Sú tučnejšie dámy šťastnejšie?
Ahojte.
Prosím vás, myslite si aj vy že plnsie ženy sú stastnejsie?
Lebo ja hej.
Mám tri kamošky, všetke sú plnostihle a šťastné.
Ja chuda, zdravo sa stravujem. A "smutná"
Myslíte si, že muži majú preto radšej plnsie ženské? Že im doprajú?
😪🥺
@0silvia0 neberte ženy všetko hneď tak vážne. 🤦♀️
hlavne Ty nebr vsetko vazne, napr. zamenu manzeliek😉
A ja sa po prečítaní autorkyniných komentároch vôbec nečudujem, že je sama a smutná.Ženu s takýmto myslením by chlap nechcel ani keby mala 100+ a vysmiata by bola jak lečo.Nieje dôležitý len výzor, ale aj to, čo máš/nemáš v hlave...K tej zámene prihlasujú sa tam najväčšie socky čo si vykrikujú, ktorá má väčší bordel.Keby tam vyberali normálne rodiny, tak nemajú sledovanosť.Čím väčší psychopati, tým vyššia sledovanosť.Už keď podľa tohto hodnotíš šťastie ľudí a ktoré ženy chlapi viacej ľúbia, tak fakt neni o čom s tebou.Postav sa na námestie u Vás doma, vezmi papier,pero a pýtaj sa chlapov, aké ženy sa im páčia a znač si to.Ale nezabudni si poznačiť aj to, ako vyzeral chlap.
To či je človek šťastný a spokojný je o hlave a nie o váhe..
jaj, nemáme brať všetko tak vážne? Tak čo chceš počuť? Veď priber, nemusíš jesť mäso, keď ho nelúbiš. Kúp si koláče, čokolády a rehoc sa od rána do večera, keď závidíš tučným ženám a myslíš si, že ich vysoká váha robí šťastnejšími a atraktívnejšími pre mužov. Vyskúšaj. Chudá si už bola, tak vyskúšaj druhý extrém. Túto reakciu píšem preto, že neberiem teda všetko vážne, tak píšem somariny, môže byť?
@zuzubb007 to je kazdeho osobna vec, aky zivotny styl kto vyznava 😉 Aj to, ako kto vyzera.

@dskjhfdlkdjhl no podľa mňa ju ma radšej, ale to je môj názor.
Pozerám to raz za čas 😄😄