Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Rakytník, nestíham písať lebo pri počúvaní upratujem 😄
@stanusenka no dufam ze to stihnu do 11 mam potom vysetrenie🙈 snad stihnem aj posledne počut
Inak krásne ránko želám celej našej skupine 🌞 Dnes nové šance 🤞🤞
@stanusenka Dobré ránko 🌞 Akurát som počula reprízu zo včera 🥳
Dnes to dávajú šupom, už máme tretie. Cez čo počúvate expres? lebo ja mám pocit, že mám snáď aj minútové zdržanie. Tu už vidím odpoveď, a ja ešte počúvam pesničku. 😆 Počúvam cez ich stránku, včera som počúvala cez appku, ale tiež som mala pocit, že som pozadu.
@stanusenka zase sme ta počuli😀😀😀
Dnes to dávajú šupom, už máme tretie. Cez čo počúvate expres? lebo ja mám pocit, že mám snáď aj minútové zdržanie. Tu už vidím odpoveď, a ja ešte počúvam pesničku. 😆 Počúvam cez ich stránku, včera som počúvala cez appku, ale tiež som mala pocit, že som pozadu.
@xenicela cez stránku aj cez appku je to oneskorene, LIVE to majú v aute a obyčajne radia plastové
@stanusenka no dufam ze to stihnu do 11 mam potom vysetrenie🙈 snad stihnem aj posledne počut
@mattuliatko30 ja mám vyšetrenie 12:30 budem dúfať že to dr vezme rýchlikom aby som už o 13:00 počúvala deň čo vyžrebujú , spomenula som si že mám ešte 2 decembrových kamosov 🤣
@mattuliatko30 ja mám vyšetrenie 12:30 budem dúfať že to dr vezme rýchlikom aby som už o 13:00 počúvala deň čo vyžrebujú , spomenula som si že mám ešte 2 decembrových kamosov 🤣
@sibrez ja mám zajtra vyšetrenie o 12:30, dúfam že to zoberú hopom v ambulancii
Chmeľovec
Chmeľovec
Chmeľovec, dnes to ide extrémne rýchlo 😀
@sibrez prosim dnes kolko uz hlasili
Litmanová
Litmanová
Litmanová
Litmanová ?
Čakáte na výzvu? 😄
Čakáte na výzvu? 😄
@stanusenka asi áno, v podmienkach je po výzve. Či 🙆🏻♀️
Keď ja mám tu výzvu oneskorenú :(
@stanusenka asi áno, v podmienkach je po výzve. Či 🙆🏻♀️
@sonja_ ja stále váham... Či tak alebo tak🙈 ale večne keď som poslala hneď tak neotvorili ani nič..😀
Online boli 8:55 naposledy
kedy posielal vcera Milos?