icon

Sú vysoké ženy nepríťažlivé?

30. júl 2025

Majú to podla vás vysoké ženy v živote ťažšie? Celkovo s prijatím ľudí, s nájdením partnera?
Ja som to v živote mala ťažké, začalo to v rodine, kde mi dávali najavo, že som nejaká divná, že takto žena nemá vyzerať a pokračovalo cudzími ludmi a ich poznámkami k mojej výške. A to mám “len” 175.

vladuska20
30. júl 2025

Je to normalna vyska,ziadna ze vysoka ako tie co maju viac ako 185cm,tam by som povedala,ze zeny su vysoke.Ja som zase krpata okolo 163cm,ale su este nizsie zeny,takze tiez sa nepovazujem za uplnu krpanu.

hederamonstera
30. júl 2025

Mam 180cm a nikdy som s tym nemala problem, ako dieta som vsetko videla, ako teen som aj vysoke podpatky nosila a ako dospela mi to je uz uplne ukradnute. Jedine co ma stve je velkost mojej nohy🥲
Moj manzel vyhladaval len vysoke zeny. A to ma je teda aj kus, nie som ziadna tenka modelecka😄

anonym_0f7931
30. júl 2025

@anonym_autor mám173 cm a nemyslím si že by som bola extra vysoká v porovnaní s.dedkom, bratom, otcom, muž, svokrou, svagrom či krstnými. Sesternica má 182 bratranec 189 cm. Obe máme rodiny a ani v mladosti sme nemali problém s tým že by sme nepriťahovali mužov.
Tvoj problém korení inde ako v tvojej výške

dzulli1980
30. júl 2025

175 cm je úplne normálna výška ... kde žiješ? Medzi trpaslíkmi? ... ja mám 180 cm a nikdy som s tým nemala problém, aj 10 cm podpätky si dám, ako dieťa ma volali žirafa, ale teda žiadny traumy z toho nemám.

grof_monte_christo
30. júl 2025

Mám 182 cm a výška mi v mladosti vadila. Ale časom ma to prešlo. Napadnikov som mala dosť.

maryetta
30. júl 2025

Mam 178 a kludne aj 10cm podpatky.

spenat9
30. júl 2025
@anonym_autor

No viete, keď odmalička počúvate ako hrozne vyzeráte a hlavne nech splyniete s davom, takže podpätky neexistuje si dať ani na slávnosť, tak sa to podpíše.

@anonym_autor Vacsine muzov sa paci ked je zena mala ale to skor tak vseobecne, ty zase vies svoju vysku vyuzit a ukazovat dlhe nohy.. to je zase pre chlapov pritazlivejsie ako nizka zena a vobec im nebude vadit ze mas 175 :D

anonym_7064e3
30. júl 2025

175 nie je nejaká extra výška, čakala som ze máš 190+

sszuzu8
30. júl 2025
@vladuska20

Je to normalna vyska,ziadna ze vysoka ako tie co maju viac ako 185cm,tam by som povedala,ze zeny su vysoke.Ja som zase krpata okolo 163cm,ale su este nizsie zeny,takze tiez sa nepovazujem za uplnu krpanu.

@vladuska20 mam 159 cm 😃🤣 keď vidím ze moja 11 ročná je trochu vyššia ako ja a ma o 2 čísla väčšiu nohu ako ja tak mam pocit ze sa zmenšujem🤣

vladuska20
30. júl 2025
@sszuzu8

@vladuska20 mam 159 cm 😃🤣 keď vidím ze moja 11 ročná je trochu vyššia ako ja a ma o 2 čísla väčšiu nohu ako ja tak mam pocit ze sa zmenšujem🤣

@sszuzu8 no najstarsi syn je uz vyssi aj od muza,ja som pri nom nieco take ako vo filme kurva hosi ked drzal tu babku.Dalsi syn je sice nizsi ale opet vyssi ako ja.Ono to vidim opet,ze opet budem najnizsia z celej rodiny,tak ako som z mojej strany najnizsia.Segra ma tiez 175cm,brachovia 195cm a ja som si to odsrala.

sticker
dora281
Autor odpoveď zmazal
pe_mi
30. júl 2025

@anonym_autor som vysoká 174cm a vždy som bola všade najvyššia
Už od puberty
Kamošky malé kompaktné , vysoké topánky.vzdy som im závidela
A pri hľadaní partnera ,sa mi vždy páčili nižší , nikto v okolí ,ktorý by za to stál, nebol vyšší
Zhoda okolností, či čo
Aj manžel má len 176cm, čiže vysoké podpätky nehrozia
Odjakživa sa cítim ako žirafa ,aj ma tak prezývali
Čiže áno,ja to beriem ako hendikep

patrikjames
30. júl 2025

Keď máš 175cm je to úplne v pohode. Podľa mňa nejde o výšku (jasne pokiaľ nemáš 145cm) ale o povahu, charizmu a vnútornú krásu.

ktobytobolpovedal
30. júl 2025

Ja mam 153 cm, kto z nas dvoch to ma tahsie 😂😂😂😂😂😂😂 este aj vyzeram do tvare ako dievcatko. Nikto mi neveri, ze mam takmer 38 rokov 🙈
A ano, vysmechu som si uzila dost (stale sa najdu obmedzeni ludia)… ale treba si uvedomit, ze to je ich problem, nie tvoj. Nikto nemoze za to, aky je vysoky, aky ma nos, kvalitu vlasov, vysku cela, velkost pier… hlupych ludi a ich reci proste neries a zapracuj na sebavedomi

anonym_b74475
30. júl 2025

Uplne ta chapem. Ja mam 178 cm a k tomu nadvahu. Pridem si taka velka. Problem je, ze aj ked som bola chuda, tak sama sebe som si neprisla dostatocne chuda a nikdy som so sebou nebola spokojna 😔 Neprijimala som samu seba ale vzdy som sa porovnavala s nizsimi a chudsimi kamoskami 😢 A to boli vsetky, maloledy sa vobec obkavilo dievca podobne ako ja. V rodine mi vzdy hovorili, ze aka som vysoka, nesmiem nosit opatky. Tak sa to na mne podpisalo a mam komplexy. Niektore veci nezmenime, musime pracovat s tym co mame...
Mala som spolubyvajucu, este vyssia odo mna. Ale ona bola na to hrda, krasna stihla vysoka zena, nehanbila sa ani opatky nosit. Obliekala sa velmi zensky. Takze vsetko je to len o nastaveni v hlave 😉
A momentalne mam priatela, pre ktoreho som najkrajsia na svete 🥰

anonym_9b8563
30. júl 2025

@anonym_autor ako kedy, ja som vysoka 178, a je to rozne.

pre niekoho su praveze vysoke tie naj, a niekto to berie ze aha modelka.
inemu sa pacia
skor malicke.

Zazila som,ze pre moju vysku akosi niektori ludia predpokladali,ze isto nie som citliva. Aj mi to priznali neskor. To je dost smutne.
ale nizke zeny sa zase citia,ze niektori povrchni ludia sa k nim umyselne spravaju ako dietatu, infantilizuju ich.

Takze je to tak ze problemy su s kazdym vzhladom. kaslat na takych, co ta len podla vzhladu sudia.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_ca6826
30. júl 2025

@anonym_autor svokra ma vyse 180cm a teda pritazliva podla fotiek nebola ani za mlada,ked,e je skor taky muzsky robustny typ,aj hlas ma hruby.
Ono vela zalezi od typu zeny,ak je vysoka stihla a stara sa o seba,inak posobi na muzov

anonym_3fb2ac
30. júl 2025

@anonym_autor ja mám 164 cm a chcela by som byt ešte nižšia 😀

sweet20
30. júl 2025

@anonym_autor ja mam 180 a absolutne v zivote som nemala problem. Partner ma 190..

jakkubova
30. júl 2025

Mam 178cm a vzdy som dostavala iba komplimenty na moju vysku a nosim kludne aj vysoke opatky.
Problem nie je tvoja vyska, ale to, co ti doma nahucali do hlavy. Ked budu nabuduce nat blbe poznamky, tak im povedz, ze problem nie je, ze ty si vysoka, ale ze oni su moc nizki. Nech su teda nenapadni, ked na nich nie je nic zaujimave, ale ty mozes vyniknut.
Byt vysoka naozaj nie je ziadny problem ani negativum, vela muzov sa otoci aj za peknymi dlhymi nohami. Ja som si vsimla, ze mi casto na nohy pozeraju aj zeny.
Tak bud v klude a ako ti tu uz pisali, porozoravaj sa o tom s psychologom. U vas v rodine toho bude asi viac, co nie je ok a nie je spravne, aby ta tvoji blizki zhadzovali.

tinqua
30. júl 2025

Vysoké ženy to nemajú ťažšie...zakomplexované ženy to majú ťažké....nezáleží, či meriaš 175 alebo 155, ak vkročíš do miestnosti s postojom "prepáčte, že existujem", tak budú celý život po tebe šliapať. To, že ti doma vtĺkali do hlavy, že si divná nie je tvoj problém, ale dedičstvo tradujuce z pokolenia na pokolenie od žien, ktoré samy seba nikdy nevideli ako dosť a mužov neodraďuje výška, ale odradí ich žena, ktorá potrebuje povolenie, aby žiarila....takže vstávaj a narovnaj si korunu...čil je kopa sandálov na vražedných opätkoch v zľave

anonym_4a686a
30. júl 2025

Úplne v pohode výška 🙂 ja mám 172cm a nikdy som sa nestretla s kritikou v okolí... Mne osobne sa viac páčia vyššie ženy, dlhé nohy, ak sú štíhle, je to fakt atraktívne za mňa, teda s takýmito reakciami som sa stretala aj u mužov 🙂 a lepšie ako meter päťdesiat ako jedna moja kamarátka, ktorá ani nedočiahne na skrinky v kuchyni, problém pri šoférovaní... Za mňa máš super výšku

anonym_8131c7
30. júl 2025

@anonym_autor mne sa vysoké ženy nepačia. Neprídu mi ženské. Alebo tyčka do fazule, časom zhrbená, alebo taká erdeg baba čo z nej ide strach. A najhoršie sú tie obrovské chodidlá.. Neviem. Vysoká je pre mňa nelegantná.

anonym_ebdd53
30. júl 2025

@anonym_autor mám vysokú kamošku aj ženy v rodine. Celý život tým do istej miery trpia. Minimálne pri kúpe oblečenia a topánok. Zohnať pekné dámske topánky vo veľkosti 44 a nedať za ne celú výplatu nie je sranda. Rovnako sa im ťažko hľadal aj chlap. Lebo sú vysoké dobre nad 180 CM a sú aj oplácané. Proste veľké baby.

knmmch
30. júl 2025

@anonym_autor za mňa sú vysoké ženy sexi🙂

minenkaa
30. júl 2025
@knmmch

@anonym_autor za mňa sú vysoké ženy sexi🙂

@knmmch aj ja si myslím

knmmch
30. júl 2025
@minenkaa

@knmmch aj ja si myslím

@minenkaa aj keď ja som dosť vysoký.. ..možno keby som bol nižší tak to beriem inak..🙂

minenkaa
30. júl 2025
@knmmch

@minenkaa aj keď ja som dosť vysoký.. ..možno keby som bol nižší tak to beriem inak..🙂

@knmmch Moj muz je maličký a miluje vysoké zeny

pe_mi
1. aug 2025

@anonym_autor na margo tých vysokých žien
Tento týždeň v Bez servítky je súťažiaca, výstredna blondína ,nejde o účes , úpravy na tvári, obočie a podobne
Odmyslíme si hlavu 😁😁😁
A presne to je typ vysokej ženy, mohutná postava , síce vysoká ,ale taká babizňa
Aj ja som taká postava ,mam 174 CM ale taká proste mohutná na pohľad.
Toto je proste škaredá vysoká postava a bodka 😁😁