icon

Súťaž : Hľadaj drobčeka v obchodoch pokračuje!

voda_drobcek
26. mar 2011

Pre vysoký záujem pokračujeme v súťaži: "Hľadaj Drobčeka v obchodoch", ktorá potrvá od pondelka 28.3. do stredy 30.3.
Ak pri nakupovaní vo vašom obchode narazíte na novú fľašu dojčenskej vody Drobček, urobíte fotku vašim mobilom, alebo fotoaparátom a pridáte ju do tejto diskusie, s miestom, kde ste ju našli, môžete vyhrať.

Denne vyberieme 10-tich výhercov, ktorí dostanú balík ( 6x1,5L ) dojčenskej vody Drobček a krásne žlté tričko s logom Drobček. Prví 5ti, ktorí pridajú fotografiu po 10 00 hod a ďalší 5ti po 18 00 hod vyhrajú cenu od Drobčeka.
Výhercov budeme kontaktovať Internou poštou a v najbližších dňoch im výhru osobne privezú zamestnanci Drobčeka.

Pravidla súťaže:
Do súťaže sa môžete zapojiť iba raz. Vyhrať v tejto súťaži môžete iba raz.Tí, ktorí už vyhrali v tejto súťaži, nemôžu vyhrať znova.
Ak by sa v niektorý deň nenaplnil počet výhercov, výhry prechádzajú do ďalšieho dňa. Výherca musí zverejniť fotografiu z obchodu, na ktorej je nová fľaša dojčenskej vody Drobček a miesto obchodu (mesto, mestská časť, dedina), kde ste Drobčeka našli.

Tešíme sa na vaše fotky!

Strana
z3
radlinka
30. mar 2011

Drobcek v CBA Potravinach v Nitre-Chrenova.

rokesa
30. mar 2011

Kaufland - Banovce nad Bebravou

adky
30. mar 2011

Drobček vodičku v novom šate sme našli v obchode CBA na Švábskej ulici v Prešove 😉

zuzgin
30. mar 2011

mame v milk-agro , Krompachy - Hlavna ul. 🙂

vivienkata
30. mar 2011

fresh ke železniky 🙂

sue14
30. mar 2011

Kaufland Senica, Obchodná ulica

zuzkaznr
30. mar 2011

Kaufland- v Nitre na klokocine

rokesa
30. mar 2011

Kaufland -Banovce nad Bebravou

matadur
30. mar 2011

Hypernova v Bardejove

joja15
30. mar 2011

Kaufland Moldavska Kosice

voda_drobcek
autor
31. mar 2011
vivienkata
31. mar 2011

@voda_drobcek ma byt vivienkata a nie vivienkatka

voda_drobcek
autor
31. mar 2011

@vivienkata oprava vivienkata🙂 Daniela

vivienkata
31. mar 2011

@voda_drobcek dakujem a kedy sa budu rózdavat ceny ?vyhrala som aj na facebooku a este nedosla vodička a už mame posledne zasoby 🙂

voda_drobcek
autor
31. mar 2011

@vivienkata snažíme sa aktualizovať všetkých výhercov, či už facebook alebo modrý koník. Je vás veľa🙂 preto prosím všetky mamičky a budúce mamičky o strpenie. Pekný deň. Daniela

demografka
31. mar 2011

Bala, Sídlisko KVP, Košice 😵

lucia.kl
31. mar 2011

@demografka súťaž včera skončila

beja6
31. mar 2011

jeeeeeeeeeej, hura, som nesmierne rada, ze sme to stihli a ze sme sa dostali medzi vyhercov!!!! Dakujeme !!!!! 🙂

demografka
31. mar 2011

takze zase ja nic ☹ najprv skoncila skor a nestihla som poslat obrazok, vymazala som ho a teraz ked som konecne zase odfotila tak uz zase nie je... skoda len, ze svieti na stranke, ze sutaz pokracuje... mohli ste to vypnut, nevedela som, ze skoncila, az dnes konci marec...

bandurka1979
5. apr 2011

dakujemmmmmm a tesime sa .. už som odpovedala aj dodatocne na druhy mailik ... a hadam to už bude ok

Strana
z3