Sú tu maminy z Ružomberka?
šup-šup sem všetky 😉
no to náš škrečok skončil v kontajneri až potom sestra zistila že sa zazimoval ☹
dnes bola snaha o spoločnú večeru no naše dieťa si povedalo ,že nie je to treba nám 😀
ten prd krajas na drobno alebo struhas? 😀 😀 s tymi 2 orechami to moze byt vyborne 😀 😀 , ak mas este nejaky dobry recpet, sem s nim 😀 😀
polocne vecere su pre kojace maminky velmi vycerpavajuce 😝 😝 , maly taha z jednej a muz z druhej 😀 😀 aoci len krizom gulaju sa 😀 😀
fuha, to neznie dobre... 😒 viem co dokazu frustrovane a nepovsimnute zeny 😀 😀 😀
o teba sa nebojim 😉 , ale ja byt na tvojom mieste.... asi by sa musel MM bat ze nieco povystrajam 😀 😀 😀
sme si raz s kamoskou na VS vystrelili z chalanov - asi 5 uslintanych nadrrzanych konov nas balilo 😝 , tak sme zacali hrat lesby 😎 a oni nas potom prosikali, aby sme si to pred nimi rozdali 😀 😀 😀 , jeden nam dal na ruku 10.000 Sk ze nam ich necha ak to ny nich vybalime 😀 😀 😀
kade behas, hladas dake konkretne oblecko pre maleho? ak hej, ake? aj ja beham, ak nieco najdem, poslem link
no jeden z nich mal svokra mafiana vo veducej pozicii, ved aj povedal ze ak by sme cekli , tak ho najprv posle zabit nas a potom nech zabije jeho, tak sme sa im potom vyhybali ako cert svatenej vode 😎
ale este teram mam pred sebou ich slintajuce tvare 😀 😀 😀 , ma aj trosku mrzi, ze sme to nedotiahli do konca 😀 😀 , ale ako by som to vysvetlila MM ze som ho podviedla s babou 😕 😕 , este by to chcel vidiet aj on a co potom 😕 😀 😀 😀
nieee, s MM sme vtedy spolu len chodili 😉 - sme celych 5 rokov VS brali tak sportovo ze vydrzi-nevydrzi a ono to vydrzalo a sme spolu uz 11 rokov
a ty si teda z likavky a TM je odkial? ako ste sa spoznali? bol obzerat obrazy ci sprievodkyne po galerii? 😀 😀
tak to si uhádla 😀 , mama pochádza z likavky aj do 1 roka som tam bývala pri kostole, a mm bol cez sobotu s vojakmi v galérii v tedy boli ešte základáci a tak sme sa spoznali , aj pred mm som chodila s vojakom a hádaj ako sa volal 😀
ty pocuvaj, ved to je skoro ako incest 😀 😀 - ako keby si chodila s dvomi bratmi - obaja vojaci a obaja s rovnakym menom, dufam ze aspon tam dole sa v neicom lisili 😀 😀 😀
a co boli v ten den vsetky krcmy zavrete abo co ? odkedy chodia vojaci ocumovat obrazy 😕

bzuco.... ale treba vam vystrojit rozlucku - taku detsku, vraj je to pre deti velmi dolezite, len aby ste ho fakt nenasli po niekolkych dnoch v zlom stave.... ☹