 😀 😀
este spolu nechlastame ale raz zacneme 😀
Ozaj, za nejaké dva týždne ideme do DK, ta Vás tam dakde vyšpehujem.... 😎
a samozrejme ze budeme aj s emkou.. nenechame ju doma s detmi 😉
danka, aj ja si furt nejakú výhovorku nájdem žeby som pratať nemusela... 😝 😀
mimka fakt?? a na co tu idete?? tak dufam ze dame stretko 😉 😉 😉 na kolko pridte?
a ved pri tych detoch sa moc riadit aj tak neda. zajtra budeme zasa 😀 😀 😀 😀
danka a kolkoze deti to mas? 😀
dani, mangel tam ide na služobku, ta nás bere so sebou... Aj minule sme boli. Asi pred troma týždňami. Ale len asi na také dve hodinky. Šli sme kuknúť na Oravský hrad, ale keďže bola kosa, ta bol zavretý. A chceli sme ísť ešte na oravskú priehradu a do poľska, ale keď sme zistili, že koľko to je ešte z kubína, ta sme šli radšej do Bystrice... 😝
Ta šak mohli by sme sa stretnúť. Ty si priamo z Kubína? Či z okolia?
blesk ja jedno ale myslela som to tak vseobecne nie len na mna 😀
no tak potom pridte kludne k nam my mame doma teplo 😀 😀 😀 teoreticky som z kubina cca 4 km od 🙂
normalne nestiham..a to som iba bola umyt riad.. 😉
my sme blizsie o 4 km 😀
a naco take zbytocnosti robis vodnarky ? a preco si vodnarky a nie vodnarka?
take dobre stretko bez deti..to som este neorganizovala..no mala by som nieco poriesit.. 😀 😀 😀
To je smerom z RK pred Kubínom, či za? 😀 😀 😀 Ta vieš si to predstaviť, čo by u vás bolo, keby som tam nabehla so štyroma deťmi...? 😀 😀
lebo ja aj mm a nasa mala hviezda sme vsetci vonary,ale nik v jednotnom.c. uz bol obsadeny.. 😅
mimkao smer na oravsky podzamok.. takze za kubinom... 😉 v pohode ked sa s nimi k nam dotrepes... my sme zvyknuty.. 😀
bleskac a uz som aj zistila kedy je mala vodnarka narodena 😉 😉 😉 moze spolu oslavovat 😀
blesq-sak ked zbytocnosti,tak dojdi poumyvat..aj kaficko ti urobim.. 😀 😀 😀 😉
danka-naaa kludne..oslavime..priletis??? 😉
este by to potom moja chcela aby som aj doma umyval 😀 to si nemozem dovolit 😀

vidis ako sa o teba stara... herpes si potri tym vajickom z oriflame ak mas..