Sú tu gymnastky so skvelými radami pre začiatočníkov?
Ahojte baby, chcela by som uprimne nejake rady ohladom gymnastiky...chcem byt co najviac ohybna, hladala som vo svojom mestrle nejake trenerky, ktore by mi pomohli, nejako ma zaucili, ukazali potrebne veci...som ,,samocvicitel" a zatial viem spravit len šnúru aj to len na pravu nohu, na lavu som ,,ohybnejsia" menej alebo.ako to nazvat...alebo mozno naviest na nejake videa, ano viem, na youtube su..ale nie som dobra v anglictine...peoate hocijake rady, skusenosti, tipy, triky hehe...velmi pekne dakujem za diskusiu
ja som na gymnastiku nechodila ale keď som mala 12-13 cvičila som ju doma. a chce to fakt len strečing a neustále naťahovanie svalov. to je moja jediná rada na ohybnosť😄 veď kľudne popozeraj nejaké cviky na strečing. mne to teraz chýba a rada by som začala znovu.
@viestta
@hnedovlaska1234 dakujem baby..cize proste len strecing...ide to uz tazsie mam 33 rokov a dve deti ale chcem to dat...
A co je tvojim cielom? Premet? Salto? Alebo len celkova ohybnost ako napr spominana snura?
@stormie celkova ohybnost ano...hadie zeny ma velmi bavia 😀
Tak skus jogu, ja vidim aj citim pokroky aj ked primarne tam nechodim koli ohybnosti. Mam viac rokov ako ty a snuru spravim vdaka nej, zacinala som asi pol metra nad zemou
@stormie dakujem

Zacni strecingom