icon

Ako zabezpečiť viditeľnosť detí v tme?

25. nov 2023

ahojte, neviem ani ako to spravne pomenovat, preto to neviem ani vygooglit. Hladam nieco, co by som dala dietatu na rameno, nohu, nieco co svieti, aby ho bolo lepsie vidiet v tme. Videla som to na par detoch, ale neviem ako sa to vola a ci vobec je to urcene pre deti, alebo maminky zasli do petshopu 🙂. vdaka

dskjhfdlkdjhl
25. nov 2023

Daj si do googla napr. LED ciapka pre deti.

macekovam
25. nov 2023

z ciny sme objednali svietiace naramky.. ale pekne staci reflexny rvok aj na vetrovke a topankach

mamatroch
25. nov 2023

@macekovam my obliekame klasicku reflexnu vestu do tmy. Ak je na bicykli, svieti si vpredu i vzadu svetlom.

amel
25. nov 2023

Led ciapka,je super.Vpredu biele svetlo,vzadu cervene.

andreatytler
26. nov 2023

Bud mas veci co svietia. Ciapky so svetlom, alebo celovka (baterka co sa nosi na cele, ale detom to mozes dat okolo pasa), alebo aj take blikajuce svetla, ktore si zastoknes na batoh alebo na vetrovku.
A potom su Reflexne veci, ktore svetlo iba odrazaju ak na ne zasvieti svetlo. Vesty, naramky, alebo aj pasky, ktore sa nazehlia alebo nasiju na oblecenie. Ja mam rada tie naramky, take umelohmotne zlte, alebo oranzove pasky, ktore si plesnes o ruku a oni sa skrutia a tym sa ti omotaju o ruku.
Tiez je velmi dobre mat tieto reflexne vesty v aute pre seba aj dieta, ak mate nehodu, alebo sa pokazi auto a musite stat/kracat pri ceste, je to velmi dolezite aby vas auta videli.

patka06
26. nov 2023
karajazviny
26. nov 2023

Dajte si do googlu led silikónový bezpečnostný pás na ruku, vyhodí vám toho dosť

filili
26. nov 2023

Tchibo má tiež také LED prívesky.

h2
26. nov 2023

Mužovi som kúpila čiapku so svetlom, síce je skôr na to, aby on videl, než na to, aby bol vidieť. A syn má na školskej taške taký prívesok, ktorý si vie zapnúť a ten buď svieti, alebo bliká. Bol súčasťou tašky, ale možno sa dá také niečo kúpiť aj samostatne.