icon

Sú výdajne eshopov pre všetkých?

11. dec 2021

Ahojte....nemali by byť výdajne eshopov pre všetkých? Išla som si takto po fén, a vypýtali si či som očkovana alebo prekonaná....patrím pod prekonanych a musela som teda utekať do auta po potvrdenie :/
Nie že by som bola lenivá ale tak 😂🤷

bloger
11. dec 2021

Rozumiem ti ale teraz je asi všetko OP aj výdajne. Ale mali by o tom informovať.

zuzanockamt
11. dec 2021

@bloger výdajne sú pre všetkých, nikto nič nepýta

mamina0078
11. dec 2021

sú pre všetkých

petruldo
11. dec 2021

ak je výdajňa v nákupáku a pri vstupe je "iniciatívny" kontrolór tak máš smolu, mňa k bankomatu nepustil

bloger
11. dec 2021

@zuzanockamt autorka má inú skúsenosť

zuzanockamt
11. dec 2021

@bloger ka zas inú a platí, že výdajne sú bez segregácie

bloger
11. dec 2021
falbala132
11. dec 2021

vcera si moj kamos vystal rad v NAY vydajni a odisiel bez tovaru, vydavaju ho iba OP 😅

zuzanka.zuzu
11. dec 2021

@falbala132 šibnutí ľudia... nevydajú tovar nezaočkovanému 😲 toto už nemá s prevenciou a odľahčením nemocníc NIČ spoločné, toto je už šikana čo sa deje

zuzanockamt
11. dec 2021

@falbala132
@zuzanka.zuzu ak by som to mala zaplatené, volala by som políciu

zuzanka.zuzu
11. dec 2021

@zuzanockamt a čo by si tým dosiahla? máš nárok stornovať objednávku a kúpiť si inde - tak mi bolo povedané v nadnárodnom reťazci... tak som stornovala a kúpila u tunajšieho živnostníka 🙂 polícia v tomto nepomôže

zuzanockamt
11. dec 2021

@zuzanka.zuzu aj keď nepomôže,ale aspoň im znepríjemním deň

keiko33
11. dec 2021

@falbala132 asi to záleží od pobočky. Ja som bola včera v SL v Nay a bez problémov dali. Keď som vošla do predajne, stal tam predavač, hneď som mu povedala, že si idem len po rezervovaný tovar a nasmeroval má k pokladni, na predajňu by ma nepustil. Je to ich smola, ak nedajú. Objednať môžeš inde, alebo rovno domov. Výdajne by mali byť pre všetkých.🤷

autor
11. dec 2021

Planeo elektro, utekala som si do auta po peňaženku (veľmi nezodpovedne, áno ja viem) no len som myslela,že nadiktujem číslo objednávky a dostanem tovar ako vždy no 🤷

autor
11. dec 2021

@zuzanockamt odo mňa pýtali v Planeu