Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
@sibrez ďakujem😊 hneď ako vyhlásili že sa môžu tak som poslala na whatsappe spravu, hned ju precitali. A cca do 5tich minút od odoslania mi volali, ze som vyhrala chceli vediet tych 5 obci, odkial som a ze mam ostat na linke ze do 30 sekund bude zivy vstup😊
@sandra811 ja som tiež hneď v sekunde po výzve poslala ale nevideli...Ja si myslím že nezrebuju, lebo to rýchlo hneď volajú podľa tohto 😉 Tak skúsime opäť zajtra 🙃 Ešte raz blahoželám 🥳
@sibrez ďakujem😊 hneď ako vyhlásili že sa môžu tak som poslala na whatsappe spravu, hned ju precitali. A cca do 5tich minút od odoslania mi volali, ze som vyhrala chceli vediet tych 5 obci, odkial som a ze mam ostat na linke ze do 30 sekund bude zivy vstup😊
@sandra811 gratulujem 😍 ja som myslela, že nikto z nás... Tak aspoň, že to malo tu medzi nami zmysel, teším sa 🤗
Prosím ťa o koľkej presne si poslala? 😀
@sandra811 gratulujem 😍 ja som myslela, že nikto z nás... Tak aspoň, že to malo tu medzi nami zmysel, teším sa 🤗
Prosím ťa o koľkej presne si poslala? 😀
@stanusenka ďakujem❤️ 14:08 presne😄 a 14:12 mi volali
@sandra811 ďakujem 🙂 tak podľa mňa buď žrebujú alebo náhodne vyberu 😁 ja som pre istotu ešte po výzve poslala, a to 14:08 tak som z toho jeleň😂 každopádne teším sa, ešte máme čas vyhrať🤗
@sandra811 ja som posielala 14.05 takze neviem ci to je o rychlosti alebo zrebuju alebo len tak nahofne nejaku otvoria tak snad zajtra sa zase na niektoru usmeje stastie a gratulujem k vyhre❤️🫶
@sandra811 gratulujeeeeeem paráda ja som poslala o 14:05 sms
@sandra811 ja som posielala 14.05 takze neviem ci to je o rychlosti alebo zrebuju alebo len tak nahofne nejaku otvoria tak snad zajtra sa zase na niektoru usmeje stastie a gratulujem k vyhre❤️🫶
@mattuliatko30 ja som tiez ako povedali o 14:05 som posielala sms
Podľa mňa už niekomu volajú. Škoda no, fakt neviem kedy teda treba poslať aby sme boli vyžrebované 🙈
@sibrez ahojte dnes uz hovorili prosim priam som peisla od lekara rak som nepovuvala ale uz sedim pri Radiu😂
@sibrez ahojte dnes uz hovorili prosim priam som peisla od lekara rak som nepovuvala ale uz sedim pri Radiu😂
@mattuliatko30 ja som počúvala ale medzi tým vystrojila starších do školy - rozumej podala im dáždniky a zavrela za nimi dvere😁 takže som nič zatiaľ nepočula
Už asi idú vyhlásiť🤗
Už asi idú vyhlásiť🤗
@stanusenka držím palce dievčatá nech to vyhrá dnes niektorá z vás❤️😊
@stanusenka držím palce dievčatá nech to vyhrá dnes niektorá z vás❤️😊
@sandra811 ďakujeme Stanka 🤗
@sandra811 ďakujeme Stanka 🤗
@stanusenka neviete kolkokrat este budu zrebovat ?
dobre ranko baby , drzme si palce uz som sa tesila kedy zacneme sutazit 🙂
@stanusenka neviete kolkokrat este budu zrebovat ?
@mattuliatko30 v piatok posledný krát
Máme prvé Štrba
Štrba....uz bolo nieco predtym?
Drzim palce baby. Štrba
Ako teda budete posielať? Až po výzve? 🙈 Keď ráno povedal opäť, že hneď, ako budete počuť piate posielajte.. 😄
Ako teda budete posielať? Až po výzve? 🙈 Keď ráno povedal opäť, že hneď, ako budete počuť piate posielajte.. 😄
@stanusenka po výzve až, ja som nepočula žeby povedal hneď ako budete počuť posledné piate. A budete posielat aj cez whatsapp aj sms? Ja si myslím, že sa može iba cez jedno
@stanusenka aj ja teraz rozmýšľam že kedy posielať
@stanusenka po výzve až, ja som nepočula žeby povedal hneď ako budete počuť posledné piate. A budete posielat aj cez whatsapp aj sms? Ja si myslím, že sa može iba cez jedno
@misha1986 ja som počúvala pozorne a teda počula som, akonáhle budeme počuť piate máme poslať.. Tak som z toho pako 🙈
@stanusenka ja posielam hned ako pocujem a apotom aj po vyzve🙈😂
@stanusenka aj ja teraz rozmýšľam že kedy posielať
@patka33 podla mna nemaju sancu zrebovat, ved tam pride toho vela aj cezz watsapp aj sms neviem ako to spajaju
@patka33 podla mna nemaju sancu zrebovat, ved tam pride toho vela aj cezz watsapp aj sms neviem ako to spajaju
@mattuliatko30 no aj ja si myslim

@sandra811 a ešte prosím počúvaš cez internet rádio? alebo máš fyzicky rádio? zaujíma ma len či ozaj vyberajú najrýchlejších alebo žrebujú. Ešte raz ti silno gratulujem. 😍
@sibrez v telke mam pustene radio a ked som mimo domu tak cez mobil😊