Susedia mi zhadzujú sušiak na chodbe. Čo mám robiť?
ahoo´jte dievčatá, mám problém so susedmi vo vchode. bývam na prízemí kde nemám balkon. problémom v zimnom období je sušenie prádla ved to poznáte. ked ho suším v byte, tak mi byt zahltí pleseň. takže si prádlo suším cez deň pred dverami na sušiaku, ktorý ani neotváram takže sa prádlo suší len v strede. jeden alebo viacerí susedia s tým majú asi problém tak mi prádlo hádžu na zem aj so sušiakom. už ma to naštvalo, takže som bola nútená napísať text s týmto znením: ak máš problém nerieš si ho hádzaním prádla a sušiaka o zem, prádlo a sušiak ti nič nespravilo a ani ti v ceste k tvojmu bytu nezavadzia. ináč som nútená vzniknutú škodu ti dať k náhrade.
myslím tým, že prádlo musím znova oprať, čo stojí ma nejaké tie eurá navyše a aj jeden sušiak mi už zničili. takže sa nedá používať na sušenie.
ako by ste to riešili vy? som z toho zúfalá, keby som mala balkon tak si ho suším tam.
podotýkam že sa vo vchode s nikým nebavím max. sa pozdravím a celý deň sedím len doma.
dakujem
@klsmat reagujes na x rokov starú tému
@monsterablue @aandrea9
Keby vám prišla kontrola, dostanete všetci pokutu. Sušiak nemôže byť na chodbe. Predstav si že začne horieť. To budú ľudia bežať cez sušiak?
@dominikamacakova dnes čítam túto starú tému, lebo som neskutočne nasratá. Bývame v cca 50r.bytovke, na vrchu sú nadstavené dva rovnaké podkrovné vlhké byty. V jednom ja, v druhom suseda, ktorá suší prádlo na chodbe. Naša bytovka má vonku záhradu, kde sú klasické sušiaky T 4ks, na každom 6 šnúr. Momentálne je okolo 33°C, minulý týždeň som mala službu, od piatku do nedele som nakúkala, kedy umyť, tam furt sušiak s upečenými trenkami. Prišiel opäť víkend, v piatok večer ideme z kúpaliska, na úzkom schodišti sušiak, nesieme tašky, balík z pošty, pokazené svetlo, takže po tme. Keď syn narazil do sušiaka, okamžite, v sekunde vyšla z bytu a pozdravila nás🤭. Ťuk, ťuk. Je leto! 33°! Ráno sme odchádzali, pred nami protestne vyniesla včerajšie prádlo so sušiakom von. Mne jej prádlo nevadí, mne jej prádlo zavadzia! A smrdí. Vlhko je tam ako v maštali🤮