icon

Sú tu maminy z Ružomberka?

bzuco
24. júl 2009

šup-šup sem všetky 😉

natalschen
11. sep 2009

ahojte, dobre rano pekny piatocek 😉

ivca82
11. sep 2009

Ránko tetušky 🙂 To čo prší či ako? Podla mojeje bolehlavovej predpovede má síce dnes pršať ale podla počasia nie 😀

alami
11. sep 2009

😵 ránko 😉

pinocio
11. sep 2009

🙂 ránko

pinocio
11. sep 2009

je len ráno a ja nevidím čo stláčam ,počasie nič moc a huby idú naši doniesli 40 hríbov

kasis
11. sep 2009

ránko 🙂
asi prsi, lebo sused ma mokru strechu, ak si ju neolieval 😀 , ci to rosa?

andy271
11. sep 2009

Dobre ranko...
My sme vstali o piatej a potom este zaspali...
teraz alex chodi v mojich topankach na opetku... 😉

ivca82
11. sep 2009

Kasis žeby sa sa tak strašne nudil za rána? 😀 😀

geegee
11. sep 2009

alami, to som vyuzila uz pokazenu stranku 😀 😀 😀

Skolka dnes bez placu, chcilu sme cakali ineho chlapceka v satni a Matusko ze: Maminka, uz mi otvor dvere. A uz bol dnu 😵 😅 😕 Pani ucitelke hned strcil do ruky obrazok co jej nakreslil k meninam a bolo 🙂

adrianaj
11. sep 2009

baby, neviete či je v RK aj iný ortopéd ako Pogran?dakujem

geegee
11. sep 2009

v Luckach je dobry ortoped 😉 Dr. Ulicny, robi 1x v mesiaci stvrtok

adrianaj
11. sep 2009

dík a nemáš na neho kontakt?

geegee
11. sep 2009

tu bolo cislo http://www.kupele-lucky.sk/ortopedia.php Ale teraz som tam nasla uz len dr. Sucheho....skus zavolat a spytaj sa na Ulicneho

adrianaj
11. sep 2009

a zo Suchým nemáš skúsenosti, potrebujem ísť s dcérou na 3 ročnú a k Pogranovi sa mi už nechce?

geegee
11. sep 2009

Tak to ano, musis ist k Suchemu...ja som myslela ze s babatko. Bola som u neho so synom, tiez na 3 rocnej, aj alami tusim bola...spokojnost 😉 Oproti doktorovi P. je hadam aj susedov vlciak jemnejsi a p rivetivejsi 😀

adrianaj
11. sep 2009

dobre, dakujem, skúsim tam zavolať.pekný deň 🙂

alami
11. sep 2009

adrianaj - ja som bola maximálne spokojná na lúčkach, k pogranovi by som už nešla, číslo mám tu pred sebou - v kalend. poznačené 😀 044/4375544 😉

bzuco
autor
11. sep 2009

ahojte...sme šli von a skončili sme u našich, kedže sa rozpršalo 😒

andy271
11. sep 2009

Tak teda idem na tie halusky..
Nemate baby nejaky link ?

palculienka19
11. sep 2009

ahojky, bzučo dík za linky, ...zatiaľ overal ništ, ešte sa neviem rozhodnúť, ešte niečo pokukám, ešte je chviľu čas, ...bundu som už poriešila, mm bol služobne v ba, tak som lietala po avione, a kúpila som, tak sa teším, malá je v nej zlatunká, aspon mne sa páči aje pekne vyšitá, ušitá s patentami okolo ručičiek, tak jej ich môžem na rukavičky natiahnuť a tiež jej je pod zadoček hodne. 😉 🙂

bai môj typ by bol fatrapark v hrabove, bezbariéry, detský kútik jest, a tiež aj milý prístup.inak aj obchodík úsmev, vždy podržia maminkám dvere 🙂 😉 , tak by sa dal označiť ako bezbariérový, bo tam je len jeden schod a tiež majú detský kútik,aj prístup pekný.

andy271
11. sep 2009

baby stale neviem co je to ten Usmev...
🙂

andy271
11. sep 2009

Tak teda pradajkovu uz mam..
Idem na tie halusky..
Drzte mi palce.. 🙂

ivca82
11. sep 2009

Andy to je obchod v RK s detským oblečením 😉 a ako halušky, vydarili sa, sme začali asi narovnako variť 😀

ivca82
11. sep 2009

Kdeže ste všetky? Beháte po vonku či už víkendujete? 😉

andy271
11. sep 2009

ivca...
Este varim, Lebo medzitzm sa mi alex zobudil, tak som mu davala papat..
Najskor sa rozvarili, tak som dala viac muky..
A teray su o.k.
Len mi povec kolko ich ty varis...

ivca82
11. sep 2009

Andy o kým umyjem riad a nakrájam cibulku a slaninku 😀 presne neviem, 10 minút? Som ti hovorila aby si spravila husté cesto nech sa ti nerozvarí? A vajce si dala?

palculienka19
11. sep 2009

až teraz som vás celé prečitla za tri dni, tak som sa s tým úsmevom aj ja trafila do počtu 😉 😀
gg, super to zvládol dnes, nech je takých dní stále viac vám prajeme 😉 😉, bolo by super, kebyže má nejakého chlapca-kamaráta, čo si ho obľúbi, to zrejme je najlepší motív do škôlky.
naša babuľa bola celý den aj noc so starkými, a veru prvý krát plakala, že maminka kde je, ani zaspať nechcela, mi dala tri pusy za sebou, ked sme po nu prišli.už to začína, a čo bude v škôlke, to sa veru už teraz ako čítam tiež bojím.mamky to majú asi ťažšie ako tie deti☹

palculienka19
11. sep 2009

ivca a vy s boukou ako, na hudobke sa páčilo??vy ste už v rytmických krôčikoch??alebo nejaké druhé pokračovanie prvých??čo ste tam robkali??že na čo sa máme tešiť.my sme lepili tú trávičku zelenú, ešte si pamätáš, a prišli sme domkov, ja malej na motiváciu, že pod pozrieme si novú knižku a ona chytila a s obrovskou radosťou milú trávičku vyšklbala a hodila do koša 😀 😀 😀 😠

palculienka19
11. sep 2009

som tak trochu ostala bez slov, sa jej moc nepáčilo, už priamo na mieste, ale doma sa vytešovala, ona si isto myslela, že bude voľné poznávanie a tunelík 🙂 😀 😀 , zlatko moje.

andy271
11. sep 2009

ivi..
Hej dala som vajce.. 😉
Uz aj polovica je fuc..
Zostane aspon na zajtra..
Robila som to z 1kg zemiakov..
a podla tohto receptu..

http://www.mininova.org/tor/1367253

Preto som sa pytala ze kolko to varis kedze tam to neni napisane.. 😉