icon

Sú zajtra otvorené obchody?

4. júl 2025

Sú zajtra otvorené alebo zrušili sviatok 5 jula?

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra hlúpa si jedine ty 🙂 honis si lajky na komentoch a si celá šťastná🙂

@autorka keď myslíš. Ja nemám 20, aby som si tu niečo dokazovala. Ty si svoju hlúposť ukázala ako anonym, ktorý nevie kudy-kam, tak sa začne zbytočne strapňovať.

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka keď myslíš. Ja nemám 20, aby som si tu niečo dokazovala. Ty si svoju hlúposť ukázala ako anonym, ktorý nevie kudy-kam, tak sa začne zbytočne strapňovať.

@tetapetra boháča a bude tu sedieť celý deň 😀chod už za mužom

januska12323
4. júl 2025

Ty tu tiež sedíš celý deň keď vieš kto kde kedy píše? Nabudúce si otvor kalendár, opýtaj sa googla alebo chatgpt, poradia ti aj na blbé otázky.

autor
4. júl 2025
@januska12323

Ty tu tiež sedíš celý deň keď vieš kto kde kedy píše? Nabudúce si otvor kalendár, opýtaj sa googla alebo chatgpt, poradia ti aj na blbé otázky.

@januska12323 čakám na let , cmuk

gabikaa96
4. júl 2025

Áno zajtra sú obchody zatvorené,ale dnes má viac obchodov otvorené o niečo dlhšie. Napríklad Kaufland nebude do 21:00 ale do 21:30. A tiež aj Lidl zvykne mať pred sviatkom dlhšie otvorené.

autor
4. júl 2025
@gabikaa96

Áno zajtra sú obchody zatvorené,ale dnes má viac obchodov otvorené o niečo dlhšie. Napríklad Kaufland nebude do 21:00 ale do 21:30. A tiež aj Lidl zvykne mať pred sviatkom dlhšie otvorené.

@gabikaa96 ďakujem veľmi pekne ;)

earlgrey
4. júl 2025

A to je štátny sviatok alebo deň pracovného pokoja? lebo google píše, že štátny sviatok 😁 a ináč ja som o tom tiež nevedela...

3petka
4. júl 2025

autorka nehnevaj sa na mňa ale ke&´d vieš kto kde ako odpisuje a ako často tak zrejme aj ty sedíš non stop na koňovi.

sara07
4. júl 2025

normálne inteligetné je použivat vyhladavač 😂😂

diewcatqoo
4. júl 2025

Ehm, stoji vam to za to, polozit tu takuto otazku? Nie je jednoduchsie pouzit google, ked uz? Plus ako bonus nebudete musiet citat prispevky, ktore vam nie su lichotive 🤷‍♀️

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra boháča a bude tu sedieť celý deň 😀chod už za mužom

@autorka a ty sa budeš donekonečna strapňovať, namiesto toho,aby si použila Google.

maranco
4. júl 2025

Som zvedavý, ako budú ľudia fungovať, keď sa náhle zavrú obchody, nastane blackout alebo zákaz vychádzania — keď už teraz stresujú a nezvládajú ani jeden vopred známy deň zatvorených obchodov.

viestta
4. júl 2025

A ty ako vies, ktore tu "vysedavame cele dni", kde tu ty nevysedavas?

viestta
4. júl 2025
@maranco

Som zvedavý, ako budú ľudia fungovať, keď sa náhle zavrú obchody, nastane blackout alebo zákaz vychádzania — keď už teraz stresujú a nezvládajú ani jeden vopred známy deň zatvorených obchodov.

@maranco zavrete obchody a back out nebude az taka tragedia. Ale ako si poradia bez MK? Ten by mal stat dat medzi strategicku infrastrukturu so specialnym rezimom v krizovych obdobiach.

maranco
4. júl 2025
@viestta

@maranco zavrete obchody a back out nebude az taka tragedia. Ale ako si poradia bez MK? Ten by mal stat dat medzi strategicku infrastrukturu so specialnym rezimom v krizovych obdobiach.

@viestta mali by sme začať budovať nezávislú MeshCore sieť 🙂 niečo ako https://meshcore.co.uk/

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka a ty sa budeš donekonečna strapňovať, namiesto toho,aby si použila Google.

@tetapetra bože už prestaň žena dobrá fakt , závislá na koňovi

autor
4. júl 2025
@viestta

A ty ako vies, ktore tu "vysedavame cele dni", kde tu ty nevysedavas?

@viestta presne taká ako ty , v každej diskusii príspevok

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra bože už prestaň žena dobrá fakt , závislá na koňovi

@autorka presne ako ty. Mojou nevýhodou je,že nemôžem písať ako smrad -anonymne. Preto máš také gule

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka presne ako ty. Mojou nevýhodou je,že nemôžem písať ako smrad -anonymne. Preto máš také gule

@tetapetra Jake gule ? Prvá si začala urážať že som hlúpa. Presne tak reagujem na teba

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra Jake gule ? Prvá si začala urážať že som hlúpa. Presne tak reagujem na teba

@autorka, lietadlo ešte nedoletelo? Prečítaj si čo si napísala o 9:28.

viestta
4. júl 2025

ale vsak ja viem kolko casu tu travim, ale netvarim sa, ze "ja nie, to len tie ostatne o ktorych mam presny prehlad". No akoze si ten prehlad ziskala, ked tu "vobec" nie si?

autor
4. júl 2025

Vy ste super vy dve hviezdy koníka 🙂

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

Vy ste super vy dve hviezdy koníka 🙂

@autorka, my vieme. Sme rady,že aj ty to už vieš

patrika_p
4. júl 2025

Len tak na okraj - pred par rokmi pozvala kolegyňa noveho zamestnanca na pohovor - 5.jula. 🙃 ona si to neuvedomila, on roky predtym pracoval v zahraničí a tiež mu to nedošlo. Na pohovor prišiel do zatvorenej predajne 😀

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka, my vieme. Sme rady,že aj ty to už vieš

@tetapetra bavis má veľmi 🙂

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra bavis má veľmi 🙂

@autorka aj ty mňa, neskutočne

viestta
4. júl 2025

som si toho vedoma, som na to hrda, a robi mi to dobre. Kazdy fanusik tvojho rozpolozenia sa mi pocita 😉

autor
4. júl 2025

Vy si uvedomujete troška že ste na smiech ? 🙂 že v každej diskusi sa musíte ukázať?

karolinakr
4. júl 2025
@mk1111111111

No, ja mam tieto temy rada. Viem, ze su cez sviatky obchody zatvorene, len neviem, ze sviatok bude 🙈🤣 Zajtra by som sa divila, preco je zatvorene 🤣 potom byi doplo, aha, ze zasa je asi nejaky sviatok

@mk1111111111 ja dovidím na obchod, vždy nejaky zbludilec príde počas štatneho sviatku , po zaverečnej dobe, v nedeľu, hned ako zatvoria a počas sviatkov, ked nič nefunguje, vtedy sa vždy niekto tíska do obchodu aj s karičkou tak okolo 4 ľudi, zajtra to bude zas --- 😀