Sú tu maminy z Ružomberka?
šup-šup sem všetky 😉
alami..
No tak to neviem ci pridem,lebo je to velmi skoro a tak daleko pesi hm...
k vian. darčekom - akosi deti odrástli aj bujará fantázia nadne,ale porozmýšľam a v sept. hor sa na nákupy 😀 aj ked rodičom nejdem kupovať iba deťom len krsniat mám 5ks a ostatným kúpim exkluzívne pitie ak to dovtedy nezmením 😀
s tým punčákom sa my aj snívalo a dala som si záväzok žiadné sladké ked mám kazy na zuboch, ale zhreším pre vás 😀
šuška je tá na strome a šiška - vypražená s džemíkom 😉
Likavčanky, však si kuk nejaký bus 😲 😲 😲
ahojte, prosim o radu........... 🙂 daju sa cez IP posielat aj fotky?ak ano, ako - som to este neobjavila
pinocio.... neznie to cudne - 😀 😀 😀 podla toho, ci tie vence chces zjest alebo polozit na hrob
ja to stretko zajtra asi nestihnem, zajtra rano idem k zubarke 😖 😖 😖 ........to aby som potom mohla jest tie punciaky 😀 😀 😀 😀 , lebo tiez mam par kazikov
boli to? 😅 myslim to zamyslenie 😀 😀 😀 , aby som sa vyhla zbytocnej bolesti, sak jej ma uz dost 😅 , tiez sa mi po tych 4 rokoch doma nechce pouzivat tu moju mozgovu ku 😀 😀 orku
alami..
No to by som asi velmi vela chcela aby isiel az do banicna bus..
hm..
No ak by to bolopoobede nieje problem.. no tak rano hm..
alami..
hm..
🙂 🙂
Nevie preco nechcu posialat veci na dobierku, ale najskor musim poslat peniaze na ucet..
Bolo by to rychlejsie..
lebo sú ľudia, čo si potom balík neprevezmú, pošta to vráti odosilateľovi a ten si platí poštovné tam aj spať 🙄
Aha..
No ak nieco nechcem alebo nato nemam tak si to neobjednam nie?..
Joj to su ludia... 😖
Baby verejne vyhlasujem, že sa mi nechce zajtra 😅 😅 som lenivá 😅 Ja by som fakt skôr poobede.
Palci som ti zabudla, že veneziano=sekt+minerálka+ľad+pár kvapiek aperolu+koliesko pomaranča 😵 (Venezia/Benátky) 😉
u nás bola sníčková víla sníček priniesla 😀 😀 😀
ja po pôrode mám hlavu naopak a veru niekedy aj to myslenie bolí 😀 😀 😀 ,ale šedá eminencia - hmota nespí 😀
ja hľadám tričká s dlhým rukávom veľ.122 Olimu do školy, teda ako nové, ale za super ceny 😀 😀 😀 😀 😀 tak ak.....kričte 😀 😀 😀

baby a vám kedy chodia spať? nestretneme sa o 9.30? aby sme sa potom nenáhlili domov, lebo len kým sa nám punčáky na stôl dostanú, bude už 10.30..... 😅 ale ako poviete 😉