icon

Susedia mi zhadzujú sušiak na chodbe. Čo mám robiť?

maca793
28. dec 2010

ahoo´jte dievčatá, mám problém so susedmi vo vchode. bývam na prízemí kde nemám balkon. problémom v zimnom období je sušenie prádla ved to poznáte. ked ho suším v byte, tak mi byt zahltí pleseň. takže si prádlo suším cez deň pred dverami na sušiaku, ktorý ani neotváram takže sa prádlo suší len v strede. jeden alebo viacerí susedia s tým majú asi problém tak mi prádlo hádžu na zem aj so sušiakom. už ma to naštvalo, takže som bola nútená napísať text s týmto znením: ak máš problém nerieš si ho hádzaním prádla a sušiaka o zem, prádlo a sušiak ti nič nespravilo a ani ti v ceste k tvojmu bytu nezavadzia. ináč som nútená vzniknutú škodu ti dať k náhrade.
myslím tým, že prádlo musím znova oprať, čo stojí ma nejaké tie eurá navyše a aj jeden sušiak mi už zničili. takže sa nedá používať na sušenie.
ako by ste to riešili vy? som z toho zúfalá, keby som mala balkon tak si ho suším tam.
podotýkam že sa vo vchode s nikým nebavím max. sa pozdravím a celý deň sedím len doma.
dakujem

Strana
z2
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
23. dec 2023

@maca793 no ja neviem. Bývame na prvom, nemáme balkón ale v živote by mi nenapadlo sušiť prádlo na schodišti 🤦‍♀️

luliu
23. dec 2023

@klsmat reagujes na x rokov starú tému
@monsterablue @aandrea9

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
23. dec 2023

@luliu nevšimla som si dátum 🙈🙈🙈🙈

klsmat
23. dec 2023

@luliu dnes mi to vyskočilo a nevšimla som si dátum. 🤔

dominikamacakova
23. dec 2023

Keby vám prišla kontrola, dostanete všetci pokutu. Sušiak nemôže byť na chodbe. Predstav si že začne horieť. To budú ľudia bežať cez sušiak?

jarmilaj
29. jún 2024

@dominikamacakova dnes čítam túto starú tému, lebo som neskutočne nasratá. Bývame v cca 50r.bytovke, na vrchu sú nadstavené dva rovnaké podkrovné vlhké byty. V jednom ja, v druhom suseda, ktorá suší prádlo na chodbe. Naša bytovka má vonku záhradu, kde sú klasické sušiaky T 4ks, na každom 6 šnúr. Momentálne je okolo 33°C, minulý týždeň som mala službu, od piatku do nedele som nakúkala, kedy umyť, tam furt sušiak s upečenými trenkami. Prišiel opäť víkend, v piatok večer ideme z kúpaliska, na úzkom schodišti sušiak, nesieme tašky, balík z pošty, pokazené svetlo, takže po tme. Keď syn narazil do sušiaka, okamžite, v sekunde vyšla z bytu a pozdravila nás🤭. Ťuk, ťuk. Je leto! 33°! Ráno sme odchádzali, pred nami protestne vyniesla včerajšie prádlo so sušiakom von. Mne jej prádlo nevadí, mne jej prádlo zavadzia! A smrdí. Vlhko je tam ako v maštali🤮

Strana
z2