Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Ja som doteraz bola slušná a písala som dobrý deň posielam 5 miest ktoré odzneli 🤣🤣🤣 sa im to asi nechcelo čítať tak ma nevylosovali 🤣🤣🤣 a človek chce byt len slušný 🫠🫠🤣
@sibrez dnes to skús na hulváta a uvidíš😁
@sibrez dnes to skús na hulváta a uvidíš😁
@stanusenka Vysná Slaná
A štvrté je Vyšná Slaná
Zase bude taká dlhá pauza okolo 12:00 kvôli relácii.
Dnes počúvam aj ja prvýkrát ,lebo som doma.
Baby a to máš napísať že napr: Beluša alebo aj v Belusi píšete?
Vdaka
A štvrté je Vyšná Slaná
@sonja_ kedy teda budete posielat a sms ci watsapp vidite aj na sms ci je precitana?
@sonja_ kedy teda budete posielat a sms ci watsapp vidite aj na sms ci je precitana?
@mattuliatko30 ja až po výzve
sms aj watsapp
Nepočúval pred pár minútami niekto expres? Hovorili obec ale som ho nezachytila... Mám zapísané Malinovo, Beluša, Lipany a štvrté (asi štvrté) som nezachytila
Kedy myslite, ze daju posledne? 😏musim ist surne prec😂🫣
@mattuliatko30 Pre výzve a WhatsApp posielam iba
Nepočúval pred pár minútami niekto expres? Hovorili obec ale som ho nezachytila... Mám zapísané Malinovo, Beluša, Lipany a štvrté (asi štvrté) som nezachytila
@xenicela Vyšná Slaná
mate preciatne vcerajsie spravy??
Včerajšiu správu na WA nemám prečítanú
@sonja_ no asi az po 13 kedze teraz je relacia ci
Ani ja nemám prečítanú
@patka33 nemam :(😡
@mattuliatko30 ja som to až dnes začala počúvať ... A teda dnes odzneli ešte len 4 obce ?
Šou konci okolo 45 že? Lebo som chvíľu vypla...

Ja som doteraz bola slušná a písala som dobrý deň posielam 5 miest ktoré odzneli 🤣🤣🤣 sa im to asi nechcelo čítať tak ma nevylosovali 🤣🤣🤣 a človek chce byt len slušný 🫠🫠🤣
@sibrez 😂zlata