Sú zajtra otvorené obchody?
Sú zajtra otvorené alebo zrušili sviatok 5 jula?
Ach, zase….
Sviatok sv. Cyrila a Metóda nezrušili…..zas netreba hystericit …..Fico sa pleskol po vacku a budeme mat honosné oslavy
Obchody sú zatvorené
nie cirkevne sviatky nezrušia , to sa nemusíš obavat aj keby sme nemali aké iné v sekulárnom štáte predsa cirkevne krestanské musia byt aj keby čo bolo
že vláda alebo aspon čast obyvatelov sa nesprava podla krestanskych hodnôt nevadí , milenka normálna vec , klamstov, vraždy , farizejstvo , kradnutie len tak kvitne 😂😂
maximalne riešia maternice jedina žial agenda
to vazne? ja som ratala s tym, ze je otvorene 😀 tak vytiahnem zasoby z mrazaku, do obchodu nejdem ani za svet dnes 😀
No, ja mam tieto temy rada. Viem, ze su cez sviatky obchody zatvorene, len neviem, ze sviatok bude 🙈🤣 Zajtra by som sa divila, preco je zatvorene 🤣 potom byi doplo, aha, ze zasa je asi nejaky sviatok
Neni sviatku...🤦♀️
Neverím 🤦🏻♀️
Aj takéto témy poukážku na inteligenciu nášho obyvateľstva. Žiaľ 🙈🙈🙈🙈🙈
Ano, zajtra je zatvorene.
Vy ste normálne daktore? Nežijem na Slovenku už 20 rokov , dnes poobede letime za rodinou, chcela som len vedieť ako to je teraz keď sa veľa veci pomenilo, rušia sa sviatky, dni pokoja hore dole. Veď stacilo napísať nie sú otvorené. Načo tieto trápne litanie okolo toho ? Z vás daktorych ide taká zloba že to nie je ani možné. Sa choďte ventilovať vonku
... alebo stacilo sa opytat rodiny a nezakladat 100tu temu na MK...
Sranda, že pred každým sviatkom sa vynorí XY ženských ktoré akurát v ten deň po YX rokoch letia na Slovensko a chudiatkam ako prvá možnosť napadne založiť anonymnú tému na koňa 😂😂
Vy ste normálne daktore? Nežijem na Slovenku už 20 rokov , dnes poobede letime za rodinou, chcela som len vedieť ako to je teraz keď sa veľa veci pomenilo, rušia sa sviatky, dni pokoja hore dole. Veď stacilo napísať nie sú otvorené. Načo tieto trápne litanie okolo toho ? Z vás daktorych ide taká zloba že to nie je ani možné. Sa choďte ventilovať vonku
@autorka, presne taká ako ty, ktorá zázrakom na Sk nežije, ale vie,že sú obchody zatvorené tu už bola. Na Slovensku nežijes, ale o ruseni sviatkov už vieš. zaujimave. namiesto blbeho osočovania by ti stačil Google
Sranda, že pred každým sviatkom sa vynorí XY ženských ktoré akurát v ten deň po YX rokoch letia na Slovensko a chudiatkam ako prvá možnosť napadne založiť anonymnú tému na koňa 😂😂
@janai1 a tebe to tak ubližuje alebo čo ? Choď sa venovať rodine a nevysedavaj tu
@janai1 vidím,že nie som jediná, ktorá si to pamätá 😁😁. Najprv blbá otázka a potom sa zázrakom dozvedáme,aby nebola za blbu,že prilieta a nežije na Sk 😁
@janai1 vidím,že nie som jediná, ktorá si to pamätá 😁😁. Najprv blbá otázka a potom sa zázrakom dozvedáme,aby nebola za blbu,že prilieta a nežije na Sk 😁
@tetapetra aaa pozor na to, už prechádza na klasické vety - vysedávaš tu pol dňa a choď sa venovať rodine 😂 presne ako každá jedna doteraz
Google nefunguje?
Google nefunguje?
@luliu nie tu sa to dozviem rýchlejšie, sú tu ženy ktoré sú tu non-stop vždy poradia a hneď odpisu
Baby akoze fakt,ja som na sk necele dva roky a tiez neovladam sviatky nesviatky,kym som to tu neprecitala ani som nevedela,ze nejaky sviatok je

Zajtra je deň pracovného pokoja a tak ako po mnohé roky doteraz, sú obchody zatvorene