Sú vysoké ženy neatraktívne?

9. dec 2022

Dnes sa mi stala taká vec, bola som na pošte a za mnou stáli dvaja chlapi, boli vysoký asi ako ja. Ja meriam 175,5 cm. A začali sa baviť o vysokých ženách, aké sú neatraktívne a že vyzerajú ako muži, že muž potrebuje maličkú a nie kobylu a ešte schválne tak, aby som to počula.
Stáva sa mi pomerne často, že ľudia riešia moju výšku, som z rodiny trpaslíkov, takže poznámky rodiny už beriem s rezervou, ale od cudzích je to nepríjemné. A zase až tak strašne vysoká nie som.

martinka13
9. dec 2022

No evidentne majú problém oni so svojou výškou. Chlap by mal byť vysoký a nie žena trpaslík. Tiež mám 175 a nepripadam si veľmi vysoká a ani veľká kobyla 😀

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. dec 2022

@athom Metrom 😁

simona20201309
9. dec 2022

Ale kdeže.... práveže vysoké ženy sú brutálne sexi, ale ak sú štíhle. Vysoká žena s nadváhou atraktívna určite nie je.

alex666
9. dec 2022

Oni dvaja majú komplex zo svojej výšky a v snahe zakryť to zhadzuju problém na ženy.
Ľudia sú vysokí aj nízku, to sa nedá ovplyvniť. Pekna môže byť aj mala aj stredná aj vysoká žena, všetko je o osobnom vyžarovani a o tom, kto sa o seba ako stará. Ked berieš svoju výšku ako problém, bude ju tak brat aj okolie.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. dec 2022

@simona20201309 Ja som, mám necelých 56 kg na svoju výšku.

zabka79
9. dec 2022

Mas peknu vysku niet sa za co hambit. Kopu zien ti moze zavidiet. Ja mam 172 a vravia ze som vysoka...nie som

lyci
9. dec 2022

mam 185 a drvivej vacsine chlapov moja vyska vadila, mala som velky problem si najst muza prave kvoli tomu. naposledy sa ma na moju vysku pytal novy gynekolog pred 2 tyzdnami. ze ci som som vyssia ako on, on ma 181.

1angelika
9. dec 2022

zhadzovať niekoho za niečo čo nemôže nijako ovplyvniť je fakt úbohé, zrejme by chceli byť tí dvaja vyšší a takto si to kompenzujú, kašli na nich. Každý sme nejakí a čo sa nedá zmeniť nad tým je zbytočné sa trápiť..

autor
9. dec 2022

@athom Som reálnejšia než si myslíš 🙂

autor
9. dec 2022

@lyci Tak chápeš o čom hovorím. Fakt nechápem načo toto niekto robí, veď je to smiešne.

lauriik
9. dec 2022

To co niekomu pride nepritazlive je pre druheho brutalne sexy 😉 Neda sa zaskatulkovat ale sama musis vidiet kolko mas napadnikov.

pribinak
9. dec 2022

Krpati muži sú neatraktívni

autor
9. dec 2022

@lauriik Nápadníkov mám veľa. Mužom sa páčim, ale svoju výšku neznášam a stretávam aj ľudí, ktorí si ma kvôli tomu doberajú.

cyberk
9. dec 2022

Vysoka zena je ako maly chlap :D obe varianty sa mi nepacia.... ale ozaj to nebudem hovorit nahlas niekde v cakarni, aby ma ta dotycna osoba pocula 🤐 kazdy mame nejake predstavy o krase, za to sa predsa hnevat nemozeme, ale len zakomplexovani ludia to musia riesit, tak aby ich pocul niekto...
Ja som tak raz sla cez park v lete v satach a samozrejme ja som malokedy opalena a taki typci na lavicke nahlas zahlasili po mne Aka pekna baba skoda, ze nepozna solarko 🙈 (alebo nieco v tom zmysle, bolo to davno) nooo akoze bolo mi kus trapne ale skor za nich, ze taketo veci musia riesit 😅
ps: mam kamosku, ktora je sice vysoka ale fest pekna, nudzu o chlapov veru nemala 🙂

1angelika
9. dec 2022

to preto, že teba to štve, tak si to priťahuješ. Ja som vyššia od teba, som s tým zmierená a nikto si ma nedoberá..a keby aj, nedotklo by sa ma to už...

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
9. dec 2022

Mne sa rozhodne vysoké ženy páčia...

h2
9. dec 2022

Autorka, ja by som chcela mať tvoju výšku. Ak mali dotyční muži cca toľko, ako ty, tak boli malí. A ak mali potrebu to pred tebou komentovať, tak majú z toho riadne komplexy. Od takých ti to vôbec nemusí byť nepríjemné, sú to chudáci, čo si normálnu babu v živote nenájdu, preto sa utešujú tým, že to oni by tie baby vlastne nechceli. Ako v bájke Líška a hrozno (líška chcela hrozno, ale nedočiahla naňho, tak povedala, že určite je kyslé).

autor
9. dec 2022

@artificiallife Nie každá, ja mám 37-38. Poznám nižšie ženy odomňa a majú väčšie chodidlá než ja.

simona20201309
9. dec 2022

Atraktivita závisí od mnohých ďalších faktorov... niektoré ženy nemusia byť vôbec krásne ani štíhle, ani vysoké a chlapi idú po nich ako po údenom.
Veľmi veľa robí charizma. Niektoré ženy to proste s chlapmi vedia, aj keď majú 1,50m od zeme... poznám osobne jednu takú. Mužatka, žiaden ideál krásy, nemaluje sa, ale má troch chlapov ktorý jej skáču okolo zadku už pekne dlho - a sú to veľmi príťažlivý muži, ktorí si môžu vyberať.
Takže pozerať sa zhora na nizke baby, že sú niečo menej, je viac než trápne

ema22270
9. dec 2022

Mas super vysku ja som mala na zakladnej v 9 triede uz tolko 175 odvtedy som sa ale zmensila mam 173 (neviem preco)... na zakladnej si zo mna robili zarty ze kym oni urobia 10 krokov ja spravim jeden a podobne... od chlapcov som to zazivala, ale potom uz nie. Ja to beriem skor ako prednost, nechcela by som byt nizsia ani vyssia ale takato a hotovo😇

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babina_33
9. dec 2022

Jasne, ze to nie je pravda. Vela muzov si dokonca potrpi a ide len po vyssich zenach🙂 Kazdemu sa paci nieco ine.

drahomirrra
9. dec 2022

175 je brutál výška? :D :D :D :D Hlavne, že keby okolo nich prešla Adriana Sklenaříková, tak by sánku pozberali zo zeme, a šli domov, aby si ju mohli ďalší rok predstavovať pri manželke a viete čom....

simona20201309
9. dec 2022

@simona20201309 * ktorí, príťažliví (nestihla som po sebe prečítať)

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
9. dec 2022

Ja meriam 182 cm. Kedysi som to vnímala ako handicap, vekom sa to zmenilo. Sú aj muzi, ktorým sa páčia vysoké ženy. Ty máš na ženu ideálnu výšku.

autor
9. dec 2022

@artificiallife Je to krásna žena.