icon

Sú tu maminy z Ružomberka?

bzuco
24. júl 2009

šup-šup sem všetky 😉

baileysa
28. sep 2009

tu su vlastne vsetky info aj o bazariku aj o herni, dfuam, ze prehladnejsie, ako som to napisala sem 😅

http://materskecentrum.ruzomberok.eu/

ivca82
29. sep 2009

Dobré ránko tetušky 🙂
Bai oneskorene prajem všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravíčka a šťastíčka, nech detičky poslúchajú a robia ti len radosť 😵 🙂 😵
Chorôbkam skoré uzravenie 🙂
Mám doma autobusovú maniačku, len by sa autobusom vozila, tak trénujeme behanie peši po meste najnovšie 😀

alami
29. sep 2009

Dobré ránko
dnes je 29.9.2009 😨 😔 🤐 xxkrásny dátum

ivi - nevybehnete busom hore???????? 😵

ivca82
29. sep 2009

Ali som akurát dovarila, a autobusy už nejdú doobedu, keď tak poobed ale neviem isto 😉

andy271
29. sep 2009

Ahojte..
Tak teda dobre ranko..
My sme zaspali na hudobnu.. ☹
Tieto dni som nejaka uplne ako mechom ovalena..
Nic sa mi nechce... 😒
Vecer som robila zem.salat tak mame navarene..

geegee
29. sep 2009

no choroby sa u nas vyvijaju, ale tym blbsim smerom...do rana teplotoval Tomko 😔 Tlaci sa mu zub, ma cele dasno opuchnute, ale z toho by hadam nemal az 38 teplotu 😕 Strhava sa zo spanku, aj teraz spi v kociku a ja ho vozim, nech sa ako-tak vyspi. Ale ja mam podozrenie, ci ja tu nieco nesirim...uz 2 mesiace kaslem, nezabrali ani ATB, kasel mam stale...tak ktovie, ci nemam nejakeho neviem co...streptokoka, alebo daco a ci to neposuvam dalej...s Tominom som bola za posledne 2 mesiace u doktorky 3x...co sme my chodili len na preventivky, decka boli vzdy relativne zdrave... ☹ Bola som sa pytat na RTG a vytery, tak uvidim ci nieco najdu 😔

andy271
29. sep 2009

Ahojte..
Tak teda my sme dnes doma...
Cely den... 😢
Chceli sme ist von, no pes usiel z budy a teraz nam lezi pred dverami...
A ja sa ho dost bojim... 😒
Tak cakame kym niekto pride a vyslobodi nas... ☹
Noi ked pridu vsetci uz bude zima.. 😖

baileysa
29. sep 2009

ahojte 🙂

ivca, dakujem 😉

gg, drzim palce, nech vam to uz prejde, nech ste rychlo fit...

andy, to je blbe s tym psom, to akeho mate? dakeho velkeho? 😨

andy271
29. sep 2009

bai..
vlciak..
Niesom na neho zvyknuta a ani on na mna..
Tak preto sa bojim...

inak aj my zelame vsetko najsamlepsejsie 😉

baileysa
29. sep 2009

andy, dik, vlciak je podla mna velky, tiez by som sa bala 😒

mirka
29. sep 2009

ahojte 🙂

Bai, všetko najlepšie k narodeninám, veľa šťastia, zdravia a spokojnú rodinku 🙂

Laura sa v piatok doobeda pýtala do MC, tak sme sa šli kuk, ale bolo zavreté, tak nabudúce 🙂

ivca82
29. sep 2009

GG veru máš pravdu, ja som takto v zime mesiac len kašlala a bolelo ma hrdlo a malá sa nie a nie vyliečiť, v kuse bola chorá celý december, kým som nezistila, že to odo mňa, našťastie mi zabrali Atb, aj keď až druhé balenie 😒
Andy tak toho by som sa aj ja bála, my máme síce tiež vlčiaka, ale behá volne, keby bol zatvorený, tak by bol isto agresívny tiež 😖
Bai v štvrtok ako? Stretneme sa pred hudobkou skôr? 😉
Baby Likavčanky, ako ste to pochopili, zajtra sa už cvičí či ešte sa len "zapisuje"? Či mám MM nahánať z roboty.. 😅

alami
29. sep 2009

ivi - no to mi daj vedieť, ja už mám priepustku na cvičenie vybavenú 😅 😀

baileysa
29. sep 2009

ivi, stretnime sa skor, ja zas okolo 9 ( 😀 😀 ) pojdem z domu 🙂

kasis
30. sep 2009

Pekne ranko,
teda ja uz mam skoro obed, sme od 4tej hore, Mato nam v poslednej dobe nadranom lezie do postele, dnes sa vyrypal na spiaceho MM a spadol z neho aj z postele, tak rev aj Janku zobudil,do toho este zacal budik MM vyhravat, tak ale podarilo sa nam ich oboch este uspat a spia. Mne sa uz potom nechcelo,tak sme sa s MM spolu po 100 rokoch naranajkovali a navarila som obed 🙂 .
Aerobik v Likavke, dnes by mala byt len uvodna hodina nie cvicenie, aspon tak to bolo pred 2 rokmi,ked som chodila. Mne by skor bodlo o pol hodinu skor, alebo az o 20, uvidim,co deti a MM, ale dnes tam pojdem,prinajhorsom, budem zdrhat skor o 15 min z cvicenia 😀
Andy, kedy vas vyslobodili?
GG skore uzdravenie aj tebe

bzuco
autor
30. sep 2009

ahojte

kasis...príd aj k nám navariť, ked máš toľko času 😅 😅 😅
ja dnes idem kalerábovú polievku a vyprážaný syr so zemiakmi

včera sme s malým skončili u dr. - zapálil sa mu vtáčik ☹(má ho puchnutý a červený) ...tak zatiaľ len máčame v harmančeku a dala nám do vnútra kvapkať pamycon a ked neprejde, tak na urologiu 😢 😢 😢 😢

bzuco
autor
30. sep 2009

bai...mám k tebe prosbu...môžeš ma prosím zapísať ako predávajúcu na bazárik?...ja neviem, kedy sa dotrepem do MC....dakujem 😎

alami
30. sep 2009

bzuči, je tam t.č. kde sa dá zapísať, zavolám tam a zapíšem seba aj teba?

kasis
30. sep 2009

Bzuci, neboj bude to OK, Matkovi sa toto iste stalo ked mal 6 mesiacov,ale mal aj teploty a plakal pri cikani, tak sme rovno na urologii skoncili,super Dr tam je, my sme dovnutra davali framykoinovu mast a tiez sedacie kupele v harmanceku.Odvtedy sa to nastastie nezopakovalo, ale je kontrolovany, kazdeho pol roka na urologii.

bzuco
autor
30. sep 2009

kasis,ja dúfam, že to prejde...a boli ste tu v RK na urologii??
lebo ja som na vojenskú nepočula moc dobre 😒 ... v MT je detská urologia...som rozhodnutá ísť tam, ak bude treba
no on neteplotuje a ani neplače len je to boj, ...nedá si na to šahať 😒 ...ale bolieť ho to nebolí asi...lebo ked liečime, neplače

bzuco
autor
30. sep 2009

ali...dakujem

akurát som vyberala z B. skrine veci čo nenosí...poperiem a pochystám 😎 ....aj po malom sa niečo nájde....ale ja si tam pôjdem oddýchnuť...ako minule...dobre sme s babámi pokecali 😉

alami
30. sep 2009

bzuči - nám keď bolo treba s Olim uvolniť predkožku, tiež sme išli do Mt na detskú urológiu.

bzuco
autor
30. sep 2009

a ako si bola spokojná?

alami
30. sep 2009

ok, tak zavolám a zapíšem aj teba aj mňa. aspoň sa dokopem, inak by som sa zabudla zapísať, alebo by som sa rozhodovala či idem až kým by bolo plno 😅 😀

kasis
30. sep 2009

Nie vo vojenskej, v poliklinike pri Staskovi, deti berie okamzite,po zaklopani a aj jednanie super, ale to by malo Matkovi prejst

alami
30. sep 2009

ja som bola spokojná. oli nemal myslím ani mesiac, boli sme len na ambulancii, brali nás hneď, spravili - išli sme. Bleskovka a dobrý prístup.

bzuco
autor
30. sep 2009

kasis...dakujem za info....ja som počula len samé drastické veci....tak sa bojím ☹

kasis
30. sep 2009

Ja nemozem ist na bazarik, nemam komu dat strazit Janku a trepat ju tam urcite nebudem, MM robieva aj soboty do 12tej, tak zas nic

alami
30. sep 2009

Inak - zubárku už máme 😵

alami
30. sep 2009

prídeš si k nám nakúpiť 😅
kasis- a ty dnes ideš na to cvičenie? hodím do auta tú súpravu pre maťka ak ideš