Sú tu maminy z Ružomberka?
šup-šup sem všetky 😉
kocky potrebujem zohnat krajcirku, ktora by bola co naskor ochotna presit mi zips na zimnom fusaku. neviete o niakej ruzombercanke, ktora by mi mohla pomoct. prosim dajte 😉
ahojte, maminy. pridavam sa medzi vás. Uz dva mesiace sa s mojou malou patkou pretlkame mestom v kociku, a kedze niesom odtialto, len som sa sem pred 2 rokmi pristahovala, malokoho tu poznam. a uz vobec nie ziadne maminy 🙂 tak dufam ze sa takto aspon cez net zoznamime 🙂
dakujem bzuco 🙂
no povodne som z takej malej dediny pri žarnovici, ale prisli sme sem byvat aj s priatelom. teraz byvame v Políku, na žilinskej ceste v byte. a ty co? odkial si?
ahoj
ja bývam v Baničnom
pozerala som fotky - malá je zlatučká
a teba si človek ľahko všimne s tou ružovou hrivou 😉 - budem mať oči na stopkách ked pôjdem cez mesto
@bzuco
@ivca82
no ja som taka neprrehliadnutelna 🙂 pokojne ked ma niekde uvidite v meste tak sa prihovorte, ja budem len rada 😉 a bzuco dakujem, mala je taky moj maly anjelicek, len ma nejaku dermatitídu neviemakú, tak ma suchu kozicku vsade, po tvaricke, hrudi a dokonca aj vo vlaskoch 😒 natierame kremikmi, ale nejak to nepomaha...
no jasné budeme kričať 😀 alebo moje dieťa, tú by si tiež neprehliadla 😀 😀 aj na kožnom ste boli? Či vám dr. dala nejakú masť pre malú?
@ivca82 boli sme u koznej, dala nam az 3 masticky tak mastime o sto šest. ale to take co v lekarni namiesali, pomohli, ale zase sa to vratilo a uz to nechce zmiznut. stale sucha kozicka... ☹
@ravena891 no super, minule som mutila ze tu nikoho nepoznam, ani nemam ist ku komu na navstevu alebo kocikovat.. tak niekedy mozme spolu vybehnut. a sme skoro aj rovnako stare, hadam si budeme mat co povedat (nielen o detoch) 😀
kocky chcela by som si zarobit a jedine co ma zatial bavi a zaujima je asi staranie sa o deticky. mam sice dve vlastne, ale aj tak sa cely den hrame a zvladla by som este jedno. ak by ste mali zaujem tak sa mi ozvite. zarucujem 100% spokojnost.. deti milujem a sama by som chcela este aspon jedno 😉
Ahoj,
Baby, chcem vas poprosit o pomoc, potrebujem prieskum diskriminacie zien, matiek k bakalarskej praci. Cize sa to tyka matiek, ktore sa uz vratili po materskej dovolenke do zamestnania, a tak vas PROSIIIM o vyplnenie dotaznika, zaberie vam to cca 3 minutky vasho casu 😉
http://jahody11.dotazniky.com/
Za vyplnenie vopred dakujem 😵

@ewiku1984
my si píšeme v súkromnej téme RK - tam nás nik nemôže čítať ako tu, len čo sme členky, tie máme prístup