Suseda sa sťažuje, že naša sušička prádla hučí
Ahojte. Sušičku máme viac ako 5 rokov. Kedze byvame na prizemi, bez balkona, nebola ina moznost, len ju kupit....Mame ju v skrini na chodbe. Doteraz nebol ziadny problem a teraz po 5-tich rokoch zacala suseda nad nami mat s tym problem. Ze jej to huci, ze nemoze ani telku pozerat (trosku prehana)...poradte co mam s tym spravit? mne nejde do hlavy, ze 5 rokov nic a teraz toto....prve, ze mame susit cez den....a teraz uz ani to nieje dobre :(
@anulienka30 pohoda....len si pisala o nocnej...a ta nie je o polnoci...vdaka Bohu za drevenicu a samostatne byvanie
@stulrajterova jaaaaj, poobednu som myslela 🙂
@stulrajterova tak je u vas nieco zle... mne susicku ledva pocut a pracka ked mi zmyka tak v dome ani neviem a to frci na 1600otacok Na case vymenit spotrebic, alebo ho spravne postavit.
@simca06022011 Inak ono su vraj tri typy susiciek, prosim napises aku presne mate? Ked je taka tichucka, tiez rozmyslam na kupou, vdaka 🙂 https://www.spotrebitelskytest.sk/magazin/preco...
@tomaskovamaminka tichucka nie je ale nerobi buchot ze ju pocuje suseda. Lebo samozrejme pocujes fukanie aj to ako sa prevaluje to pradlo v nej. CO narobi fakt buchot su kadejake lopticky v susicke, alebo ked trieskaju zipsy a kadejake kovove veci. Ja mam miele susicku, nejake t1 twr.. ale uz pomaly dosluhuje. Tiez pozeram po novej, teraz zacala posledny mesiac robit divny zvuk a to bude podla vsetkeho cerpadlo (ale uz ma odsusenych par tisic hodin...) , neviem ci sa mi chce ist do takejto investicie a a nekupim si prave nieco lacnejsie :D
@anulienka30 ahojte.No môj názor,že možno to naozaj počuť.Nasťahovali sme sa do paneláku a nás sused pod nami Peru a susia vkuse a neskutočne to počuť naozaj aj keď sme kúpili byt a počuli sme to vecer keď sme ešte prerabali sme sa zamýšľali čo to je za hluk či nejaké čerpadlo.Buchalo to moc isli sme na chodbu a tam tiež.Povedali sme si hneď,že a to takto huci nejaké čerpadlo tak sa odvolané zo zmluvy lebo tak sa nedá fungovať po večeroch takto počúvať.Nakoniec sme zistili,že sušička lebo sme sa suseda opýtali pod nami že či aj oni počujú a on prvej zatĺkal alw potom priznal že ich sušička.Nemam problém do 22:00 ale oni susia vkuse😓pridem z prace huci ok beriem vecer po 22:00huci ráno o 5:00ja vstávam huci neviem aký program ale je to neúnosné 😓sme tu nový v paneláku nechcem byt za hlúpu,že sa sťažujem ale budem musieť ísť povedať pánovi,že sa to nedá nech si kľudne príde počúvať.Nech susi ale do 22:00 nie potom….ja sa toez snažím byt ticho nerušiť ich ale im to stále ide neviem čo robiť tiež poraďte.Nwchcem byt za hlúpu že sa sťažujem,alw naozaj to počuť dost a to nepreháňam ved mám zdravý rozum chápem,že je to normálne ale nie takto v noci
@natasaaaa tak to mi je jasne, ze v noci to vadi...ja nesusim v noci....to by ma ani nenapadlo...
len u nas zacala suseda vyvadzat az po piatich rokoch co mame susicku, tak to mi bolo divne....a stale je ju pocut rovnako, nemam pocit, ze viac buchoce ako ked sme ju kupili, co u pracky nemozem povedat, ta nam buchoce riadne...
muz sa to snazil aj nejako odizolovat, ale myslim, ze to nemalo ziadny efekt...snazim sa susit cez den, maximalne do osmej
@anulienka30
@anulienka30 kiežby to nás sused urobiť že do 20:00bude😀 ale budeme musieť mu ísť znovu pripomenúť či nieje možné s tým niečo urobiť a v noci to nezapinat🙈neviem či používajú nejaký nočný lacnejší prud ale včera vecer išla do 1rana🙈môj muž už povedal že asi sa každý den musia pocikavat keď vkuse ide fakt som to ešte nikdy nezazila aby niekto takto pral a sušil každý boží den 🤷🏻♀️🙈🙂verím že to date dokopy aj vy so susedkou a ja s tým mojim😀😀

@stulrajterova prepac, ale spotena z prace by som isla urcite do sprchy aj o polnoci