Svadba na prvý pohľad je naozaj, alebo sú to herci ?
Ahojte zienky prosím na začiatok ma nevysmejte za to že to pozerám ale mna to naozaj baví 😀 kto to ešte pozera ? Čo myslite ako to je ? Je to naozaj alebo sú to len herci a všetko je hrane ? Mna to fakt zaujíma niekedy podľa ty z reakcii a emocii dotyčných by som aj uverila že to je naozaj ale zas na druhu stranu mi to pride strašne pritiahnuté za vlasy😀
@evamea Ja našťastie nežijem z anonymných nickov a z ľahkých programov. Takže mna podobna .... nerozhádže.😉
@777januska777 Tvoj nazor ti neberiem. Ja nikoho neodsudzujem a nikde. Slusne som podotkla ze cas sa da tráviť aj zmysluplnejšie. Akurát mlada pani ci slečna je uz o inom.
A nie nie som lepšia nez ini. Ale ano mozno viem viac v urcitej oblasti ako ini ako zase ti ini môžu nieco naucit mna.😉
@evittam ja som ti velmi vdacna za tvoje rady, uz si mi vela krat nevedomky pomohla...
Vobec sa mi nepaci ako sa ta tu niektore snazia zosmiesnit.
@mostlyharmless To neries. Musia sa niekde realizovať ked uz ani tie duchaplne programy nezaberajú. Ako som napisala našťastie mam plnohodnotný pracovný aj súkromný zivot nejake anonymne ...su mi ukradnute.
No a sak je to kazdeho osobna vec, ja tiez som to videla, ale len prvykrat, mna to nejako nebavi, neviem radsej si pozriem nejaky kvalitny film, nieco pri com vypnem. Ale to, ze niekto pozera nieco taketo tak ja to akceptujem 🙂
@evittam a ty si prečo na to klikla ? Evidentne ta to zaujimalo takze sa tu prosím nehraj na inteligntu ja som založila normalny príspevok žiadnu hlúpu otázku , mna to pozerať bavi chcela som o tom podiskutovat s ostatnými ktorí to sledujú . Inteligencia sa nehodnotí podľa toho kto ake programy pozera ;) a teda ty sama nou moc neprekvitas keď nás čo pozeráme tento program považuješ za hlúpych ale sama si v tejto diskusii skončila 🙂 ja keď niečo považujem za hlúpe ani to nečítam a prejdem okolo 🙂 teba to tiež zrejme zaujimalo . Pekny večer 😊
Každého je jeho vec čo pozerá. Za to že to je hrané a tvári sa to že to je naozaj, ešte neznamená že to nebudem pozerať. Téma je dobrá že páriť ľudí podľa vedy lebo to je o tej chémii. To je kľúč k tomu že čo ľuda nechápu že slušné ženy idú po grázloch a slušný jej dvorí toho nechce... To je to, tá chémia a oni na základe toho ich spájajú, musíte voňať, chutiť atď. Nemyslím parfém ale príťažlivosť.
Autorka:
Mne sa to lúbi a je to dobré. Pozerával som aj Take Me Out, Mama ožeň ma, Láska na celý život. Bavia ma tie veci okolo vzťahov a je mi jedno či to je ozajstné alebo vymyslené. Alebo to môže byť aj pol na pol že aj sa ľudia hlásia ale aj herci to hrajú. Je tam vôbec kontakt na konkurz? Dá sa tam hlásiť? Lebo nepostrehol som. Ešte dávnejšie bolo to srdcové záležitosti a to bolo ozajstné lebo som sa prihlásil, normálne došiel kameraman že nahráme prezentáciu (také čo vidíte že sa predstaví, ukazuje záľuby, chodia hore dole po parku).
@bee_99 ako nehnevaj sa,taj on je starý, sivý podnikateľ,ale to ,ze ona robila aj slapku je ok? ona sa tam nemala hlásiť! a su aj páry kde je vekový rozdiel 10r a vsetko je v pohode,kto vie co ona by chcela s takou minulosťou,princa ? hlavne,ze povedala,ze na výzore nezáleží...m
Ináč taká žena čo v minulosti bola prostitútka (okrem toho že hrozí nákaza pohlavnými chorobami) pravdepodobne aj rýchlo vymení partnera alebo by mala bokovky že? Taká má určite veľa kamarátov hlavne mužského pohlavia.
@79viktoria79 az dnes som citala v novom case cele je to zle.. 🙆 ale ta baba neni vôbec sympatická
Baby ked si chcem pozrieť tu tretiu časť neviete prečo to nie je v archíve ? Alebo neviete kde by som to pozrela?
@bee_99 39 ročný muž je už starý chren ? Môj ex mal 50 , ja 32 .... a čuduj sa , vek bol úplne ok
@veronika4495 inak deti v škôlke majú častokrát hodnotnejšiu diskusiu ako my dospelí 😂
@bambulienka25 Ako sa vola americka verzia? dakujem
@bambulienka25 Dakujem

@evittam prepac.. Kto tu stoji o tvoj zakomplexovany nazor.. Ako sa to dotyka témy svadba na slepo.. Ja ta nekritizujem za to ze vecer studujes dokumenty.. A kto ti dal pravo odsudzovať ma ked ma nepoznas.. A ked mas pocit ze tym ze radis zenam na Mk niekolko rokov to je neuveritelny prinos pre tvoj karierny zivot zapis si to do CV ak nemas nic konkretne k teme chod sa ucit po hebrejsky alebo sleduj dokumenty o zbierani znamok..