Suché kučeravé vlasy
Ahojte..chcela by som sa opytat ako osetrujete kucerave vlasy.Ake produkty pouzivate ,popripade masky.Po porode sa mi skuceravili vlasy 😐 a je to cim dalej tym horsie . Co mam urobit aby tie kucery boli pekne a nie suche? Uz som skusala nejake produkty ale zatial ziadny nesadol.Dakujem za vsetky rady 😉
Ahojte, tiež mám kučeravé vlasy, ale dovoľujem si nesúhlasiť s vyššie uvedeným komentárom, že kučeravé vlasy sú jednoducho suché a tomu už žiaden produkt nepomôže 🙂 Osobne som sa dlho trápila, kým som našla niečo, čo mi pomohlo. Používala som napr. Gliss Curl a hádam všetky možné produkty z drogérky na suché vlasy. Niečo mi na pár týždňov celkom zabralo, no potom sa to ešte viac zhoršilo. Tak som sa rozhodla, že skúsim zainvestovať a vyskúšam niečo z prírodnej kozmetiky. Tam mi samozrejme tiež nesedelo úplne všetko ale už pol roka používam kozmetiku MY.ORGANICS a som z nej úplne nadšená, veľmi mi pomohla! Vlasy sa mi nekrepatia, sú lesklé a kučierky pekne držia tvar 🙂 Ja osobne používam šampón: MY.ORGANICS THE ORGANIC RESTRUCTURING SHAMPOO ARGAN, kondicionér MY.ORGANICS THE ORGANIC FORTIFYING CONDITIONER NEEM AND OAT a mliečko na kučery MY.ORGANICS LIBERTY CURL REVIVING

@ivana_183 dakujem krasne 🙂