Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Keď ja mám tu výzvu oneskorenú :(
@sibrez ja neviem či som pozadu, nepovedali čas aby som mohla podľa mojich hodín určiť o koľko som🫢
@sonja_ ja som poslala aj skor mne nikdy necitali ked som poslala az po
@mattuliatko30 dufam ze stihnu vyzrebovat do pol potom idem do mesta a budem soferovat🙈
@sonja_ ja stále váham... Či tak alebo tak🙈 ale večne keď som poslala hneď tak neotvorili ani nič..😀
@stanusenka ani mne..tak neviem,ja pošlem hneď ako začnú hovoriť...a možno niektorí nečítajú podmienky a posielajú hneď ako počujú 5. keď to tak hovoria moderátori.
@mattuliatko30 včera hovorili že im chodí veľmi veľa správ...to nendju šancu všetko vidieť...
Napíšte niekto prosím, keď bude výzva, pre nás oneskorencov, nemám inú možnosť ako cez stránku počúvať :/
@mattuliatko30 včera hovorili že im chodí veľmi veľa správ...to nendju šancu všetko vidieť...
@sonja_ ja som včerajšiu správu našla prečítanú dnes
Uz by mohli volať potom mam do 13-tej voľno od ostražiteho počúvania.😄 Keď nevyhram novy telefon tak by mohol byť ten mesiac života zadarmo. Som 1.12.
Uz by mohli volať potom mam do 13-tej voľno od ostražiteho počúvania.😄 Keď nevyhram novy telefon tak by mohol byť ten mesiac života zadarmo. Som 1.12.
@mathaky držím palce🤞🤞

@stanusenka asi áno, v podmienkach je po výzve. Či 🙆🏻♀️