Sú tu maminy z Ružomberka?
šup-šup sem všetky 😉
Cauteee,
Bzuco, super fotky, Matko je ostrihany vsak, fesak, aj nasho by sa uz zislo , ciapka super, velkost nebola pisana?, ale isto predas,ked nebude sediet
Ja rada zavaram, som si dnes flase umyla, milujem ked mam v spajzi vela krasnych novych zavaranin,pekne ulozenych, no skrecok 😀 😀 , ale vlani ma to nejak obislo, sa mi vobec nechcelo
aj sestra má tuto úchylku aspoň ušetrím 😀 uvidím ako bude rásť hlava 😀
ja som bola úchylná na topánky a okuliare,ale prešlo to 😀
Ja som vydrazila dnes toto, som dlho zhanala Matkovi pyzamo s KR http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1199833
silvi...písala že na 1-2 roky, ale popísala výšku, šírku a mala by byť ok...ved za euro ma to nebude mrzieť 😝 ak nesadne
a je ostrihaný, ale už dlhšie, už mu to zasa dorástlo - som ho strojčekom šmikla 😅
My tiez strojcekom smykame,len nech sa mu zahoja tie mega kiahne v hlave a vlasy pojdu dole
pinocio, ani v DK nemaju,tam je tiez dost velka predajna det.veci
ja podobne
porad niečo rýchle na zajtra na obed...polievka nám ostala, takže tú dojeme
ale o 12tej padáme z domu na tie revúcke halušky a musím dovtedy stihnúť nielen navariť, ale sa aj najesť 😝
ja som robila kôprovku bo ostala knedla
kolienka s vajcom ,francúzske zemáky, kúp parené buchty 😀
Ahojte baby..ne prva.. 😀
Dobre ranko prajem..
Nemozem spat tak teda balim veci do jana..
Inac je tu niekto registrovany na facebooku..
Prajem vam pekny slnecny den..
pinoci - som ešte nenapísala akú kopu prádla som včera medzi rečou požehlila 😀 😀 😀 😀 😀 my nejak išlo včera fakt - uhoriek som 10kg - aby ste si nemysleli že nejaké to kilečko len 😅 😀 😀 😀
palci - ja som sedačku cez net kupovala a pohodička, spokojná som bola aj som 😀 tu nemali na výber čo som ja chcela, v Rk si moc nevyberieš
bzuči - tie kompletíky - šál rukavice čiapka - ak nájdeš aj Lukáškovi na OH 50 niečo nenahnevám sa 😲 😵
ten link čo dala pinoci, tak poštovné tam už zadara nie je, zabudli vymazať 😉
andy - do Jána? jéj, hneď by som išla aj ja...žeby v nedeľu? lebo dnes MM chce len doma oddychovať, tento týždeň teda doma skoro ani nebol, akurát tak sa vyspať 🙄 robil každý deň do noci.takže nejdeme ani na halušky revúcke - bzuči - uži si Ploštín aj za mňa 😉
toto som našla...a ten čo som videla, ten už nie je, asi sa predal...inak rukavičky a čiapka - toho je viac, ale so šálom málo v tej veľkosti....ja som mu teraz kúpila ten nákrčník, uvidím, či to bude lepšie ako šálik
ja blbec som oprala novu oranzovu plachtu s trickami a kadecim a pustila hnusoba farbu. Tak mam teraz namocene plne umyvadlo triciek, co maju oranzovy nadych 😠
GG - no to poteší
bzuči .- ako bolo????? pozrela som tie tričká, ma picne, len 2 sú dobré, inak dlhý rukáv, to mu musím pozrieť 116, rukáv od krku 44-47cm nám treba 😅
ahojte krasky, som sa tesila, ze pokecame 😀 ale tu ani zivej duse 😕 , tak dakujem za prijemnu spolocnost, mozno zajtra 😅
som sa chcela spytat...... poznate dobreho zub-dr. v RK? koho by ste mi odporucili?

pinocio...ja som úchylná na čiapky....fakt 😅 😅 😅 ....malý ak ich nemá 20, tak ani jednu 😔