Susedove deti či stádo slonov?
Ahojte baby potrebujem radu lebo uz ozaj mi asi prasknu nervy. Mame maly utulny 1 izbacik kde si spokojne nazivame, oddychujeme. Nad nami byval sused ktory chodil domov kazdy druhy tyzden a jeho zlozvyk bol ze dupal a to chodil hore dole po byte. Dupal a to doslovne. Potom byt predal a teraz sa tam nastahoval chlap zo zenou a dvoma detmi. Jedno moze mat tak 10 druhe 14. Rodicia spavaju v obyvacke a decka maju zvlast izbu kedze ten byt je mensi od nasho. Ale k veci. Zozaciatku kym tu nebyvali bolo fajn ale poslednu dobu mam pocit, ze tam zije stado slonov a nie ludia. Ich deti permanentne dupu ale nie, ze len dupu to sa normalne plafon otriasa jak dupu. Teraz si naslu zabavu dupat z izby do izby. Toto mame od rana do vexera a kolko krat aj do 10, 11 vecera. Potom ja neviem co tam robia ale akoby premiestnovali vkuse nabytok. A to neni ze len vecer ale kludne aj rano kim sa chystaju prec. A cez vikend to ani nevravim to sa otriasa cela obyvacka az opadava omietka. Vcera sa partner uz tak vytocil, ze im pobuchal zospodu nachvilu to ustalo a dnes znova.
Uz som rozmyslala zajst za nim a slusne ich poziadat ci by deckam nemohli vysvetlit, ze po izbe sa da chodit aj bez toho aby susedom padal strop na hlavu ale nechcem aby vznikali hadky. Co mam robit
@bielavlcica napisala si do rana do vecera, 7 dni v tyzdni.......my nevieme kolko ste doma, nakoniec sa mozno len v tu dobu doma stretnete a mimo toho casu je ticho (co predpokaldam, kedze su asi v skole a v praci)......
chodenie sa proste ozyva, aj buchanie dveri...vidno, ze ste bezdetni a ako som citala vadi vsetko.....by som chcela vediet, co by ste vraveli inde (lebo ej to podobne....)....
zvlastne, ze dupal aj ten predtym...ver, ze by dupali aj keby tam bol niekto iny.....
@bielavlcica nemyslim si, ze strop mate odizolovany, kedze pocujes dupot. Keby tam bola krocajova izolacia, nepocujes nic.
Apropo, pre vsetky mudrlantky, ktore ti radia, ze si mas odizolovat strop - izoluje sa tam, odkial ide hluk, teda v tomto pripade podlaha, nie strop. Opacne to velky vyznam nema. Okrem toho, zvuk sa siri aj bocnymi konstrukciami a spojmi, cize mozno by si mierne stlmila zvuk z dupotu, ale trieskanie dverami budes pocut nadalej, kym drahym susedom nevysvetlis, ze dvere maju aj klucku. 😉
@sorciera24 ja byvam casto doma kedze pracujem z domu. Predchadzajuci sused co tam byval dupal sice ale nie tak jak oni navyse nedupal cely den a chodil kazde dva tyzdne domov ale toto tu je permanentne dokola. Dnes som stretla ich otca vonku, vravim mu, ze im veci padaju zo susaka na moje auto a on na mna kukal jak puk a ze co on s tym. Tak som povedala ze nic. A bolo po rozhovore.
Poradim ti, zober lyzicku a poklep po radiatorovej rure, cely vchod das do pozoru 😂

Nie myslim to tak ze vzdy ked sme doma tak to takto je