Sú zajtra otvorené obchody?
Sú zajtra otvorené alebo zrušili sviatok 5 jula?
Ty tu tiež sedíš celý deň keď vieš kto kde kedy píše? Nabudúce si otvor kalendár, opýtaj sa googla alebo chatgpt, poradia ti aj na blbé otázky.
Ty tu tiež sedíš celý deň keď vieš kto kde kedy píše? Nabudúce si otvor kalendár, opýtaj sa googla alebo chatgpt, poradia ti aj na blbé otázky.
@januska12323 čakám na let , cmuk
Áno zajtra sú obchody zatvorené,ale dnes má viac obchodov otvorené o niečo dlhšie. Napríklad Kaufland nebude do 21:00 ale do 21:30. A tiež aj Lidl zvykne mať pred sviatkom dlhšie otvorené.
Áno zajtra sú obchody zatvorené,ale dnes má viac obchodov otvorené o niečo dlhšie. Napríklad Kaufland nebude do 21:00 ale do 21:30. A tiež aj Lidl zvykne mať pred sviatkom dlhšie otvorené.
@gabikaa96 ďakujem veľmi pekne ;)
A to je štátny sviatok alebo deň pracovného pokoja? lebo google píše, že štátny sviatok 😁 a ináč ja som o tom tiež nevedela...
autorka nehnevaj sa na mňa ale ke&´d vieš kto kde ako odpisuje a ako často tak zrejme aj ty sedíš non stop na koňovi.
normálne inteligetné je použivat vyhladavač 😂😂
Ehm, stoji vam to za to, polozit tu takuto otazku? Nie je jednoduchsie pouzit google, ked uz? Plus ako bonus nebudete musiet citat prispevky, ktore vam nie su lichotive 🤷♀️
Som zvedavý, ako budú ľudia fungovať, keď sa náhle zavrú obchody, nastane blackout alebo zákaz vychádzania — keď už teraz stresujú a nezvládajú ani jeden vopred známy deň zatvorených obchodov.
A ty ako vies, ktore tu "vysedavame cele dni", kde tu ty nevysedavas?
Som zvedavý, ako budú ľudia fungovať, keď sa náhle zavrú obchody, nastane blackout alebo zákaz vychádzania — keď už teraz stresujú a nezvládajú ani jeden vopred známy deň zatvorených obchodov.
@maranco zavrete obchody a back out nebude az taka tragedia. Ale ako si poradia bez MK? Ten by mal stat dat medzi strategicku infrastrukturu so specialnym rezimom v krizovych obdobiach.
@maranco zavrete obchody a back out nebude az taka tragedia. Ale ako si poradia bez MK? Ten by mal stat dat medzi strategicku infrastrukturu so specialnym rezimom v krizovych obdobiach.
@viestta mali by sme začať budovať nezávislú MeshCore sieť 🙂 niečo ako https://meshcore.co.uk/
A ty ako vies, ktore tu "vysedavame cele dni", kde tu ty nevysedavas?
@viestta presne taká ako ty , v každej diskusii príspevok
ale vsak ja viem kolko casu tu travim, ale netvarim sa, ze "ja nie, to len tie ostatne o ktorych mam presny prehlad". No akoze si ten prehlad ziskala, ked tu "vobec" nie si?
Vy ste super vy dve hviezdy koníka 🙂
Len tak na okraj - pred par rokmi pozvala kolegyňa noveho zamestnanca na pohovor - 5.jula. 🙃 ona si to neuvedomila, on roky predtym pracoval v zahraničí a tiež mu to nedošlo. Na pohovor prišiel do zatvorenej predajne 😀
som si toho vedoma, som na to hrda, a robi mi to dobre. Kazdy fanusik tvojho rozpolozenia sa mi pocita 😉
Vy si uvedomujete troška že ste na smiech ? 🙂 že v každej diskusi sa musíte ukázať?
No, ja mam tieto temy rada. Viem, ze su cez sviatky obchody zatvorene, len neviem, ze sviatok bude 🙈🤣 Zajtra by som sa divila, preco je zatvorene 🤣 potom byi doplo, aha, ze zasa je asi nejaky sviatok
@mk1111111111 ja dovidím na obchod, vždy nejaky zbludilec príde počas štatneho sviatku , po zaverečnej dobe, v nedeľu, hned ako zatvoria a počas sviatkov, ked nič nefunguje, vtedy sa vždy niekto tíska do obchodu aj s karičkou tak okolo 4 ľudi, zajtra to bude zas --- 😀

@tetapetra hlúpa si jedine ty 🙂 honis si lajky na komentoch a si celá šťastná🙂
@autorka keď myslíš. Ja nemám 20, aby som si tu niečo dokazovala. Ty si svoju hlúposť ukázala ako anonym, ktorý nevie kudy-kam, tak sa začne zbytočne strapňovať.