Sú v nedeľu otvorené obchody?
Sú v nedeľu otvorené alebo zatvorené obchody?
@alickapusinka tak keď ta nepresvedčim ja ( co tam aj reálne pracuje a nechodím len po vikendoch odkladať tovar ) tak tomuto už snáď uveris
@klarissa25 tvoje argumenty ma nepresvedčia.
@alickapusinka čiže ani ich oficiálny prispevok na fb ? Prepáč ale to si potom naozaj "pripečena"
@klarissa25 pozri si lidl Turčianske teplice snp 217 tam je to napísane.A jedina pripečena si tu ty prepáč.
@alickapusinka niekto kto napíše "vydiš" nemôže urážať iných o inteligencii 🤣
1.9. sa prejdi do lidlu, odporúčam, budeš prekvapená 🥳
@alickapusinka asi si nečítala co som písala vyššie. Ok nema význam písať niekomu niečo keď si stojí na kábli...pekný zvyšok dna 🤦♀️
@janai1 ja normálne nechápem...
@klarissa25 prosím ta, všetky prevádzky budú otvorené iba ta jedna zatvorená, môžeš tam robiť koľko chceš, ale keď povie ze je zatvorene, tak je zatvorene . Teta pardnova vykladacka to vybavila aj billu aj vsetko 🤣 🤣 🤣
@niekto2hy a čítal si co som písala vyššie? Ze si môžeš dat akýkoľvek lidl do vyhľadávača a všetky tam majú napísané že je zatvorené. Dokonca aj v aplikácii je to tak. Itckari sú už o tom upovedomeni...
@marhulka13 asi tak jedine🤦♀️🤦♀️
@klarissa25 toto je tu ako sa rozprávať s malými deťmi 🤣
@niekto2hy dobre...čiže ani teba nepresvedčí ich oficiálny príspevok na fb? V poriadku. Všimla som si ze niektorí ľudia si idú stále svoje...
@klarissa25 Napisem ti to takto.V niektorych predajnach je potrebny ,,servisny zasah".
Ked si vyhladas TN,TT,nikde nepisu ze je zatvorene. 😎
@niekto2hy napíšem to ešte raz. Všetky reťazce sú v nedeľu otvorené ako bežnú nedeľu...aj lidl...
@klarissa25 Pisem niekde o nejakych ,,inych" retazcoch a o ,,inych" predajnach Lidl zatvorenych,okrem tej jednej?
@niekto2hy áno aj ta jedna je otvorená 😉
@klarissa25 Nemam uz telefon na servis Lidl,ale poslal som dotaz cez WhatsApp,hadam zajtra odpovedia.😎
@niekto2hy napríklad aj v aplikácii Lidl plus je ze predajňa ktorú tan kontetne ja mam je v nedeľu zatvorená. Každopádne idem ráno na 6:00 do prace 🤣
@hefo Každopádne sám štát má v tom bordel:
Na https://www.vlada.gov.sk/statne-sviatky/ sa píše len o 28.10., že nie je dňom pracovného pokoja...
v tomto máš bordel čo píšeš. Treba čítať s pochopením aj ich stránku
@alickapusinka mala by si si pozrieť aký deň je zajtra a podľa toho sa riadiť a nie podľa vášho jediného zázračného lidla, ktorý bude ako jediný unikát na Slovensku PODĽA TEBA zajtra zatvorený. Ver tomu, že zajtra tam čerstvé rožky kúpiš.
@alickapusinka no čo? Otvorené alebo zatvorené? 🤣

@mondolina no vydiš asi si mudrejšia ako Lidl lidl lidl tak asi preto je zavrete pre take inteligentne ženy ako si ty preto je zavrete.