Svadba - západné Slovensko
Ahojte milé zienky,
Malé nejaký dobry tip na svadbu na západnom Slovensku? Okolie dunajska streda, Samorin.
Chceli by sme ju v lete, niekde vonku - samozrejme nech je V krásnom prostredí, niekde pri jazierku, peknej záhrade.
Hľadám ako môžem, ale už som zúfalá 🙈.
Ďakujem pekne 🙂
@xeniii Jasne, vsak aj na stranke maju kontaktny formular, pockaj poslem ti.
Tuto:
https://www.palarikovo.lesy.sk/kontakt.html
Aj nam rychlo odpisali, komunikacia s nimi je tiez fajn. 🙂
@klaudiaden Inak, ako je to tam s jedlom? Robia catering oni, alebo si musíš zabezpečiť vlastný?
@sjosa Oni ti vedia zabezpečiť aj jedlo, majú vlastnú kuchyňu, čiže sa nemusíš o nič starať. Majú viacero možností – klasické slávnostné menu, bufetové stoly alebo aj niečo špeciálne podľa dohody. Ak máš nejaké požiadavky, napr. bezlepkové jedlo alebo vegetariánske menu, tak sa to dá tiež vyriešiť bez akýchkoľvek problémov 😉
Ja sa zatiaľ vydávať teda nechystám, ale tu by to bola podľa mňa pecka 😀 O nič sa nemusíš starať.
@xeniii Co ty vies, nekric hop 😀 Aj svadby tu byvaju paradne. Teda svadbu sme mali v kostole, ale hostina bola tu a keby sa nedajboze vydavam niekedy druhy raz 😀 Tak by som to tu spravila znova. Priestory maju taku elegantnu atmosferu, ale zaroven nie je prehnane luxusny, ze by si mala pocit, ze sa musis spravat ako v muzeu 😀
@klaudiaden Musim povedat, ze organizacia tu bola uplne bez problemov. A to vies, ze pri takychto akciach sa vzdy nieco pokazi, tam ale tam vsetko klaplo. Jedlo bolo vyborne a aj obsluha bola prijemna, ziadne otrávene pohlady casnikov, ako to niekde byva. 😅
@jablon_katka Ako je to tam s kapacitou? Zmestí sa tam pohodlne aj väčšia svadba, povedzme okolo 80-100 ľudí?
@sjosa Ano, zmesti sa tam aj vacsia svadba. My sme mali okolo 80 hosti a bolo to uplne v pohode, aj priestor na tancovanie bol dostatocny. Akurat si treba dopredu premysliet rozlozenie stolov, aby bolo vsetko pohodlne a nebolo to natlacene. 🙂
@gastanka32 Podľa mňa to vyzerá krásne. A pokiaľ ozaj aj tá obsluha bola milá, tak nie je o čom 😇
@sjosa Dakujem 🙂 Tiez sa nam to velmi pacilo. V podstate sme to chceli co najjednoduchsie, na tom sme sa zhodli a dohodli, tak sme boli radi. Nic zbytocne precackane 🙂 Boli velmi mili, to musim povedat.
Vy uz mate vybrate priestory?
@gastanka32 Ešte úplne nie, ale Palárikovo máme v hľadáčiku, práve kvôli tomu, že všetci tak chvália tú atmosféru a prístup. My by sme tiež chceli niečo jednoduché, elegantné, bez zbytočného cirkusu 😅 Takže tvoj koment ma len utvrdil, že to stojí za zváženie. Už len doladiť presný termín a rozpočet, klasika.
@sjosa Uplne ti rozumiem, my sme to mali nastavene rovnako, ziadne pompezne veci, len nech je to pekne, prijemne a hlavne o nas dvoch. 🙂 Tu vedia vytvorit fajn pohodovu atmosferu, nic prehnane. Drzim palce, ale ver mi, ked sa to zacne rysovat, ide to potom rychlejsie nez si myslis. 😄
@sjosa Viem sa s tym stotoznit, neboj 😀 Mali sme to podobne...Najprv sme chceli len rodinu a par blizkych, no a zrazu sa to vysplhalo na 80 ludi ani sme nevedeli ako 😅 Ale ak si to cele nastavite podla seba, tak sa da aj vacsia svadba urobit uplne v pohode a v takej pohodovej, nenutenej atmoske.
@sjosa Len som bola zvedavá 😉 Lebo to nie je vôbec tak, že by momentálne frčali veľké svadby, ale fakt si každý robí po svojom. Keď na to človek nemá, spraví si menšiu, to je jasné. A tiež som toho názoru, že je to skôr o tej atmosfére ako o počte ľudí. 😇 Keď sú tam tí, ktorých máte radi, tak to je rozhodne to najdôležitejšie.
@sjosa Len som bola zvedavá 😉 Lebo to nie je vôbec tak, že by momentálne frčali veľké svadby, ale fakt si každý robí po svojom. Keď na to človek nemá, spraví si menšiu, to je jasné. A tiež som toho názoru, že je to skôr o tej atmosfére ako o počte ľudí. 😇 Keď sú tam tí, ktorých máte radi, tak to je rozhodne to najdôležitejšie.
@xeniii No je to presne tak, ako hovoríš 🙂 Ale pozerám sa na to aj z tej druhej strany, chceme si to aj poriadne užiť, tancovačka do rána musí byť, taký som mala názor vždy a ani ho nezmením 🙂 No a na to jednoducho potrebuješ priestory, to je jasné.
@xeniii No je to presne tak, ako hovoríš 🙂 Ale pozerám sa na to aj z tej druhej strany, chceme si to aj poriadne užiť, tancovačka do rána musí byť, taký som mala názor vždy a ani ho nezmením 🙂 No a na to jednoducho potrebuješ priestory, to je jasné.
@sjosa Co sa tyka priestorov, tak my sme tiez hlavne na toto pozerali, v tom Palarikove maju ozaj super salu, dost velku aj na poriadnu tancovacku a co sa mi pacilo, ze sa to cele da pekne oddelit... Jedlo, tanec, sedenie, vonkajsia cast… Proste nemusis mat vsetko natlacene v jednej miestnosti. A vonku je krasny park, idealny na fotky alebo len tak sa na chvilu vyvetrat. Uvolnena atmosfera.
@sjosa Co sa tyka priestorov, tak my sme tiez hlavne na toto pozerali, v tom Palarikove maju ozaj super salu, dost velku aj na poriadnu tancovacku a co sa mi pacilo, ze sa to cele da pekne oddelit... Jedlo, tanec, sedenie, vonkajsia cast… Proste nemusis mat vsetko natlacene v jednej miestnosti. A vonku je krasny park, idealny na fotky alebo len tak sa na chvilu vyvetrat. Uvolnena atmosfera.
@gastanka32 Celkovo mám pocit, že takéto miesta, kde to nie je celé natlačené do jednej sály, majú oveľa príjemnejšiu atmosféru. Vieš si to celé viac užiť, máš trochu súkromia aj keď si medzi ľuďmi. 🙂 A keď sa k tomu pridá ešte pekné prostredie a príroda, to je pre mňa top.
@gastanka32 Celkovo mám pocit, že takéto miesta, kde to nie je celé natlačené do jednej sály, majú oveľa príjemnejšiu atmosféru. Vieš si to celé viac užiť, máš trochu súkromia aj keď si medzi ľuďmi. 🙂 A keď sa k tomu pridá ešte pekné prostredie a príroda, to je pre mňa top.
@xeniii Co som si ale vsimla, tak vela ludi to prostredie az tak neriesi 😀 Si zober, ze bude prsat necakane, nic s tym nespravis a von sa nedostanes. Dolezita je ta sala proste.
@xeniii Co som si ale vsimla, tak vela ludi to prostredie az tak neriesi 😀 Si zober, ze bude prsat necakane, nic s tym nespravis a von sa nedostanes. Dolezita je ta sala proste.
@klaudiaden ja si tiez myslim, nakolko tam sa travi najviac casu, ostatne je bonus 🙂

@klaudiaden Môže to tam byť veru zaujímavé. Viem s nimi komunikovať nejako aj nezáväzne? Že sa len poinformujem čo a ako?