icon

Sú vysoké ženy nepríťažlivé?

30. júl 2025

Majú to podla vás vysoké ženy v živote ťažšie? Celkovo s prijatím ľudí, s nájdením partnera?
Ja som to v živote mala ťažké, začalo to v rodine, kde mi dávali najavo, že som nejaká divná, že takto žena nemá vyzerať a pokračovalo cudzími ludmi a ich poznámkami k mojej výške. A to mám “len” 175.

Strana
z5
minenkaa
30. júl 2025

Co sa zas stalo dnes

barka1
30. júl 2025

Nie, toto je skor o tvojom nastavení a pristupe. A výchove. A sebavedomi.

autor
30. júl 2025
@barka1

Nie, toto je skor o tvojom nastavení a pristupe. A výchove. A sebavedomi.

@barka1 To bude skôr výchovou, keby ma rodina brala takú aká som a nie nejakú divnú, tak by som pravdepodobne žiadne komplexy nemala.

autor
30. júl 2025
@mirage

@anonym_autor

@mirage Ďakujem, čítala som tých diskusií viac 🙂

anonym_af20b2
30. júl 2025

175 az 180 je super vyska. Ale dolezite su celkove proporcie postavy - zenskost. T.j. nie muzske silne plecia a zavalitost.

ivik4
30. júl 2025

Stale sa tu striedaju temy o vysokych a nizkych zenach. Nie niesu nepritazlive ,predsa kazdemu sa paci nieco ine

anonym_5b230f
30. júl 2025

@anonym_autor ja keď sa tak zamyslím, v detstve som tiež chcela byť nižšia 😃 nepáčilo sa mi ze na telesnej som stála vždy medzi prvými. Ale nikdy som nepocítili nejakú krivdu kvôli výške. A to mám 173

barka1
30. júl 2025
@anonym_autor

@barka1 To bude skôr výchovou, keby ma rodina brala takú aká som a nie nejakú divnú, tak by som pravdepodobne žiadne komplexy nemala.

Nuž, tak už si to len upratat v hlave. A odpustit rodine.

autor
30. júl 2025

Vidím pod diskusiu plno ďalších osobných tém, ale keď táto diskusia niekomu vadí, tak prosím, preskočte. Netreba sa rozčuľovať nad ďalšou nezmyselnou diskusiou 🙂

autor
30. júl 2025

podobných tém

balerina2025
30. júl 2025

@anonym_autor mozno tak 2m asi pritazliva nie je, muzi nemaju radi vyssie partnerky ale 175 je pekna vyska.

anonym_0e0b6e
30. júl 2025

Ja som tiez vyssia a v detstve som to nejak nepocitovala ale v dospelosti si to viac uvedomujem napriklad ze moje kolegyne v praci si daju elegantne vyssie podpatky a postavia sa vedla mna a sme si rovnake zatial co ja som v teniskach. A ja keby si dam vysoke podpatky tak som velmi vysoka a najvyssia z celej skupiny. Tym padom nikdy nebudem posobit ako taka drobna zienka aj ked som chuda. Napriklad stojim vedla mojej mamy, ktora ma 160-165 max a nie je uplne najchudsia a ja hoci som dost chuda tak vedla nej vyzeram velko, obludne a ona drobnucko. A to uz sa zmenit neda kedze chuda som dost takze ma nezvacsuje hmotnost. Ale zasa mam pekne vysoke nohy a keby ze som top modelka tak som jedna z mensich.

mirage
30. júl 2025
@anonym_autor

@mirage Ďakujem, čítala som tých diskusií viac 🙂

@anonym_autor tak potom nerozumiem, lebo su to identicke temy, akoby sa niekto spytal, kde v Ikea sa da kupit Kotbullar, odpisu mu ze dole pri pokladniach a o mesiac sa niekto spyta to iste.

lucia13022023
30. júl 2025

Pre každého je príťažlivého niečo iné. Mne sa vysoké ženy páčia, nepáčia sa mi nízke. Čisto keď idem povrchne a vyzorovo.
Druhému sa nepáčia vysoké ale nízke.
Začala by som pracovať na sebavedomí, na konci dňa, to je to najpritazlivejsie. Celkové vyžarovanie.

martinka13
30. júl 2025

Mám 175 cm. Prijala by som o tych 5 menej. Ale nikdy v živote som sa nestretla s nejakým problémom alebo negatívnou reakciou na moju výšku. Skôr by som povedala, že v práci mi to prináša skôr pozitíva. Nakoľko pracujem skôr v mužskom biznise, myslím, že s výškou 150 cm by to bolo horšie.

alenka58
30. júl 2025

neviem prečo by mala byť vysoká žena neatraktívna a za ozaj vysokú ženu považujem od 180 cm, veľa žien má výšku aj tým že nosia vysoké podpätky, moju susedu som bez podpätkov nevidela a nosí vysoké topánky a tým je vyššia od manžela, ktorý môže mať odhadom okolo 180 cm

alenka58
30. júl 2025
@alenka58

neviem prečo by mala byť vysoká žena neatraktívna a za ozaj vysokú ženu považujem od 180 cm, veľa žien má výšku aj tým že nosia vysoké podpätky, moju susedu som bez podpätkov nevidela a nosí vysoké topánky a tým je vyššia od manžela, ktorý môže mať odhadom okolo 180 cm

@alenka58 pardon od 180 cm

guudy
30. júl 2025

@anonym_autor ak mas zo svojej uplne normalnej a beznej vysky taketo traumy, mala by si to riesit so psychologom.

bloger
30. júl 2025

Vôbec to nie je tak, že by boli nepríťažlivé. A dokonca má to aj určité výhody.

anonym_58816e
30. júl 2025

@anonym_autor chápem ťa. Dnes sú mladé baby akési príliš nízke, tam kde bývam ja a v okoli, samé 150-160cm liliputanky. Potom je pre ľudí nezvyk vidieť vyššiu ženu. Myslím si že máš dobrú výšku🙂 nie si najvyššia

kaktusik007
30. júl 2025

na zakladnej som mala z toho traumu, ako 10 rocna som merala 174 cm.... V prvaku na strednej som dorastla do mojej konecnej vysky, zrovnala si to do dvadsiatky v hlave a dlhe roky som uz so svojou vyskou v pohode. Mam 182cm, svojho casu som nosila aj 10cm opatky. Teraz si uch nedam nie preto, lebo vyska, ale preto ze mam operovanu chrbticu a na stekloch nevydrzim. A jeden nestastny pad a som uz dedinitivne na voziku. Takze nosim max 3-4cm, vacsinou balerinky, tenisky.

zaklad je zrovnat si to v hlave!!!!

denkabemommy
30. júl 2025

Ja mám len 170cm a pre mňa je každá jedna vysoká žena atraktívna, respektíve vysokí ľudia tak celkovo 🙂. 175 nie je tak veľa, poznám ďaleko vyššie ženy a za mňa sú krásne 😍

la_dolce_vita
30. júl 2025

Mam trosku viac cca 177 cm a hoci to neriesim, je fakt, ze ma to dost negativ. Pribrate sme mohutnejsie ako nizke zeny, ja sice tucna nie som, kedze sportujem, ale ani ziadny drobcek. Vela muzov je nizsich odo mna, zeny takmer vsetky. Podpatky som ale nosila cely zivot, teraz menej z pohodlnosti. Zaklad je vaha, nemat kila navyse, byt pevna, nehrbit sa. Nevieme ovplyvnit, kolko narastieme, ale to ostatne ano. Inak kupodivu muzom nikdy nevadila moja vyska, naopak.

kavasmliekom
30. júl 2025

@anonym_autor nie si vôbec vysoká, si bežná. Stačí sebavedomie, obliecť sa primerane veku, doby, upravit vlasy, nahodiť kukuč, úsmev s peknými zubami a budeš príťažlivá.

marcellka32
30. júl 2025

Mám 180 CM a kľudne si dám 7 CM opätky, nikdy som nemala komplexy....zato ty ich máš pri výške 175 CM, nahucali ti to rodičia do hlavy, musíš za psychológom

michaela412
30. júl 2025

ja mám 174cm a môžem byť rada že len toľko lebo otec má 193cm 😉 na základke jasné, že sa všetci divili aká som vysoká, doma to sa neriešilo keďže otec je vysoký a potom už to bolo jedno každému, opätky nenosím, dobre mi je ako je a muža mám o trošku vyššieho a všetci sme v pohode a jediný problém ktorý mám, že rukávy sú mi vždy krátke - zvykla som si 🙂

januska12323
30. júl 2025

Máš úplne priemernú výšku, problém je len v hlave.

autor
30. júl 2025

No viete, keď odmalička počúvate ako hrozne vyzeráte a hlavne nech splyniete s davom, takže podpätky neexistuje si dať ani na slávnosť, tak sa to podpíše.

evcagabi
30. júl 2025

Ja mam sice len 170cm ale dlhe nohy a jeden debil ma na zs prezyval bocian 😅 nemam pocit, ze by to vo mne nechalo nejaku traumu. Hned by som brala tvojich 175

Strana
z5