Sú tučnejšie dámy šťastnejšie?
Ahojte.
Prosím vás, myslite si aj vy že plnsie ženy sú stastnejsie?
Lebo ja hej.
Mám tri kamošky, všetke sú plnostihle a šťastné.
Ja chuda, zdravo sa stravujem. A "smutná"
Myslíte si, že muži majú preto radšej plnsie ženské? Že im doprajú?
😪🥺
tebe muz nedopraje najest sa dosyta?
Celkom sa mi páči táto téma,dnes tu asi zostávam sledovať.😂Tak pekne naivne si to napísala a dovolím si,že aj milo detinsky.Presne,váha so šťastím a mužmi nesúvisí,každý preferuje niečo iné,v tom ani sa nebudem rypkať,skôr ma zaujalo,že mäso variť nebudeš.Tiež mäso nemusím,neznášam kysnuté koláče..ale manžel to miluje,tak varím aj mäso.Deti milujú koláče,tak ich pečiem.Prosím ťa,to kam by došli tie vzťahy a rodiny keby sme to my ženy takto separovali
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Logika jak lusk ... ešteže som plnšia, budem do konca života šťastná 🙄... problém nie je v kilečkach ale v hlave... žiaden chlap nestojí o to byt označený za “svinku” ak ľúbi mat raz za čas rezeň na obed... aj štíhle a zdravé ženy jedia mäso, a to väčšina, ale šťastie nezávisí ani na mäse... skús porozmýšlať či tak trochu nie je problém to že škatuľkujes a delis ľudí na ... chudých a tučných ... šťastných a nešťastných... svinky a zdravo sa stravujúcich...😉
tak neviem kde zacat, ale zacnime poporiadku.
tak ako sa tebe nepaci kazdy typ muzov, tak je to aj naopak, niekomu sa nepacia prilis chude zeny, kratkovlase blondiny a niekomu zas tucnejsie zeny, s dlhymi vlasmi, niekomu zas sportovy typ...a je to uplne v poriadku, su typy muzov ktory proste nezaujmu mna a je to ok, fyzicka pritazlivost musi byt, to, ze dokaze prist casom k dotycnemu je na inu debatu.
stastie nie je v tom kto ma aku postavu aj ked ono sa vseobecne ocakava, ze tucnejsia zena je smutna zena, lebo je v spolocnosti zafixovane ze my s kilami na vyse sedime doma a placeme a napchavame sa jedlom ze nas nikto nechce a nemame kamosky, bavme sa o zenach s par kilami na vyse, aby bolo jasne...ono sa hovori ze zeny ked chudnu su nervozne lebo vacsinou sa vynecha cukor a kopku nervov doma mat nikto nechce, ale stastie ani vychadza z nastavenia, byt spokojna tak ako veci su...
@kubkovamama ja som sa tiez potesila ked som videla, ze mam co citat :D
@asia83 z casti s tebou suhlasim, s tym ze ak si zena cosi odopiera dokaze byt protivna, povacsinou sa bavime o cukre. no to, ze je zena tucnejsia neznamena automaticky ze len sedi doma a pre seba nic nerobi, ak sa nebavime o pravidelnych kozmetickych zakrokoch tak ja osobne 2x do tyzdna civim a denne mam 10 tisic kokov minimum a napriek tomu vaha nejde dole, som zdrava hybem sa a nebudem teraz riesit ci mam o 3 kila menej ci viac, ked sa telo rozhodne ze povoli tak to dole pojde a ked nie tak sa mozno casom nastvem ja a nieco uberiem a nieco pridam a mozno mi to bude takto este dlho vyhovovat....vies, aj tvoj koment mi pride taky ako autorkin prispevok, ze stihla zena moze byt len dokonale stihla zena...
Myslím si, že sú vo väčšine nešťastnejšie, keďže málokto chce mať nadváhu. Sama som rozhodne nebola šťastnejšia, keď som mala o 10 kíl viac, ťažšie sa mi hýbalo. Inak u nás sa mäso neje, muž ho pri mne postupne prestal jesť, ani neviem kedy, a cíti sa tak vraj lepšie. Švagor už bol vegetarián, keď spoznal moju sestru, ona vtedy ešte mäso jedla. Skoro všetci, čo mi pred rokmi povedali, že si nevedia predstaviť život bez mäsa, sú dnes dokonca vegáni. 😀 Ale spoľahnúť sa na to nedá, no to vidíš už podľa reakcie, či to považuje chlap za úplné šialenstvo, alebo za niečo zdravé, k čomu sa nevie dokopať. Dnes by som už do vzťahu s inak stravujúcim sa človekom nešla, jednak kvôli dvojitému vareniu a ďalšia vec je výchova detí. Treba sa poobzerať napríklad po nejakých kurzoch permakultúry a prírodných stavieb, kde nejakého podobne zmýšľajúceho slobodného vegetariána možno nájdeš, alebo občas zájsť do bezmäsitej reštaurácie. Nikdy nevieš, koho stretneš. 🙃
Tak podľa mňa to tiež nie je o váhe. Ja nie som najchudšia ale ani z toho nemám nejaké depresie alebo naopak lepší pocit. Mám kamošku čo má ledva 50kg a je pravda že určite vyzerám zdravšie ako ona ale šťastnejšie by som to nenazvala. Môjmu chlapovi sa páčia väčšie zadky takže to spĺňam a o chudú by asi nezavadil. Asi by sa bál že ju capne po zadku s zlomí si ruku 😄 Aj na tú moju kamošku povie ako nepekne vyzerá ale je to jeho preferencia. Niekto druhý môže naopak považovať mňa za nepeknú. Každopádne s tým jedlom súhlasím. Ja varím super, priateľ vadí super a u nás na 100% platí že láska ide cez žalúdok. Neviem si predstaviť že by som ho nútila jesť tofu, šalátiky a iné veci. Chlap sa chce väčšinou poriadne nakesť a u nás je to naozaj kľúč k úspechu. Keby mám ja takého chlapa čo sa takto stravuje tak ano...som nešťastnejšia 😄
Zakladatelka, ak si to naozaj myslis, tak staci pribrat a potom nam napis, ze aka si stastna-isto to nepomoze, ale skusit to mozes. Zena je stastna vtedy, ked ma zdrave sebavedomie a to moze mat aj so super postavou, aj s kilami navyse. Aj super krasne baby mozu mat posramotene sebavedomie a potom stracaju na atraktivite. Proste, je to v hlave-ked tam mas bordel, tak moze byt najkrajsia, nepomoze to.
Mala som pár kíl navyše a bola som rovnako šťastná ako teraz, keď mi každy hovorí, aby som pribrala lebo som veľmi chudá. Mozog ti neschudne, ani neobali tukom, všetko je v hlave. Ako sa vnímaš ty, berie ťa okolie. A či tucnejsie ženy viac doprajú mužom? Ja rovnako dám s kilom navyše, aj keď mám menej 😄 samozrejme svojmu mužovi. 😉
Chudsie baby sú podľa mna krajsie a tým pádom majú väčšiu sancu najst si chlapa. Môj muž je napr športovec a “pri sebe” zenu by nechcel. A väčšinou tie pri sebe ženy nie sú šťastnejšie, skôr si zahanaju smútok jedlom.
@lula313 vies kolko chudych a vyslovene skaredych zien som za zivot stretla? boze...
Hlavne ženy, ktoré zo seba vyžarujú spokojnosť, radosť a lásku k sebe samím, sa majú oveľa lepšie a je jedno či sú to boubelky alebo vyšportované atlétky
@lula313 tak ja veru žiadny smútok nezajedám to je hlúposť. To mi príde ako taký mýtus že človek pri sebe musí mať hneď emočné prejedanie. Osobne považujem baby krv a mlieko (nie obézne) za zdravšie vyzerajúce a peknejšie. Hlavne v tvári. Príliš chudé sú hneď v tvári staršie a strhanejšie. Ale tak to už je vec vkusu a názoru. Ale so zajedaním smútku určite nesúhlasím. Aj evolučne chlapi viac vyhľadávajú ženy s väčšími bokmi a evokuje to v nich zdravú ženu. To je skrátka fakt
Ja nie som stastnejsia odkedy som tucnejsia 😀 Ale prilisna chudost alebo velka nadvaha asi na pohode neprida, hlavne ak sa s tym zacnu spajat aj rozne zdravotne problemy. Inak som si tak narychlo vybavila 2 spoluziacky byvale take vacsie, jedna strasna pohodacka, druha nervacka... asi je to indivindi
Myslím si že prirodzene štíhle ženy sú rovnako šťastné ako ženy strednej postavy či moletky. Záleží od toho ako to majú usporiadané v hlave. Z mojej skusenosti: ja mám postavu aj rici aj cici a mňa vždy stalo nesmierne veľa síl byť štíhla a mať veľkosť 36,boli za tým hodiny cvicenia,behania a veľkého odopierania. Hoc som vyzerala najlepšie , paradoxne som šťastná nebola,alebo len veľmi krátko,kým som vyšla zo skúšobnej kabínky. Po pôrodoch som si to v hlave upratala a zistila som že mi stačí veľkosť 40 s tým že s kludnym svedomím si zájdem občas s deťmi na zmrzlinu alebo zjem koláč, či kúsok pizze. Som šťastnejšia,lebo som prijala samu seba.
@dominikac321 ale boli by aj skaredsie, keby mali o 50 kil viac?
@viestta mne sa bratranec pri rozvode jeho rodicov vyjedol na 180kil, možno preto si to myslim. Pred par rokmi sa spamätal a schudol 90kil a odvtedy zije plnohodnotný a stastny zivot a dokonca si nasiel aj prvú frajerku v zivote po 35ke.
@kkovacovak ja pochádzam z Ba a tu letia muži na chudsie ženy. Možno v ostatných krajoch Slovenska to tak nie je. Všimla som si, že zo Severa SK sú tie ženy vyššie, so širšími bokmi, takze aj vkus miestnych mužov môže byt taký.. nechcela som sa žiadnej ženy dotknúť, ale píšem, čo letelo a leti u nás a čo som sa od mužov nepočúvala(skôr hatovali baby s kilami na viac), ale mali sme aj takého suseda, ktorý si vyberal moletnejsie baby a zvykli sa mu posmievať, že je krmic, takze ako píšem, tu sú preferovanejsie chudsie ženy.
U mojho muza bysisi šplhla s travou na tanieri a
s tofu 😅😅😅😅nie vsetci su masozravy 😅
Ano, muzi maju radi zeny, ktore im dopraju. Nie v zmysle vykrmovat si ho ako prasiatko - ako to hovoris ty, ale v zmysle, ze keby som bola chlap, ktory ma rad maso a mala by som po svojom boku niekoho, kto maso nedokaze citit a dava to patricne najavo, predstavovalo by to pre mna problem a nedokazala by som s takym clovekom dlhodobo fungovat.
Ja tiez maso nemusim, nemusim vela jedal, som strasne vyberava. Ale rodine varim pestro, aj jedla, ktore nemusim a davam si pozor na to, aby som nemala k jedlu poznamky, ktore by mohli kohokolvek znechutit.
V tvojom pripade teda asi nejde o to, ako vyzeras, ci si chuda alebo tucna, ale o to, ze co vyzarujes, to sa ti vracia.
Urcite stastie nesuvisi s vahou... ale napada mi jedna suvislost, ktoru registrujem uz od detstva. Ked si zena akejkolvek vahy zoberie truhlika. Ona doma sefuje, on sa prisposobi comukolvek. Ona neriesi, ci ma medzicasom o 5 alebo 50 kil navyse, pretoze on nikam neutecie 🙂 Potom posobia tie zeny stastnejsie 🙂
@lula313 tiez som z BA, a nikdy by som si nedovolila povedat, ake zeny tu letia, ale skor si myslim, ze kazda ma sancu, naozaj o nie je o vzhlade, ale o niecom inom, napr. u nas v praci su cca 4 zeny s nadvahou, a z nich je len 1 single, tie zvysne su v dlhodobych zvazkoch, maju deti, ziju v pohode zivot, a naopak mame jednu kolegynu, ktora neustale riesi svoju hmotnost, zdravo zije, v podstate dobre vyzera, ale aj napriek tomu je to osamela matka, bez partnera, kazdy vztah jej skonci po par tyzdnoch, ale podla toho, aku drezuru ma jej syn, co sa stravy tyka, tak to mozno tiez bude dovod jej neuspechu u muzov
@liz_lemon uplne si mi pripomenula moju kolegynu byvalu, chuducka nizucka ustavicne riesi vasu a pritom to je tak nestastna zena...
@lula313 prepac ale to co sa deje okolo teba a v tvojom okoli neodraza realitu, ani tvoj bratranec ani posmievanie sa susedovi za jeho vkus...
mozno v tvojom okoli ziju plnsie zeny so zdravou davkou sebavedomia. Ja osobne som sa trapila do tehotenstva s vahou, v tehotenstvach som pribrala do svojho historickeho maxima. Este mi chybali styri kila do vahy, kedy uz poistovne preplacaju chirurgicke zmensenie zaludka. Vtedy som si pozerala svoje stare fotky a zistila som, ze som nikdy nebola tlsta! Rozviedla som sa, schudla prirodzene na normalnu vahu a teraz uz neriesim, ako vyzeram a co na mna povedia nejaki chlapi. Nie som dobytok, aby ma nejaky chlap hodnotil. Komplexy som odhodila. Mam sa rada taka, aka som. Ked sa nenicim tym, ci sa niekomu pacim, mam viac energie na dolezitejsie veci. Mozno je to nutenie zien do chudnutia a udrziavania sa stale chudymi a peknymi akt terorizmu, aby sme nahodou neboli silnejsie ako chlapi.
@dominikac321 tato moja kolegyna sa stara aj o druhe, neustale jednu, ktora je jej blizka kamoska, napomina kvoli jedlu...by som ju hnala😂
@liz_lemon ja som pri tej mojej tiez mala pocit ze riesila moje ranajky v robote ked ona nahadzovala vsetko do kalorickych tabuliek a strop bolo ked som sa s kolegom natahovala ja a nie ona...strasne ziarlila a pritom som vyzorovo opacny typ ako ona
Muži nemajú radi , plnšie" ženy , aspoň v mojom okolí.Muži majú radi normálne ženy a nie také, čo povedia, źe svinku si chovať nebudú.Ani ja nemusím mäso.Ak, tak zjem len kuracie.Chlap zje aj kuracie, aj bravčové.Neriešim.Ja mám vyprážaný zeler, on bravčový rezeň.Keby si akceptovala aj iných ľudí a nevyjadrovala sa sa spôsobom ja si svinky chovať nebudem, tak by si bola aj ty šťastná.Čo dávaš, to dostávaš.

Niečo na tom bude. Keďže si nič nepodopierajú, čo sa jedla týka, môžu byť spokojnejšie, keďže sú naplnené ich chuťové potreby. Ja si udržiavam postavu aj jedlom aj pohybom, ale nie kvôli mužom, ale kvôli sebe. Lepšie sa cítim štíhla, určite by som nebola spokojná keby som plnoštíhla. Takže u mňa je to naopak. Každý nech je taký, aby bol spokojný.