icon

Sú tu maminy z Ružomberka?

bzuco
24. júl 2009

šup-šup sem všetky 😉

mirka
15. feb 2010

aha, viem, že sa to robí na tej súkromnej ZŠ, lebo ma tak napadlo, že napr. moje dieťa by na noc nešlo ani za svet 😀 kde ideš mať priestory?

kasis
16. feb 2010

Ahojte, ste tu dotuiha skolky rozoberali
Ako pise Palci, aspon by sa uvolnilo par miest v statnych skolkach v meste. Pre nas je to tiez dost vela a hlavne mame 2 male deti. Tu v Likavke to nastastie az take strasne ako v mete nie je, ked mamka robi, dieta podla mna zoberu.
Ivca, havne sa vyliec, podla toho ako ti bude, Matko chcel ist uz o 6tej sa spustat 😀 , ze ideme po Barborku. Ta asi este tuho spala 😉 .
Ali, vy nepojdete?

ivca82
16. feb 2010

Ránko tetušky 🙂
Kasis ona včera chcela ísť po Maťka, tak som jej slúbila, že dnes mu zavoláme 😉 Navarím a mohli by sme okol 10tej. Neviem či brať aj sánky, ktovie ako to na tam vypadá po víkende 😅
Palci a pozor na bolesť hlavy zajtra moja hlási zmenu už od večera večera, celú noc a ešte pretrváva ale dúfam, že doobedu prejde už 😔
Ali to isté čo Kasis sa pýtam, prídete aj vy?

ivca82
16. feb 2010

Ozaj a Andy žije?

bzuco
autor
16. feb 2010

ahojte likavčanky 🙂

kasis
16. feb 2010

Ahoj Bzucka 🙂
Ivi dobre, moze byt 😉 , sanka asi neber, lebo ich budes asi vacsinu cesty niest 😒

alami
16. feb 2010

ivi - kde? nestíham čítať, prišla som od Papúchovej, oli je doma - od včera kašle úpríšerne. Do školy išiel ráno zdravý a prišiel s total kašlom 😖 takže ich idem mať doma dvoch týždne 😝 ma picne 😝

alami
16. feb 2010

sánkovať? či čo ako čo? nie nejdem, musím byť doma s Olim, ale aj tak musím odbehnúť na poštu. ešteže je už veľký a dá sa aspoň odbehnúť

bzuco
autor
16. feb 2010

ali...no ti nezávidím 😝
ja som malú cez jarné do tábora prihlásila, leby by sme sa asi požrali 😔 😅 😅 😅 ...neni to na celý týždeň - len od štvrtka do nedele, ale aj to je dobre 😅

ivca82
16. feb 2010

Ali presne tak, sánkovať. Olimu čo povedala, že je? Ale teploty nemá či? No tak to ti teda nezávidím 2 týždne, ale ten budúci ti aj mamina s tetou trošku pomôžu, tak neboj nič, to zvládneš 😉 A kedy prišiel včera tm z roboty? MM o 18tej ako som predpokladala 😀 😀
Vysvetlenie pre ostatné, sa smejeme ako naši M povedia, že o kolkej prídu domov, tak pridáme nejaké 2 hodiny a máme výsledný čas príchodu 😀 😀 😀
Bzučka a kam si ju prihlásila? Cez CVČ?
Kasis sánky veru nechám doma, malá to hádam prežije 😝 😀

bzuco
autor
16. feb 2010

ivi...ja tiež tak - aspoň tie 2 hodiny navyše musím pridať
raz na rande meškal 4!!!!! hodiny....som myslela, že sa s ním rozídem v tú ranu 😅 😅 😅 ...vraj sa s niekým stretol a zakecal sa...
ale aspoň na svadbu prišiel na čas 😀 😀 😀 ...ja si už pomaly zvykám, že to je jeho max. nedostatok....ja, čo všade chodím aj o 10 minút radšej skôr - som si vzala takéhoto 😅 😅 😅 😅 nedochvíľneho 😝

a do tábora ide cez E-rko (združenie kresťanských spoločenstviev detí a mládeže - myslím, že tak je názov) - ale idú len tu za roh do Ludrovej.....

alami
16. feb 2010

myslím, že o 18.30, ale plienky stihol 😉
dr. povedala, že mu počuť zdrsnené dýchanie 😖teploty nemal, len začal trošku kýchať a kašle, nič viac, ale kašel riadny.Lukáš už tiež začal kýchať 😒

bzuči - aj mňa zaujíma - kde si ju to prihlásila?

bzuco
autor
16. feb 2010

podstatné je pre mňa, že nebude celý deň doma, lebo ona si žiadnu normálnu činnosť nevie nájsť, len bude somariny a bordel robiť a mňa to strašne vYtáča 😝 😝 ...tak nech ide ta het...ešte tie 3 dni nejako starkými vykryjem a fajne 😎 😀 😀 😀

bzuco
autor
16. feb 2010

a my máme sople tiež strašné - čo sa mu raz kýchne, vyletí mu vozger až po kolená 😝 ...už sme aj pamykon mali a nič...ale je to biely riedky soplík, tak to nejako neriešim veľmi - hádam mu to prejde aj samo

bzuco
autor
16. feb 2010

čo chodí tu u nás do detského spevokolu v kostole, tak tam dostali takú ponuku - na 4 dni za 15 eur - v cene doprava, ubytko, strava...tak hádam nejako prežije - chcela ísť, tak nech ide 😅

bzuco
autor
16. feb 2010

ozaj - neviete niektorá hačkovať?????

chcela by som pre malého čiapočku, ale to čo robia na MMB sa mi zdá dosť draho 😝 - tak ak za nejakú čokoládku by sa niektorá hlásila - vlnu si kúpim 😉

bzuco
autor
16. feb 2010

no a čo si idem sama so sebou písať???????????????????????????????????????????

alami
16. feb 2010

prečítané 😉 😅 😀
tak to máš fajne, moji sa budú doma vraždiť
baby - ak idete von, dobre sa oblečte, zozimilo, sme sa s Olim riadne vykosili. ešteže u dr nikoho, ani sme sa z vetrovky nevyzkliekli a už sme boli dnu.

ivca82
16. feb 2010

Bzučka ja hačkovať neviem, tak akurát gombík prišiť by som zvládla 😀 😀 A E-rko sa to volá, dobre si pamätáš 😉 Tak a teraz som si už celkom istá, že tí chlapi majú nejakú príručku, podla ktorej sa riadia, používajú rovnaké výhovorky, príchody domov a podobne 😀 😀 😀
Ali veru aj som pozerala že sa mi nejako rýchlo vyvetralo od tej zimy, ale dobre takto, lebo včera sme boli poobede vonku len trochu a malá celá mokrá 😒

bzuco
autor
16. feb 2010

tak už nepotrebujem pani na hačkovanie - moja teta mi urobí čiapočku, tak sa teším...no isto ma to nevyjde 10 eur ako na MMB 😝

ali, díky za info...tak sa ideme nababušiť a hajde von aspoň na hodku

bzuco
autor
16. feb 2010

a kde ste? 😉

geegee
16. feb 2010

Caute...my sme boli s Matuskom na ORL. Od zaciatku sk.roka ma 3 zaznamy v karte - sople a kasel, tak nas poslali. No a vysledok je taky, ze vybrat mandle. Tak zurim. Na kasel mu nedali nic, ze toho sa nezbavime, kym nevyberu mandle. Recept na vsetko - vybrat mandle!!! Tak idem patrat ze co s tym. Aspon teda na zaciatok, ako ho zbavit rycho toho hnusneho kasla - suchy, drazdivy. V noci ani spat nemoze.

mirka, priestory na skolku budu tu v Malych Tatrach. Ak sa zvysi nejaky dom a nepreda sa, tak mi ho "pozicaju"

kasis
16. feb 2010

No tu 😀 🙂 ,
uz aj najedena, MM robil obed 😵 aj Janku povaroval a este spi a sankovac uz tiez v perinach 🙂
Bzucka, ja viem tak max retiazku uhackovat, ale Janke som od jednej z MMB, yfka ma nick, ale uz tam nema ciapocky, tusim do 6€ vysiel kus a postovne on platila 🙂
S tymi chlapmi veru pravdu mate, ja sa uz ani nepytam kedy pride
Ali, Olimu skore vyliecenie

kasis
16. feb 2010

GG akurat vcera o tom rozpravali v Damskom magazine na STV, ale nepocuvala som moc 😒 , akurat, ze detom do 4r to neodporuca, mozno ma aj STV archiv, sku s pozriet

ivca82
16. feb 2010

GG a ktoré mu chcú vyberať? Ja osobne by som vybrať nedala, v krajnom prípade max. nosné, ale inak nie. A nedávaš mu Stodal? Ten je na každý kašel, nám pomáha všetkým trom 🙂 A neviem či to je bežné po 3och záznamoch o kašli a soplíku za pol roka dávať vyberať mandle... Tak MM by chodil po každej zime pravidelne či ako? 😕 A ešte domáci recept proti kašlu je cibula s cukrom, prípadne medom, nechať spolu odstáť a ten sriup s toho mu daj.

ivca82
16. feb 2010

Kasis malá stratila niekde cumel, neviem, asi keď jedli lízatko alebo cukríky, ona to síce zvalila na Maťka 😀 😀 a stála pri mne kým som jej mäsko nedopiekla, zjedla aj zemiaky a ešte si aj mliečko pýtala a zaspala za chvílku 😵

alami
16. feb 2010

Obe deti mi zaspali 😵 😵 😵

bzuco
autor
16. feb 2010

no...a budeš sa sťažovať 😀 😀 😀

bzuco
autor
16. feb 2010

už vám nabehli RP?
mne furt nič....neviem, čo sa zasa robí 😝

kasis
16. feb 2010

Ali, no vidis ako fajne
Ivi, som mu pre istotu do vrecak Matkovych kukla,ci jej neschoval 😀, ale tusim pri tom psovi ju este mala v ruke
Bzuco ani ja nemam a nemam ani rozhodnutie, ci mi budu vyplacat ten zvyseny RP a ziadost som pred mesiacom podala 😒
Slecnu tato nejak paradne uspal 😵 , este furt taha 🙂