Sú tu maminy z Ružomberka?
šup-šup sem všetky 😉
Kasis už si objednávala ten nákrčník Maťkovi? Ja by som od nej predsa len niečo chcela, som si až teraz všimla pyžamko tak ak náhodou tak mi objednaj toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7168785
ak nie tak krič ďakujeéééééém
Andy bolo fajn, bolo nás asi tak 9 😉
ALi v pohode 😉
Ivca objednane 😉
Matko mi ma asi mrle 😕 , zatial som nic v kake nenasla, ale sa skriabe po rituli hlavne vecer, rype sa v nose a aj povie, ze ho svrbi, ale spi v kuse celu noc, tak neviem, ci mu mam radsej sirup nasadit? Ku Dr. by som aj isla, ale sa mi moc nechce, hlavne v tomto chripkovom obdobi, nech si daco neodnesieme navyse 😒
Kasis super, ďakujem, peniaze ti doniesť teraz alebo keď to príde? čo ti je pohodlnejšie 🙂 a nedá sa ti zavolať k dr, že by si mu doma spravila nejaký odber stolice alebo čo a len jej to podala, nech tam s Maťkom niesi? Inak aký sirup? To je dobre vedieť, že také niečo existuje, ja čakám kedy začne Barborka s niečím takým 😅
Ivca, staci potom, ked to pride.
Sirup je Pyrvinium, som akurat MM volala, nech kupi, je aj bez receptu, robi sa na to len nejaky zlep z konecnika, uvidim ako dnes vecer a v noci.
No a co som si ja vycudila, 100 rokov pouzivam krem na tvar iba obyc Niveu Soft a teraz som si kupila taky lepsi, drahsi , vsak, ze ved uz mam aj na to vek 😀 ,som sa 2x natrela a mam cely ksicht cerveny a obsypany ako krupicou a este to aj svrbi, ma ide porazit, dufam, ze to same prejde 😠
Kasis ak aký si si kúpila? Tiež Nivea ale iný? Ja som takto dlho hladala očný krém, drahé ako fras a len som sa priblížila k očiam tak som myslela, že umriem od bolesti 😅
ahojte, chcela som sa ešte opýtať na toto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5881742
nevideli ste to niekde v meste alebo v LM? díky
toto chápete? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7055892 že poštovné 12 Euro. tak sa pýtam, či je naozaj poštovné 12 Euro a odpíše mi toto:vše je uvedeno u inzerátu!!!!!!!
to čo za kravu? 🤐 to čo posiela cars v životnej veľkosti?
Ahojte.Tak ja opet v noci a zajtra tiez tak isto ale potom mam az do pondelka volno tak sa tesim a v pondelok zas noc aj streda ja fakt robim posledne len v noci.Ale zas v noci je aspon klud aj ked kym sa utisia to niekedy trva.Sa tesim zajtra na to ako sa nevyspim ma rano bude mala buntosit a vecer zas do nocnej. 😝
Ivca mna uz 2 den tiez boli hlava a to ma mm dobre upozornoval v nedelu ked sme boli v saune aby som vela pila ze ma bude boliet hlava tak som vcera aj dnes na ibalgine. 😒
Kasis tak ale Matko nevyzera zeby bol tazsi ako ta moja ale som rada ze ma niekto podobnu vahu lebo sesternicu co ma ta ma 12kg a je o rok starsia 😲 Ved keby sa chcela uz len do vysky tahat ale tak liter mlieka za den vypije to je dost.
Alebo aj vermox tabletky su na to dobre 3 dni sa uzivaju po 1 tablete.A podla mna by si si mohla ten zlep z konecnika urobit aj doma alebo prid rano ja idem robit 2 tak urobim aj vam treti 😉
Bzuco dnes mam nocnu na velkych detoch a zajra na malych ale inac som skor na velkych teraz ale to sa striedame...
No nic idem cakat kedy bude rano a budem sa tesit do postielky aspon na 2 hodky kym mala vstane..
Juliam toto som ja kupovala v zelenom v jisku tak skus atm ak to nebolo sezonne 😲
Ránko tetušky,nám dnes malá nejako skoro vstala, ešte pred budíkom 😅 ale nevadí, aj tak by som mala ísť do mesta ježiška dokúpiť pre MM,aby som mala potom pokoj 😀
Babky, prosím vás, skúste či vám ide dobre MMB, všetko mi ide rýchlo, len MMB načitáva neskutočne pomaly - tak či mám len ja problém, alebo sa nemám ani snažiť, díííííík
xx 😉
Tak a som doma, malá už spí. Stihla som čo som chcela,aj s menšou zmenou plánu, ale hlavne pre MM už mám ježiška doma 😵 🙂
Ja som práve zistila, že dnes je Kataríny 😅 Tak naším Katkám, ktoré nás síce už zďaleka obchádzajú...ale ak náhodou nakuknú - tak všetko najlepšie 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 - baileyska+ Ka77ka 😉
Ahojte
Katkam vsetko naj naj k dnesnym meninam, hadam nas spon citaju 😉
Z mrli nakoniec asi nic, Matko mal zaparenu ritku, sice neviem z coho, ale vcera vecer som natrela Sudocremom a uz sa neskrabal od vtedy, ale vcera som mu cesnakovej pomazanky dala poriadne na rozok a mu aj chutila 😅 . Sirup MM nezohnal ze sa uz nevyraba. Majus, dik za info, keby bolo treba tak by sme sa zastavili .
Ivca, ty uz takto nakupene na Vianoce.
My pre deti mame, sebe si nejdeme nic, mozno daku prkotinu,lebo nam treba susicku vzduchu, mame strasne vlhko v dome, mi zacali veci v skrini plesnit, dak musime konat, kym cely nesplesnieme 😠
A nasich sa musim spytat, ci daco nepotrebuju
Kasis dobre, že len tak s Maťkom, my zase máme dva výrastky pri konečníku, tak natierame a potom máme nejakú kyselinu aby jej to vypálilo a o 2 týždne to ešte budú vyberať na kožnom ☹ A ani my si nič extra nejdeme na vianoce, len také, čo by sme aj tak skôr či neskôr kupovali, hlavne pre malú a chceme ísť radšej v januári do Rakúska na nákupy, keď budú výpredaje. A ak to bude s vybalovaním darčekov ako minulý rok, tak zase zabudnem, že tam niečo mám 😀 a keby som aj nemala asi si nevšimnem keď budem pozerať na Barborku 😵 😵 😵
ahojte
katkám všetko naj 😉
kasis...pyrvinium už nerobia...sú na predpis tabletky vermox, ale to ti dr. predpíše v prípade potreby

Bzučka, my máme zúčtovací mesiac november, tak preto 😉
Kasis OK, tak som už objednala, ód tej druhej, čo berieš ty som nič nenašla také pre nás 😅
Ali no mi hovor, ešte som ju dôrazne upozornila, že žiadne penále ani nič podbné sa platiť nechystáme, keďže očividne chybu urobili oni 😝