icon

Kde sa kúpať s bábätkom na západnom Slovensku?

frida1990
6. júl 2026

Ahojte. Idem skúsiť, či existuje niekde na západnom a strednom Slovensku miesto vhodné na kúpanie pre bábätká, ktoré by spĺňalo ideálne všetky alebo aspoň väčšinu nižšie uvedených kritérií. Synček má aktuálne polroka.

- ak ide o bazén, hľadám taký, kde je voda čistená prírodne a nie chemicky, skrátka nech je to bazén naozaj vhodný aj pre citlivé bábätká. Ak jazero, voda musí byť fakt čistá a nie studená.
- dostatok tieňa
- ideálne nie hlava na hlave
- vhodná teplota vody
- príjemné prostredie

Nechceme hlavne nachytať žiadne pliagy, ja sama nemám rada verejné bazény, na druhej strane kvalita vody v našich jazerách je žiaľ vo väčšine prípadov nízka, prípadne sú studené. Viete mi niečo odporučiť?

natalka13
6. júl 2026

@frida1990 prirodne plochy kdekolvek ak su teple uz niesu 100% ciste.
Hladas nemozne nielen na Slovensku.
Zober svoj bazenik napln vodou zo sprchy acty mozes do jazera ci bazena.

amel
6. júl 2026

Hocikde...tak malému bábätku maximálne omocis nohy,predpokladam,ze ho nebudeš ponárat.

anonym_d27dab
6. júl 2026

Ty kks...tu ani GPT neporadil a povedal ,že chceš nemožné 🤣

anonym_7fcf60
6. júl 2026

@frida1990 mas naozaj nerealne predstavy. Bud sa chod okupat sama a babo nech ti ten cas postrazi niekto alebo kup maly bazenik a nech sa kupka tam.

anonym_a3652e
6. júl 2026

@frida1990 nikde v bazéne nie je voda prírodná prírodna jedine pozrieť prírodné kúpalisko jedno bolo na Záhorí, ale už by som tam nešla.Na jazero už vôbec nie.Take malé dieťa do bazeniku na balkón, alebo normálne na kúpalisko a dbať, aby sa nenapilo.Ak Bratislava a kľud málo ľudí kúpalisko Micurin v Horskom parku,alebo Lamač.Alebo Hainburg v Rakúsku, Prellenkirchen pekný trávnatý areál klus

anonym_e313a9
6. júl 2026
@anonym_a3652e

@frida1990 nikde v bazéne nie je voda prírodná prírodna jedine pozrieť prírodné kúpalisko jedno bolo na Záhorí, ale už by som tam nešla.Na jazero už vôbec nie.Take malé dieťa do bazeniku na balkón, alebo normálne na kúpalisko a dbať, aby sa nenapilo.Ak Bratislava a kľud málo ľudí kúpalisko Micurin v Horskom parku,alebo Lamač.Alebo Hainburg v Rakúsku, Prellenkirchen pekný trávnatý areál klus

@anonym_a3652e neviem či je mičurin v prevádzke, ale voda tam bola ako ľad. Lamač je natrieskaný, lebo Rosnička v dúbravke este nie je dokončená, majú sklz a otvoria najskor v 2. polovici júla
také maličké dieťa na kúpaliská ani nepatrí, lebo každú vodu musia chlorovať, býva tam veľmi veľa ľudí a ktorému dieťatku to prospieva ? (ruch, krik, vreskot detí, voda kde sa vymáča tisíce ľudí, nosiť výbavu ako na expedíciu - slnečník, bazénik, potrebné veci pre seba a hlavne dieťa, doprovod kým matka odbehne na wc, pre vodu, zaplávať si)

natalka13
6. júl 2026

Tak zas da sa ist napr. Tehelne pole vzadu je ticho klud.
30r dozadu sme chodili bezne na kupaliska mamicky s detmi na cely den. Polievka v termoske a domace kolace k obedu.
Ked sme ich uspali, z bazena sme videli na kociky tak sme sa ochladili.
Zdaleka neboli take podmienky ako dnes.
A ani auto som nemala.

simca06022011
6. júl 2026

nic, napustite si doma nieco mini.

anonym_a3652e
6. júl 2026
@anonym_e313a9

@anonym_a3652e neviem či je mičurin v prevádzke, ale voda tam bola ako ľad. Lamač je natrieskaný, lebo Rosnička v dúbravke este nie je dokončená, majú sklz a otvoria najskor v 2. polovici júla
také maličké dieťa na kúpaliská ani nepatrí, lebo každú vodu musia chlorovať, býva tam veľmi veľa ľudí a ktorému dieťatku to prospieva ? (ruch, krik, vreskot detí, voda kde sa vymáča tisíce ľudí, nosiť výbavu ako na expedíciu - slnečník, bazénik, potrebné veci pre seba a hlavne dieťa, doprovod kým matka odbehne na wc, pre vodu, zaplávať si)

@anonym_e313a9 tak jedine dom a bazén😘ruch, krik, dzavot nemáš aj na prechádzke mestom?Strašne to hrotis.To dnes naozaj vidia matky vo všetkom problém?Chodila som na kúpalisko sama so synom slnečník sme nemali, lebo buď spal v kočíku, alebo sme boli pod stromami.Do vody chodil od 6 m, v kočíku som mala iba ovocie, kojila som, kupacie plienky, normálne plienky, krém, na hlave klobúk, vo vode som bola s ním plávala som, keď som išla s mužom v iný deň.Na záchod išiel so mnou sedel v kočíku pred dverami.Micurin je otvorený a na všetkých kúpaliskách je pomerne studena voda.Opakujem dať na balkón zohriatu vodu a držať všetkých vo vákuu, aby ho náhodou nevystrasili cudzie deti smiechom.Trocha si úzkostliva či nemyslíš?Môj syn miloval vlaky raz sme išli vlakom sami do DS ešte, že som to zvládla a neprešiel náš vlak a neutrpel traumu🤣btw slnečník som mala pripevnený o kočík, ale po pár mesiacoch som ho zrušila.Ked už zobrala by som si plážový stan a tam si s ním spravila pohodlie

minesasubu
6. júl 2026

Polročné by som teda do žiadného verejka nedávala hlavne ak je citlivé
my sme chodili s mini vaničkou alebo bazénikom kde mal svoju vodu čo sme doniesli stačilo mu to

lucikos
6. júl 2026

Za mňa odporúčam Aquarea Čierna Voda prírodné jazero.

anonym_e313a9
6. júl 2026
@anonym_a3652e

@anonym_e313a9 tak jedine dom a bazén😘ruch, krik, dzavot nemáš aj na prechádzke mestom?Strašne to hrotis.To dnes naozaj vidia matky vo všetkom problém?Chodila som na kúpalisko sama so synom slnečník sme nemali, lebo buď spal v kočíku, alebo sme boli pod stromami.Do vody chodil od 6 m, v kočíku som mala iba ovocie, kojila som, kupacie plienky, normálne plienky, krém, na hlave klobúk, vo vode som bola s ním plávala som, keď som išla s mužom v iný deň.Na záchod išiel so mnou sedel v kočíku pred dverami.Micurin je otvorený a na všetkých kúpaliskách je pomerne studena voda.Opakujem dať na balkón zohriatu vodu a držať všetkých vo vákuu, aby ho náhodou nevystrasili cudzie deti smiechom.Trocha si úzkostliva či nemyslíš?Môj syn miloval vlaky raz sme išli vlakom sami do DS ešte, že som to zvládla a neprešiel náš vlak a neutrpel traumu🤣btw slnečník som mala pripevnený o kočík, ale po pár mesiacoch som ho zrušila.Ked už zobrala by som si plážový stan a tam si s ním spravila pohodlie

@anonym_a3652e neviem prečo píšeš mne, ja nie som autorka otázky, nemám mini dieťa.