Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Okres Považská Bystrica a trenčiansky kraj tak?
@sonja_ ano pri Pb drzme si palceky a napiste ak vyhrate tfuj tfuj🙏🙏🫶
Podľana už dopredu sú vybratý ľudia ktorí to vyhrajú
@sonja_ moje už všetky 🤣 ale čo som spravila, poslala som správu a potom pozerám že nedopisanu 🤣🤣🤣🤣
@januska1994 upps to fakt to v tom strese 😆
@sonja_ ano pri Pb drzme si palceky a napiste ak vyhrate tfuj tfuj🙏🙏🫶
@mattuliatko30 zatiaľ ešte ani nevideli 😏
Podľa mňa už niekomu volajú. Škoda no, fakt neviem kedy teda treba poslať aby sme boli vyžrebované 🙈
@sibrez ja som prvú poslala na 14:05 cez WhatsApp a druhú cez správy hneď na to. Prvú správu výberu alebo generátor?
A zase nič...už idú
No čo ženy vyhrali ste?
@sonja_ baby skoro som odpadla, a to nie ja.. 🙈 do psej matere 😂
@stanusenka už som myslela na teba do prcic
@stanusenka nie vy 😀
@patka33 no tak mi srdce bije a nič z toho🙈 lebo v piatok povedali že volajú Ladislava tuším a až potom zvonili, ja som myslela, že teraz idú mne volať.. Lebo písala som aj meno už v sms 😀
@sibrez ja som prvú poslala na 14:05 cez WhatsApp a druhú cez správy hneď na to. Prvú správu výberu alebo generátor?
@januska1994 ja tiez neviem ako to funguje ja som poslala este 13.53 aj precitali hned a nic. neviem tak smad nabuduce zajtra znovu piseme🫶
@patka33 ja tiež ,že máme tu nejaku Stanku 🥰
@sonja_ baby skoro som odpadla, a to nie ja.. 🙈 do psej matere 😂
@stanusenka 🥹🥹
@januska1994 ja tiez neviem ako to funguje ja som poslala este 13.53 aj precitali hned a nic. neviem tak smad nabuduce zajtra znovu piseme🫶
@mattuliatko30 ja 13,52
Baby vy ste niektoré teda skôr posielali ešte pred 14? Ja až po 14:05
@sandra811 gratulujeeeeeeeeem tak superko a kedy si posielala spravu? velmi sa teším , že je to jedna z nás, a ako to prebiehalo popíš nám proces 😀
@sibrez ďakujem😊 hneď ako vyhlásili že sa môžu tak som poslala na whatsappe spravu, hned ju precitali. A cca do 5tich minút od odoslania mi volali, ze som vyhrala chceli vediet tych 5 obci, odkial som a ze mam ostat na linke ze do 30 sekund bude zivy vstup😊
@sibrez ďakujem😊 hneď ako vyhlásili že sa môžu tak som poslala na whatsappe spravu, hned ju precitali. A cca do 5tich minút od odoslania mi volali, ze som vyhrala chceli vediet tych 5 obci, odkial som a ze mam ostat na linke ze do 30 sekund bude zivy vstup😊
@sandra811 a ešte prosím počúvaš cez internet rádio? alebo máš fyzicky rádio? zaujíma ma len či ozaj vyberajú najrýchlejších alebo žrebujú. Ešte raz ti silno gratulujem. 😍

Podľa mňa už niekomu volajú. Škoda no, fakt neviem kedy teda treba poslať aby sme boli vyžrebované 🙈