icon

Sú zajtra otvorené obchody?

4. júl 2025

Sú zajtra otvorené alebo zrušili sviatok 5 jula?

Strana
z3
janai1
4. júl 2025

Zajtra je deň pracovného pokoja a tak ako po mnohé roky doteraz, sú obchody zatvorene

simik22
4. júl 2025

Ach, zase….

pribinak
4. júl 2025

Sviatok sv. Cyrila a Metóda nezrušili…..zas netreba hystericit …..Fico sa pleskol po vacku a budeme mat honosné oslavy

Obchody sú zatvorené

sara07
4. júl 2025

nie cirkevne sviatky nezrušia , to sa nemusíš obavat aj keby sme nemali aké iné v sekulárnom štáte predsa cirkevne krestanské musia byt aj keby čo bolo
že vláda alebo aspon čast obyvatelov sa nesprava podla krestanskych hodnôt nevadí , milenka normálna vec , klamstov, vraždy , farizejstvo , kradnutie len tak kvitne 😂😂
maximalne riešia maternice jedina žial agenda

samskia
4. júl 2025

to vazne? ja som ratala s tym, ze je otvorene 😀 tak vytiahnem zasoby z mrazaku, do obchodu nejdem ani za svet dnes 😀

mk1111111111
4. júl 2025

No, ja mam tieto temy rada. Viem, ze su cez sviatky obchody zatvorene, len neviem, ze sviatok bude 🙈🤣 Zajtra by som sa divila, preco je zatvorene 🤣 potom byi doplo, aha, ze zasa je asi nejaky sviatok

really8
4. júl 2025

Neni sviatku...🤦‍♀️

tetapetra
4. júl 2025

Neverím 🤦🏻‍♀️

pribinak
4. júl 2025

Aj takéto témy poukážku na inteligenciu nášho obyvateľstva. Žiaľ 🙈🙈🙈🙈🙈

domkakvet
4. júl 2025

Ano, zajtra je zatvorene.

autor
4. júl 2025

Vy ste normálne daktore? Nežijem na Slovenku už 20 rokov , dnes poobede letime za rodinou, chcela som len vedieť ako to je teraz keď sa veľa veci pomenilo, rušia sa sviatky, dni pokoja hore dole. Veď stacilo napísať nie sú otvorené. Načo tieto trápne litanie okolo toho ? Z vás daktorych ide taká zloba že to nie je ani možné. Sa choďte ventilovať vonku

autor
4. júl 2025
@domkakvet

Ano, zajtra je zatvorene.

@domkakvet ďakujem 🙂

zic
4. júl 2025

... alebo stacilo sa opytat rodiny a nezakladat 100tu temu na MK...

janai1
4. júl 2025

Sranda, že pred každým sviatkom sa vynorí XY ženských ktoré akurát v ten deň po YX rokoch letia na Slovensko a chudiatkam ako prvá možnosť napadne založiť anonymnú tému na koňa 😂😂

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

Vy ste normálne daktore? Nežijem na Slovenku už 20 rokov , dnes poobede letime za rodinou, chcela som len vedieť ako to je teraz keď sa veľa veci pomenilo, rušia sa sviatky, dni pokoja hore dole. Veď stacilo napísať nie sú otvorené. Načo tieto trápne litanie okolo toho ? Z vás daktorych ide taká zloba že to nie je ani možné. Sa choďte ventilovať vonku

@autorka, presne taká ako ty, ktorá zázrakom na Sk nežije, ale vie,že sú obchody zatvorené tu už bola. Na Slovensku nežijes, ale o ruseni sviatkov už vieš. zaujimave. namiesto blbeho osočovania by ti stačil Google

autor
4. júl 2025
@janai1

Sranda, že pred každým sviatkom sa vynorí XY ženských ktoré akurát v ten deň po YX rokoch letia na Slovensko a chudiatkam ako prvá možnosť napadne založiť anonymnú tému na koňa 😂😂

@janai1 a tebe to tak ubližuje alebo čo ? Choď sa venovať rodine a nevysedavaj tu

tetapetra
4. júl 2025
@janai1

@janai1 vidím,že nie som jediná, ktorá si to pamätá 😁😁. Najprv blbá otázka a potom sa zázrakom dozvedáme,aby nebola za blbu,že prilieta a nežije na Sk 😁

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka, presne taká ako ty, ktorá zázrakom na Sk nežije, ale vie,že sú obchody zatvorené tu už bola. Na Slovensku nežijes, ale o ruseni sviatkov už vieš. zaujimave. namiesto blbeho osočovania by ti stačil Google

@tetapetra ďalšia čo tu presedi pol dňa

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra ďalšia čo tu presedi pol dňa

@autorka, ja nemôžem za tvoju hlúposť. Ja si to môžem dovoliť sedieť na MK, ja viem,že si musím dnes nakúpiť lebo zajtra je zatvorené

janai1
4. júl 2025
@tetapetra

@janai1 vidím,že nie som jediná, ktorá si to pamätá 😁😁. Najprv blbá otázka a potom sa zázrakom dozvedáme,aby nebola za blbu,že prilieta a nežije na Sk 😁

@tetapetra aaa pozor na to, už prechádza na klasické vety - vysedávaš tu pol dňa a choď sa venovať rodine 😂 presne ako každá jedna doteraz

tetapetra
4. júl 2025
@janai1

@tetapetra aaa pozor na to, už prechádza na klasické vety - vysedávaš tu pol dňa a choď sa venovať rodine 😂 presne ako každá jedna doteraz

@janai1 ja som si odprarala jednu časť na prázdniny a druhá časť ide zajtra na motorkách do Rumunska, mám postarané, môžem tráviť na MK celé dni 😂

pribinak
4. júl 2025
@janai1

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@janai1 ja som si odprarala jednu časť na prázdniny a druhá časť ide zajtra na motorkách do Rumunska, mám postarané, môžem tráviť na MK celé dni 😂

@tetapetra veď presne žiješ modrým koníkom non-stop vidno tvoje meno pri všetkom možnom

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra veď presne žiješ modrým koníkom non-stop vidno tvoje meno pri všetkom možnom

@autorka, tak určite. Hlavne sa nauč používať google, aby si vedela, kedy nie sú otvorené obchody na Slovensku.

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka, tak určite. Hlavne sa nauč používať google, aby si vedela, kedy nie sú otvorené obchody na Slovensku.

@tetapetra neboj beriem si tvoju radu k srdcu ❤️a teraz utekaj na vzduch

luliu
4. júl 2025

Google nefunguje?

autor
4. júl 2025
@luliu

Google nefunguje?

@luliu nie tu sa to dozviem rýchlejšie, sú tu ženy ktoré sú tu non-stop vždy poradia a hneď odpisu

tetapetra
4. júl 2025
@anonym_autor

@tetapetra neboj beriem si tvoju radu k srdcu ❤️a teraz utekaj na vzduch

@autorka smutné, však,keď zistíš, že si na smiech a už to nedokážeš uhrať. My naozaj nemôžeme za to,že je niekto hlúpy

mamaaja82
4. júl 2025

Baby akoze fakt,ja som na sk necele dva roky a tiez neovladam sviatky nesviatky,kym som to tu neprecitala ani som nevedela,ze nejaky sviatok je

autor
4. júl 2025
@tetapetra

@autorka smutné, však,keď zistíš, že si na smiech a už to nedokážeš uhrať. My naozaj nemôžeme za to,že je niekto hlúpy

@tetapetra hlúpa si jedine ty 🙂 honis si lajky na komentoch a si celá šťastná🙂

Strana
z3