Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Keď ja mám tu výzvu oneskorenú :(
@sibrez ja neviem či som pozadu, nepovedali čas aby som mohla podľa mojich hodín určiť o koľko som🫢
@sonja_ ja som poslala aj skor mne nikdy necitali ked som poslala az po
@mattuliatko30 dufam ze stihnu vyzrebovat do pol potom idem do mesta a budem soferovat🙈
@sonja_ ja stále váham... Či tak alebo tak🙈 ale večne keď som poslala hneď tak neotvorili ani nič..😀
@stanusenka ani mne..tak neviem,ja pošlem hneď ako začnú hovoriť...a možno niektorí nečítajú podmienky a posielajú hneď ako počujú 5. keď to tak hovoria moderátori.
@mattuliatko30 včera hovorili že im chodí veľmi veľa správ...to nendju šancu všetko vidieť...
Bude to podľa mňa po pol do 11 určite
Napíšte niekto prosím, keď bude výzva, pre nás oneskorencov, nemám inú možnosť ako cez stránku počúvať :/
Vždy nadviažu na nejakú pesničku o láske čo pustia. Tak neviem či to bude teraz
@mattuliatko30 včera hovorili že im chodí veľmi veľa správ...to nendju šancu všetko vidieť...
@sonja_ ja som včerajšiu správu našla prečítanú dnes
Už volali?
Lebo som u lekara zrovna, tak neviem kedy vyhlásili
Toto je pesnička o láske či ? 🤣🤣🤣
Toto je pesnička o láske či ? 🤣🤣🤣
@sibrez akurát som rozmýšľala, že či dajú po Elane 😀
Tej kráske na pražskom orloji odkážte že o ňu vôbec nestojím 😁
Podľa mňa to pôjde po tejto pesničke
Mne ešte hra pesnička 🤣🤣🤣🫠🫠🫠🫠
A nie 😂😂
Tak čakáme na slovensku pesničku o láske 🤣🤣🤣
Posrali to... Tak oni po kráske na pražskom orloji nedajú výzvu tsaaa 🤣🤣🤣
Zeby táto bola o láske ? Eros 😍😊 to dali naschvál aby sme nerozumeli 🤣
Uz by mohli volať potom mam do 13-tej voľno od ostražiteho počúvania.😄 Keď nevyhram novy telefon tak by mohol byť ten mesiac života zadarmo. Som 1.12.
Zase...Eros Ramazzotti? Po ňom dajú😄
Uz by mohli volať potom mam do 13-tej voľno od ostražiteho počúvania.😄 Keď nevyhram novy telefon tak by mohol byť ten mesiac života zadarmo. Som 1.12.
@mathaky držím palce🤞🤞

@stanusenka asi áno, v podmienkach je po výzve. Či 🙆🏻♀️