Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Reklama, tak po nej už by mohli
Nič ďalšia pesnička 🙆🏻♀️🤣
Tak teraz to už isto bude 😍
@stanusenka no už musia, lebo to potom neviem aký kaliber pesničky o láske by ešte chceli vytiahnuť 🤣
@xenicela že by táto čo hrá? 😍
@mojsa123456 už 4
@sonja_ prosim ja mam dve boli by ste dobrá napísať dakujem
Tak teraz to už isto bude 😍
@stanusenka a nič zase pesnička, nakoniec to bude až po 11 vyhlásia do 11 a potom budú volať po 11
Ale no...
@stanusenka no už musia, lebo to potom neviem aký kaliber pesničky o láske by ešte chceli vytiahnuť 🤣
@xenicela prosim vas dobre mam zapísané dievčatá pomôžte mi: chmelovec litmanova sala moravský svätý jan a rakytnik
@mathaky držím palce🤞🤞
@stanusenka este nepovedali?uz som dorazila do cakarne sluchadko som dala do ucha😂😂😂 snad ma este nezavolaju🙈
@xenicela prosim vas dobre mam zapísané dievčatá pomôžte mi: chmelovec litmanova sala moravský svätý jan a rakytnik
@mojsa123456 neviem či chcú podľa poradia, ak áno tak poradie takto:
Šaľa
Moravský svätý Ján
Rakytnik
Chmeľovec
Litmanová
Posielame
uz
Práve vyzvali na posielanie
@mojsa123456 neviem či chcú podľa poradia, ak áno tak poradie takto:
Šaľa
Moravský svätý Ján
Rakytnik
Chmeľovec
Litmanová
@xenicela Rakytník ci rakytnik
Rakytník
Zatiaľ si nič neprečítali. Stále píše že online boli 8:55
Všimla som si, že časovo je to každý deň rovnako. Jeden deň je výzva pred 11h a druhý deň tesne po 14h.
Zatiaľ si nič neprečítali. Stále píše že online boli 8:55
@sibrez presne aj ja pozeram
@sibrez presne aj ja pozeram
@mattuliatko30 majú kedy po správach a ešte 3 pesničky potom
Všimla som si, že časovo je to každý deň rovnako. Jeden deň je výzva pred 11h a druhý deň tesne po 14h.
@zuzanar2 a dnes kedy budu volat asi?
@mattuliatko30 majú kedy po správach a ešte 3 pesničky potom
@misha1986 uz su online
už sú online

Zase...Eros Ramazzotti? Po ňom dajú😄