Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Rakytník, nestíham písať lebo pri počúvaní upratujem 😄
@stanusenka no dufam ze to stihnu do 11 mam potom vysetrenie🙈 snad stihnem aj posledne počut
Inak krásne ránko želám celej našej skupine 🌞 Dnes nové šance 🤞🤞
@stanusenka Dobré ránko 🌞 Akurát som počula reprízu zo včera 🥳
Dnes to dávajú šupom, už máme tretie. Cez čo počúvate expres? lebo ja mám pocit, že mám snáď aj minútové zdržanie. Tu už vidím odpoveď, a ja ešte počúvam pesničku. 😆 Počúvam cez ich stránku, včera som počúvala cez appku, ale tiež som mala pocit, že som pozadu.
Dnes to dávajú šupom, už máme tretie. Cez čo počúvate expres? lebo ja mám pocit, že mám snáď aj minútové zdržanie. Tu už vidím odpoveď, a ja ešte počúvam pesničku. 😆 Počúvam cez ich stránku, včera som počúvala cez appku, ale tiež som mala pocit, že som pozadu.
@xenicela cez stránku aj cez appku je to oneskorene, LIVE to majú v aute a obyčajne radia plastové
@stanusenka no dufam ze to stihnu do 11 mam potom vysetrenie🙈 snad stihnem aj posledne počut
@mattuliatko30 ja mám vyšetrenie 12:30 budem dúfať že to dr vezme rýchlikom aby som už o 13:00 počúvala deň čo vyžrebujú , spomenula som si že mám ešte 2 decembrových kamosov 🤣
@mattuliatko30 ja mám vyšetrenie 12:30 budem dúfať že to dr vezme rýchlikom aby som už o 13:00 počúvala deň čo vyžrebujú , spomenula som si že mám ešte 2 decembrových kamosov 🤣
@sibrez ja mám zajtra vyšetrenie o 12:30, dúfam že to zoberú hopom v ambulancii
@stanusenka asi áno, v podmienkach je po výzve. Či 🙆🏻♀️
@sonja_ ja stále váham... Či tak alebo tak🙈 ale večne keď som poslala hneď tak neotvorili ani nič..😀

Rakytník, nestíham písať lebo pri počúvaní upratujem 😄